Amit az ADA kárpitanyagairól tudni érdemes

Az ADA kínálatában a szövetek mellett a valódi bőrök és textilbőrök rendkívül széles választéka is megtalálható. 

A szövetek külön is megvásárolhatók!

    • A gyárban több mint 500 féle bútorszövet van raktáron, így ezek bármelyikéből azonnal el tudjuk készíteni a kiválasztott ülőgarnitúrát.
    • Mindegyik ADA modell rendelhető az összes típusú szövettel.
    • Bármelyik bútort megrendelheti textilbőr- szövet, vagy két különböző szövet kombinációjával is. Azonos szövetkategórián belüli két különböző szövet választása esetén nem számítunk fel felárat. Ha a kiválasztott szövetek két különböző csoportba tartoznak, akkor a magasabb kategóriájú szövet árával kalkulálunk.
    • A rendkívül strapabíró és könnyen kezelhető kémia úton előállított alapanyagokat tartalmazó bútorszöveteken kívül megtalálhatók a kínálatban a természetes összetevőket – mint pl. len, gyapjú, pamut – tartalmazó szövetek is.
    • A szín és az anyagtípus kiválasztásánál fontos szem előtt tartani, hogy milyen helyiségbe, milyen igénybevételhez választunk kanapét. Üzletünkben szívesen segítünk a legmegfelelőbb bútorszövet kiválasztásában.
    • Bútorszöveteink mindegyike kiváló kopásállósági mutatókkal rendelkezik. Az ADA saját laboratóriumában teszteli a szöveteket Martindale-eljárással. Az teszt során a kifeszített szövetet egy dörzsfej kezdi el “súrolni” körkörös mozdulattal. 1000 ciklusonként vizsgálják a szövet állapotát, és amikor a szöveten látható elváltozás mutatkozik (szálszakadás, lyuk) a tesztet lezárják. Az így kapott eredmény az úgynevezett Martindale szám, mely tulajdonképpen egy kopásállósági mutató. Az ADA kizárólag olyan bútorszöveteket forgalmaz, amelyek kiválóan megfeleltek ezen a teszten.
    • Általánosságban elmondhatjuk, hogy a kb. 20.000-es Martindale értékkel rendelkező szövetek már tökéletesen megfelelnek lakossági felhasználásra. Az ADA bútorszövetek átlagban 30.000-100.000-es Martindale számmal rendelkeznek. (A szállodai elvárás 30.000). A kínálatból kiemelkedik, egy különleges 250.000-es!!! kopásállóságú szövet is – ez az ANA.
    • Az ANA bútorszövet leginkább a szarvasbőrre hasonlító ökotextil. Tapintása rendkívül puha , légáteresztő képessége kiváló és rendkívül tartós. Valódi különlegessége mégis abban rejlik, hogy több mint 100 féle szennyeződés egyszerűen, egy nedves kendővel eltávolítható róla.

     ADA bútorszöveteink fotóit és árát az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg: