A kinyitható kanapék két praktikus és nagyszerű funkciót ötvöznek. Nappal komfortos ülőhelyként tudjuk használni őket, éjszakára pedig kényelmes fekhelyül szolgálnak magunk vagy vendégeink számára. A 160×200 cm-es fekvőfelülettel rendelkező kinyitható kanapék különösen kedveltek a vásárlóink körében, mert ezek már két személy pihenéséhez is tökéletesen megfelelő szélességűek. Az alábbi típusok találhatók meg választékunkban. Találja meg az Önnek legjobban tetszőt!

5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak nyitható vagy fix kivitelben rendelhető. Akár állandó fekhelyként is ajánlott. Egyszemélyes és dupla ággyá alakítható változatban 80x200 cm, 120x200cm, 140x 200 cm, 160x200 cm fekvőfelület választható. 
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak…
468 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
9794 ADA ágyazható kanapé
9794 Boston ADA kinyitható kanapé
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT TÍPUS, MEGTEKINTHETŐ, KIPRÓBÁLHATÓ! Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható, a legkedveltebb ágyazható kanapénk. Ha a kiemelő mechanikájú változatot választjuk nyitásnál a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű lesz, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű, 195 literes ágyneműtartó található.
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható.…
382 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
Kira Alina ülőgarnitúra, kanapé
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban is rendelhető. 90 - 120 - 140 cm - 160 cm, SŐT 180 cm széles fekvőfelülettel is kérhető! Kinyitva, egy tökéletesen sík fekvőfelületű, komfortos ágyat kapunk!
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban…
406 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúrát már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúrát már 255×174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben.Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben. Már 255×171…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus. RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető!…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Akciós BARI ülőgarnitúra
BARI ülőgarnitúra -50% akció, 749.000 Ft
Elvihető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben, 1 db nyaktámasszal!Az U alakú BARI ülőgarnitúra üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! Ha különlegesen kényelmes és mégis praktikus ülőgarnitúrára vágyik, jöjjön el hozzánk, próbálja ki és már viheti is haza!
Elvihető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal, ágyazható és…
749 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Parma ülőgarnitúra kanapé
Parma kanapé és fotel
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves karfája különlegessé teszi megjelenését.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és háttámlába beépített hideghab biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető.  Vendégágyként javasoljuk kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves…
493 750 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!!! Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
169 650 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Mi jellemez egy 160×200 cm-es kinyitható kanapét? Mit jelent pontosan ez a méret?

Az, hogy kinek mekkora helyre van szüksége a kényelmes pihenéshez és alváshoz az egyénenként változó. Sokan úgy gondolják, hogy akár már egy 140 cm széles fekvőfelület is elegendő lehet két személy részére, de ha a rendelkezésre álló hely lehetővé teszi a 160 cm széles fekvőfelületű kanapé elhelyezését, akkor mi mindenképpen ezt javasoljuk. Ekkora fekvőfelület esetén a mellettünk fekvő személy kevésbé zavarja pihenésünket és az éjszakai nyugalmunk így már tökéletesen biztosított.

Milyen típusú 160×200 cm-es kinyitható kanapéink vannak?

Ha 160×200 cm-es fekvőfelületű kinyitható kanapét szeretnénk vásárolni számtalan típus közül válogathatunk. A nyitás módja szerint többféle csoportra oszthatjuk őket.

Az első csoport esetében a fallal párhuzamosan fekszünk és oldalirányban nyitjuk a kanapét. Ilyen például az ADA Trendline 9794-es modell. Nagy előnye ezeknek a típusoknak, hogy nagy méretű ágyneműtartót rejtenek a fekvőfelület alatt és könnyen nyithatók. A fekvőfelület ezeknél a modelleknél nem osztott, teljesen síkban van, nincsenek magasságbeli különbségek. A hátpárnák és a karfapárnák levehető kivitelben készülnek.

A második csoportnál a falra merőlegesen fekszünk és előrefelé nyitjuk a kanapét. Ilyenek például az ADA Trendline 5939, ADA Trendline 5942, Alina 7266, Luna, Lara és Amy modellek. Ezeknél a fekvőfelület több részből áll és mindkét oldalon karfával rendelkeznek. Szélességük 200 cm körüli, a végleges méret az ágy funkció típusától és a választott karfa szélességétől is függ. Mindegyik ilyen kanapé hátpárnája levehető.

Egyes kinyitható kanapé típusoknál 160×200 cm-es fekvőfelület esetén két egymástól függetlenül működtethető 80 cm-es ágyszerkezet kerül beépítésre. Ez egy nagyon praktikus extra funkció, hiszen így lehetőségünk van rá, hogy csak az egyik szerkezet nyissuk ki, ha egy személy szeretne aludni rajta, ill. segítségével akár mini L alakot is kialakíthatunk.

Az előre nyitható kanapék csúcsa a matracos komfortágy mechanikával rendelhető változat. Ezek a típusok egy ágy kényelmét nyújtják és könnyen működtethetők. A legkedveltebb modellek ezek közül az Alina 7281, Montana, Camille, Sonno és Bari. A kanapé hátpárnái nem levehetők és a fekvőfelület teljesen síkban van.

Kinek, hova lehet jó választás egy ilyen kanapé? Mik az előnyei?

A kinyitható kanapék sokoldalúan használható bútorok. Nappal kényelmes kanapéként használhatjuk őket, éjszakára pedig pillanatok alatt komfortos ággyá alakíthatók. Kicsi, kb. 2×1 méteres helyigényük miatt kisebb alapterületű helyiségekbe is betehetők. Ideális megoldást jelentenek vendégszobába, dolgozószobába, gyerekszobába, vagy akár kisebb méretű nappalikba egyaránt. Nyaralók, vendégházak, apartmanok praktikus és nélkülözhetetlen bútorai.

Hogyan lehet variálni, kombinálni 160×200 cm-es kinyitható kanapéinkat?

Minden általunk forgalmazott 160×200 cm-es kinyitható kanapé többszáz féle szövettel rendelhető, így biztosan mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző struktúrájú és színű szövetet. A gazdag színválasztéknak köszönhetően tökéletesen illeszthetők a meglévő bútorokhoz és fal színhez, így szinte bármilyen enteriőrbe utólag is behelyezhetők. Néhány modellünknél többféle formájú és szélességű karfa választható, így a kanapé végleges szélességi mérete változtatható.

A legtöbb kinyitható kanapé L alakú változatban is rendelhető, egy lábtartós résszel kiegészítve, melybe igény esetén ágyneműtartó is kérhető. Így, ha nagyobb hely áll rendelkezésre a nappalinkban akkor sem kell lemondanunk 160×200 cm-es fekvőfelület nyújtotta kényelemről.

Szinte minden kinyitható kanapé puffal vagy fotellel is kiegészíthető, így nagyon harmonikus összhatást érhetünk el.

Hogyan válasszon? Milyen szempontokat vegyen figyelembe, amikor 160×200 cm-es kinyitható kanapét keres?

Először is alaposan mérje fel a szobát, ahova a kinyitható kanapé kerül majd. Határozza meg, hogy pontosan mélyen szélességű kinyitható kanapé lenne ideális a rendelkezésre álló helyre. Ügyeljen arra is, hogy maradjon elegendő hely a közlekedéshez a kanapé körül és vegye figyelembe azt is, hogy a kanapé kinyitott állapotban milyen méretű lesz majd. A különböző kanapé típusok összecsukott és kinyitott méretéről pontos információt kaphat üzletünkben.

Ha pénztárcánk engedi akkor érdemes mindenképpen magas minőségű típust választani. Ügyeljünk rá, hogy a keményfa vázszerkezetű legyen, mindenképpen legyen benne rugós, vagy ágyrácsos alátámasztás melyre magas minőségű rugalmas hab fedés kerül.  Az ára ugyan kicsit magasabb lehet, de érdemes áldozni rá, hiszen a kinyitható kanapé az a bútordarab otthonunkban, amit akár a nap 24 órájában használunk majd, így sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint a többi berendezési tárgyunk.