A 3-2-1 ülőgarnitúra általában egy 3 személyes és egy 2 személyes kanapéból áll fotellel kiegészítve. A háromszemélyes kanapéba a legtöbb modell esetében ágy funkciót is tehetünk, míg a kétszemélyes változat általában ágyneműtartóval rendelhető. Ha a fotel számára nincs elegendő hely a szobában puffal is helyettesíthető.

A képen látható ADA Trendline 6254 ülőgarnitúra most 55% extra kedvezménnyel megvásárolható!
ADA 6204 ülőgarnitúra, -55% akció, 490.000 Ft
CSAK 1 DB RAKTÁRON, AZONNAL szállítható! Vázszerkezete tömör bükkfa, az ülőfelület Nosag acél hullámrugó alapra helyezett magas minőségű hideghab. L alak ágy funkcióval és ágyneműtartóval. Az ágy fekvőfelülete 125x225 cm.   Ülésmélysége és ülésmagassága kényelmes idősebb emberek számára is.A feltüntetett ár a fotón szereplő párnák árát nem tartalmazza! 
CSAK 1 DB RAKTÁRON, AZONNAL szállítható!  Vázszerkezete tömör bükkfa, az…
490 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6372 ADA ülőgarnitúra, kanapé
6372 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható ülőgarnitúra. Az egyik legkedveltebb kanapé típus. Széles méretválaszték jellemzi. Kanapé és L vagy U alakú sarokgarnitúra változatban is rendelhető.
Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható ülőgarnitúra. Az egyik legkedveltebb kanapé típus. Széles…
575 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6283 ADA ülőgarnitúra, kanapé
6283 ADA ülőgarnitúra, kanapé
A 6283 DOMINO ADA ülőgarnitúra rendkívül széles elemválasztékból rendelhető. Az egyik legújabb modellünk.   L vagy U alakú ülőgarnitúra ill. kanapé változatban kapható.
A 6283 DOMINO ADA ülőgarnitúra rendkívül széles elemválasztékból rendelhető. Az…
796 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6296 Diletta ADA ülőgarnitúra, kanapé
6296 Diletta ADA ülőgarnitúra, kanapé
A 6296 ADA Diletta ülőgarnitúra közepes ülésmélységű, széles méretválasztékú L vagy U alakú összeállításban kérhető típus. Ágy funkció, 2 féle típusú nyaktámasz, relax funkció és állítható ülésmélység funkció is választható hozzá.
A 6296 ADA Diletta ülőgarnitúra közepes ülésmélységű, széles méretválasztékú L…
659 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7928 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7928 Alina ülőgarnitúra, kanapé
Új 2021-es ülőgarnitúra típus. Magas háttámlával, normál ülésmélységgel, nagy méretválasztékban. Nagyon kényelmes ülőgarnitúra. Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé. Párnarátétes karfája igazán elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Hihetetlenül nagy elemválaszték. 
Új 2021-es ülőgarnitúra típus. Magas háttámlával, normál ülésmélységgel, nagy méretválasztékban.…
414 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Wood ülőgarnitúra
Wood ülőgarnitúra
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes üléskomforttal és modern, letisztult megjelenéssel. Vásárlóink körében a minden ülőfelületnél megtalálható mozgatható háttámla teszi nagyon kedveltté. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat. Alsó vízszintes állásban pedig a minimál design kedvelőit nyűgözi le. A valódi bőr bevonat különösen jól áll neki, az üzleteben is így állítottuk ki.
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes…
372 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6495 ADA ülőgarnitúra, kanapé
ÚJ! 6495 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Ülőgarnitúra széles elemválasztékban. Vadonatúj 2021-es modell. Kanapé és L vagy U alakú sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Az összeállítást kiegészíthetjük fotellel és puffal.  Egyszerű letisztult, szögletes vonalvezetésű ülőgarnitúra. Formavilága időtálló így sokáig a nappalija dísze lehet majd.
Ülőgarnitúra széles elemválasztékban. Vadonatúj 2021-es modell. Kanapé és L vagy…
633 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6971 ADA relax ülőgarnitúra
6971 ADA relax ülőgarnitúra
A 6971 RELAX FUNKCIÓS ADA sarokgarnitúra jellemzői a nagy méretválaszték, innovatív design és maximális funkcionalitás. Az ülőfelületek kérhető fix kivitelben vagy kézi ill. motoros irányítással állíthatók fekvő pozícióba. A modell a helytakarékosság csodája. Különlegessége, hogy a relax funkciós ülőgarnitúráink közül egyedüliként ÁGY FUNKCIÓVAL IS KÉRHETJÜK.
A 6971 RELAX FUNKCIÓS ADA sarokgarnitúra jellemzői a nagy méretválaszték,…
906 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
EC 01 ADA relax ülőgarnitúra
EC 01 ADA relax ülőgarnitúra
Az EC 01 ADA Trendline kanapé a legújabb 2022-es modellünk. Rendkívül nagy méretválasztékban és elképesztően sok funkcióval rendelhető. Az ülőfelületek kérhetők fix kivitelben vagy relax funkció beépítéssel, melyek kézi ill. motoros irányítással állíthatók fekvő pozícióba.  Az alacsonyabb és magasabb háttámlát kedvelő vevőinknek is telitalálat, hiszen az opcionálisan rendelhető nyaktámaszok segítségével a normál magasságú háttámla egy szempillantás alatt extra magasságúvá változtatható. 
Az EC 01 ADA Trendline kanapé a legújabb 2022-es modellünk.…
784 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ergo Compact Soft EC 10 ADA relax ülőgarnitúra
Ergo Compact Soft EC 10 ADA relax ülőgarnitúra
Az ERGO COMPACT SOFT, EC 10 RELAX FUNKCIÓS ADA Trendline sarokgarnitúra a legújabb 2021-es relax modellünk. Az innováció és a design tökéletes találkozása. Jellemzői a nagy méretválaszték és maximális funkcionalitás. Az ülőfelületek kérhető fix kivitelben vagy kézi ill. motoros irányítással állíthatók fekvő pozícióba. 
Az ERGO COMPACT SOFT, EC 10 RELAX FUNKCIÓS ADA Trendline…
851 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúrát már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúrát már 255×174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért…
285 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben.Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben. Már 255×171…
285 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus. RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető!…
358 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7911 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7911 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7911 Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, és nagyon kedvelt, magas háttámlájú, normál ülésmélységű, nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé. Párnarátétes karfája igazán elegáns megjelenést kölcsönöz neki.
7911 Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, és nagyon kedvelt, magas háttámlájú,…
415 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
ANTON Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, nagy méretválasztékú, kényelmes modell.Ülőfelületét és háttámláját a négyzetes tűzés teszi egyedivé.Szögletes karfája letisztult megjelenést kölcsönöz neki.A háttámla magassága: 84 cmÜlésmagasság: 43 cmÜlésmélység: 56 cm 
ANTON Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Ülőfelületét…
495 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7810 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7810 Alina ülőgarnitúra, kanapé
A 7810 Alina ülőgarnitúra, magas, mozgatható háttámlájú, széles méretválasztékú modell.
A 7810 Alina ülőgarnitúra, magas, mozgatható háttámlájú, széles méretválasztékú modell.
475 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
358 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Galla ülőgarnitúra, kanapé
Galla ülőgarnitúra, kanapé
A Galla kanapénál egyesül az egyszerű letisztult vonalvezetés a Chesterfield stílus eleganciájával. A modell karfáját díszgombos és gombozás nélküli kivitelben is kérhetjük. Állítható fejtámláinak segítségével módosíthatjuk a háttámla magasságát. A háttámla előre-hátra mozgatásával pedig az ülésmélységet tudjuk a kívánt pozícióba állítani. A választható ülésmélység 63 cm vagy 90 cm lehet.
A Galla kanapénál egyesül az egyszerű letisztult vonalvezetés a Chesterfield…
442 690 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
161 340 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Flow kanapé, fotel
Flow kanapé, fotel
Flow kanapé, lazítás a legmagasabb szinten. Íves formák hullámzása, befelé ívelő karfák teljesen egyedi megjelenés - kanapé újragondolva.  Mély ülőfelülete tovább fokozza komfortérzetünket. Háttámláját és karfáit akár díszítő hímzéssel is kérhetjük.  Kétféle szélességű kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel szélessége 106 cm, a kanapé 171, 221 cm-es hosszúsági méretekben választható. A fotel és a kanapé mélysége is 105 cm. 
Flow kanapé, lazítás a legmagasabb szinten. Íves formák hullámzása, befelé…
265 530 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
158 560 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Manhattan kanapé
Manhattan kanapé
A Manhattan kanapé elegáns vonalaival csábít el Bennünket, mély ülőfelülete tökéletes komfortot biztosít.  Az ülőfelület elején, a karfákon és a hátpárnák szélén végigfutó kéderes varrás teszi különlegessé a megjelenését.  Kanapé és fotel változatban is rendelhető. A kanapé szélessége 242 cm, a fotel 127 cm-es szélességben kérhető. A fotel és a kanapé mélysége is 114 cm. 
A Manhattan kanapé elegáns vonalaival csábít el Bennünket, mély ülőfelülete…
466 730 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Elements Tom Tailor ülőgarnitúra
Elements Tom Tailor ülőgarnitúra
Az Elements Tom Tailor ülőgarnitúra sok elemből, több méretben állítható össze.
Az Elements Tom Tailor ülőgarnitúra sok elemből, több méretben állítható…
467 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
169 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Milyen egy 3-2-1 garnitúra? Mit jelent a 3-2-1?

A 3-2-1 ülőgarnitúra különböző ülőbútorok kombinációja, mely a következő elemekből áll:

3 személyes kanapé, amely kényelmes ülőhelyet kínál három személy részére, de az ülőfelülete gyakran csak két részre osztott, az elegánsabb hatás elérése érdekében.

2 személyes kanapé, amely két személy részére biztosít ülőhelyet

1 db kényelmes fotel vagy esetleg puff

Az elemek ennél az ülőgarnitúra típusnál tökéletes összhangban vannak egymással és stílusos egységet képeznek. A 3-2-1 összeállítás már nagyszüleink idejében is létezett és bár az utóbbi időben kissé háttérbe szorult a többi elrendezési móddal szemben, napjainkra sem ment ki a divatból. Számtalan előnyös tulajdonsága, variálhatósága miatt sok nappaliba kitűnő választás.

Hova jó választás egy ilyen 3 részes ülőgarnitúra? Milyen előnyei vannak?

Nagyszerű választás nagyobb, elegáns nappalikba, ahol gyakran fogadunk vendégeket. Sok ülőfelületet biztosítanak, így ideálisak nagy családi összejöveteleknél, kellemes beszélgetésekhez, mivel a társaság tagjai jól látják egymást, hiszen nem kizárólag egymás mellett foglalnak helyet.

A kanapé elemek mellé kisebb lerakóasztalokat tehetünk, hogy kedvenc könyvünk, italunk, egy kis nassolni való elérhető közelségben legyenek. Ha a két kanapé elemet úgy helyezzük el, hogy köztük egy sarok rész üresen marad, ide kerülhet egy mutatós virág, kis asztalra állítva. A 3-2-1 összeállítások további óriási előnye, hogy elemei bármikor szabadon átmozgathatók, a nappali így könnyedén átrendezhető. Ideális elrendezési mód, ha a nagyobb kanapé a TV-vel vagy kandallóval szemben kap helyet.

Hogyan lehet megállapítani, hogy valóban minőségi termékről van szó?

Kérdezzük bátran az eladót az üzletben az ülőgarnitúrához felhasznált alapanyagokról, a kivitelezés módjáról, a választható extra funkciókról. Nézzük meg, hogy a varrások a kiállított bútorokon egyenletesen futnak-e és vizsgáljunk meg minden apró részletet, hogy biztosan jól válasszunk.

Csak olyan ülőgarnitúrát vásároljunk, amelynek a vázszerkezetében minden elem, ami tartó funkciót lát el keményfából készül, mert így lesz hosszú távon stabil és tartós a kanapénk. Az ülőfelület mindenképpen rendelkezzen valamilyen alátámasztó rugózattal, egy lehet acél hullámrugó vagy bonellrugó típustól függően. A rugóra azután magas minőségű, megfelelő sűrűségű hab kerüljön, a legjobb, ha az üzletben több típus közül tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelőt. Ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy a külső borítás, a választott szövet, vagy bőr strapabíró és jól tisztítható legyen, mert nagyon bosszantó, ha egy újonnan vásárolt kanapé pár hónap használat után úgy néz ki, mintha 10 éve használnánk. Az Novo Home-nál az összes kanapé típus körülbelül 400-500 féle különböző típusú szövettel választható.

Milyen típusú és méretű 3-2-1 elosztású ülőgarnitúrák kaphatók nálunk?

20-30 évvel ezelőtt a klasszikus vonalvezetésű, magas háttámlás, kis ülésmélységű 3-2-1 ülőgarnitúra összeállítások alkották a kínálat jelentős részét. Napjainkra a háttámlák alacsonyabbak, az ülőfelületek mélyebbek lettek. Hogy a légies, kecses hatás ne vesszen el és a komfort is megmaradjon, az alacsony háttámlák a gyakran használt ülőfelületeknél állítható magasságú nyaktámaszokkal egészültek ki.

A választható funkciók száma végtelen. A 3 személyes kanapék, állítható ülésmélységgel, relax funkcióval, vagy akár vendégágy funkciós kivitelben is kérhetők. A 2 személyes kanapé is kérhető állítható ülésmélységgel és relax funkcióval vagy akár ágyneműtartóval, tárolóval az ülőfelület alatt. Ha a kiválasztott típushoz fotel nem kérhető, akkor válasszunk egy puffot helyett, vagy ha mindenképpen fotelt szeretnénk, jó választás lehet egy designfotel, amely különleges vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet. Jól mutat és egyben különlegessé, egyedivé teszi az összhatást, ha a fotel eltérő színben készül, mint az összeállítás 2 és 3 személyes kanapé eleme.

A kétüléses kanapé karfákkal együtt már 140-150 cm-es szélességi mérettől elérhető, de igazán jól a 160-180 cm széles változatai mutatnak.

A 3 személyes kanapé esetében karfákkal együtt mindenképpen legalább 200 cm-es mérettel számoljunk, mert ez alatti méret választása esetén három felnőtt személy nem tud majd kényelmesen helyet foglalni a kanapén.

Hogyan lehet variálni, kombinálni ezeket a termékeinket?

Számtalan választható extra funkció áll rendelkezésünkre, hogy egyedivé varázsoljuk a 3-2-1 ülőgarnitúra összeállítást nappalinkban.

Több modell esetében választhatunk mozgatható karfákat. Ha ezeket vízszintes pozícióba állítjuk a hasznos ülő/fekvőfelület növelhető, így kényelmesen elheveredhetünk a kanapén.

A dönthető, állítható magasságú nyaktámaszok is extra komfortot biztosítanak és szinte az összes nálunk kapható ülőgarnitúra típushoz választhatók.

Minden 3-2-1 ülőgarnitúra összeállítás kiegészíthető, kombinálható különböző méretű és magasságú dohányzó- és lerakó asztalokkal is.

Hogyan válasszon? Milyen szempontokat vegyen figyelembe egy 3-2-1 elosztású ülőgarnitúra megvásárlása előtt?

Mielőtt döntést hozna és megvásárolna egy 3-2-1 elosztású ülőgarnitúrát feltétlenül mérje fel a szobát. A legjobb, ha az elemek méreteit felragasztja egy maszkoló szalag segítségével a padlóra, így még jobban látja majd az összhatást. Ne csak arra figyeljen, hogy a bútor elférjen, hanem arra is, hogy a közlekedéshez maradjon elegendő hely a kanapé elemek körül.

Ha úgy ítéli meg, hogy nem elegendő a rendelkezésre álló hely a nappalijában egy 3-2-1 elosztású ülőgarnitúra kényelmes elhelyezéséhez, akkor válasszon helyette inkább L alakú összeállítást. A méretvariációk száma szinte végtelen, szívesen segítünk megtalálni a minden szempontból tökéletes összeállítást.