ADA bútorgyár

Az ADA bútorgyár [www.ada.at] az ötven évvel ezelőtti kis osztrák családi vállalkozásból mára Ausztria legnagyobb bútorgyára lett.

Az itt készülő ülőgarnitúrák és ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében.

A cégcsopot jelenleg négy gyáregységből áll:
A Prémium kategóriás ülőgarnitúrák és ágyak ma is kizárólag a cég székhelyén Ausztriában készülnek.

Magyarországon két gyáregység található:

Körmenden a kiváló minőségű ADA Trendline ülőgarnitúrák készülnek.
Nován kárpitozott ágyakat, ágyrácsokat, matracokat gyártanak, melyek az Alina Sleeping márkanevet viselik.

A negyedik gyáregység Szalontán épült, a középkategóriás, kedvező árfekvésű ülőgarnitúrák gyártására. Az itt készülő ülőgarnitúrák Alina Living márkanév alatt kerülnek a bútorüzletekbe.

A két magyarországi gyáregység együttes termelése Magyarország legnagyobb kárpitos bútor gyártójává tette az ADÁ-t.

A bútorok nagy része nyugat-európai exportra készül, de szerencsére az utóbbi években a márka egyre népszerűbb a hazai piacon is.

A gyáregységek alapterülete meghaladja a 150 000 négyzetmétert és több mint 2000 alkalmazottjuk fáradozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az ADA által készített kárpitozott bútorok nem csak modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek, de kifejlesztésüknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre is.
Modelljeik sokszínűsége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára biztosítja a vásárlót arról, hogy jól dönt, ha az ADA bútorait választja.adalogo

Jöjjön el üzletünkbe, hogy személyesen is bemutathassuk Önnek az ADA világát.
Szeretettel várjuk!