üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

ADA bútorgyár

Az ADA bútorgyár a hetven évvel ezelőtti kis osztrák családi matrac gyártó vállalkozásból mára Európa egyik legnagyobb bútor gyártója lett. Jelenleg öt gyáregységben, Ausztriában, Magyarországon és Romániában fejleszt és gyárt bútorokat.

Ülőgarnitúráik és ágyaik meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében. A cégcsoport központja ma is Ausztriában, Angerben található.

Magyarországon három gyáregységben készülnek ADA bútorok:

Arany M logo

Körmenden a kiváló minőségű ADA Trendline ülőgarnitúrákat gyártják. Ezek a bútorok Goldene M (arany M) minősítéssel rendelkező, bevizsgált termékek, megfelelnek a legmagasabb minőségi, biztonsági, környezetvédelmi követelményeknek is. Üzletünkben 15 féle különböző ADA TRENDLINE ülőgarnitúrát próbálhatnak ki vásárlóink. Ha ADA Trendline ülőgarnitúráinkat választja, biztos lehet benne, hogy tartós, exkluzív, kiváló minőségű bútor kerül otthonába.

A Nován található ADA gyárban elegáns, kényelmes kárpitozott ágyakat, Zalaegerszegen ágyrácsokat, matracokat gyártanak, melyek szintén az ADA Trendline márkanevet viselik. Bemutatótermünkben több típust is kiállítottunk ezek közül az ágyak és matracok közül.

A Tom Tailor az ADA licencpartnereként fiatalos, modern stílusú ülőgarnitúrákat és ágyakat kínál, különleges, merész színekben. A Tom Tailor ülőgarnitúrák Körmenden, az ágyak Nován készülnek. Ezekkel a különleges formatervezésű és friss színvilágú bútorokkal egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat.

Az ADA jelenleg Magyarország legnagyobb bútorgyártója.

Az ADA ötödik gyáregysége Szalontán épült. Az itt készülő ülőgarnitúrák Alina Living, az ágyak Alina Sleeping márkanév alatt kerülnek a bútorüzletekbe.
Ezeket a bútorokat kedvező árfekvésük mellett, trend diktáló megjelenésük és különleges funkcióik teszik egyedivé a piacon. Több típus megtekinthető és kipróbálható üzletünkben.

ADA Bútorgyár - KörmendAz ADA gyáregységek összes alapterülete meghaladja a 170 000 négyzetmétert és több mint 2500 alkalmazott fáradozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.
A kárpitozott bútorokkal szemben támasztott követelmények ugyanolyan sokfélék, mint mi emberek. Az ADA által készített bútorok nem csak modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek, de a fejlesztésük során nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a modellek sokszínűségére is. Az ügyesen átgondolt funkciókkal kiegészítve a bútorok alkalmazkodnak a felhasználók személyes igényeihez, és minden helyzetben tökéletes kikapcsolódást kínálnak.

A termékpaletta rendkívül széles – az ülőgarnitúrákon kívül, étkezők, ágyak, ágyrácsok és matracok is megtalálhatók a kínálatban.
A lehetséges kombinációk széles skálájának, az aprólékos precíz kidolgozásnak, az óriási elem- és szövetválasztéknak, a gondos tervezésnek és a részletekre történő odafigyelésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy jól dönt, ha az ADA bútorait választja.

ADA logok, ADA bútorgyár

Jöjjön el üzletünkbe, hogy személyesen is bemutathassuk Önnek az ADA világát. Szeretettel várjuk!

 

Az alábbi videón bemutatjuk, hogyan készülnek ülőgarnitúráink:
[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/embed/BoFd3FHGqAk” width=825 height=640 maxwidth=825 ]
[kad_youtube url=”https://youtu.be/y9x_VUM-s70″ ]