ADA bútorok a YoungArt galériában

Kategória: Blog | 0

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek munkáiba kaphatunk igazán színes és gazdag betekintést.

ADA kanapé
ADA kanapé | Fotó: ADA

A pop up store egyik fő szponzoraként, legjelentősebb partnerünk az ADA Möbel képviseletében Déri Tamás a cég értékesítési vezetője nyitotta meg a kiállítást. A megnyitón a művészetpártoló érdeklődők mellett neves hazai újságírók és bloggerek is nagy számban voltak jelen.

Déri Tamás az ADA Möbel képviseletében
Déri Tamás (középen) | Fotó: ADA

Az ADA jóvoltából a galériában két kanapé, egy relax fotel és egy exkluzív étkező garnitúra került elhelyezésre, hogy a bútorokon kényelmesen megpihenve, relaxálva gyönyörködhessünk a műalkotásokban. A modern ADA bútorok éppen olyan frissek és élettel telik, mint a festmények és szobrok körülöttük.

A megnyitó óta mi már többször jártunk a galériában és minden alkalommal újabb kedvencre találtunk a rengeteg izgalmas, egyedi – néha meghökkentő és elgondolkodtató – alkotás között.  

ADA Raimo ülőgarnitúra
ADA Raimo ülőgarnitúra | Fotó: ADA

Ne szalaszd el a lehetőséget, látogass el Te is a MOM Parkba, a kiállítás és vásár karácsonyig minden nap nyitva tart és ingyenesen látogatható!

Ha bármelyik bútor megtetszik a helyszínen és meg szeretnéd vásárolni, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, inspirálódnál és még több ADA modellt ki szeretnél próbálni, szeretettel várunk a Novo Home-ban, ahol 30 különböző ADA ülőgarnitúra és ágy típust tesztelhetsz.

ADA Thimo relax fotel
ADA Thimo relax fotel | Fotó: ADA