ADA bútorok a YoungArt galériában

Blog » Blog » ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek munkáiba kaphatunk igazán színes és gazdag betekintést.

ADA kanapé
ADA kanapé | Fotó: ADA

A pop up store egyik fő szponzoraként, legjelentősebb partnerünk az ADA Möbel képviseletében Déri Tamás a cég értékesítési vezetője nyitotta meg a kiállítást. A megnyitón a művészetpártoló érdeklődők mellett neves hazai újságírók és bloggerek is nagy számban voltak jelen.

Déri Tamás az ADA Möbel képviseletében
Déri Tamás (középen) | Fotó: ADA

Az ADA jóvoltából a galériában két kanapé, egy relax fotel és egy exkluzív étkező garnitúra került elhelyezésre, hogy a bútorokon kényelmesen megpihenve, relaxálva gyönyörködhessünk a műalkotásokban. A modern ADA bútorok éppen olyan frissek és élettel telik, mint a festmények és szobrok körülöttük.

A megnyitó óta mi már többször jártunk a galériában és minden alkalommal újabb kedvencre találtunk a rengeteg izgalmas, egyedi – néha meghökkentő és elgondolkodtató – alkotás között.  

ADA Raimo ülőgarnitúra
ADA Raimo ülőgarnitúra | Fotó: ADA

Ne szalaszd el a lehetőséget, látogass el Te is a MOM Parkba, a kiállítás és vásár karácsonyig minden nap nyitva tart és ingyenesen látogatható!

Ha bármelyik bútor megtetszik a helyszínen és meg szeretnéd vásárolni, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, inspirálódnál és még több ADA modellt ki szeretnél próbálni, szeretettel várunk a Novo Home-ban, ahol 30 különböző ADA ülőgarnitúra és ágy típust tesztelhetsz.

ADA Thimo relax fotel
ADA Thimo relax fotel | Fotó: ADA

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?

Mi az a home staging? Mi a célja? Kinek előnyös?

Mit jelent az, hogy home staging? Mi a célja, és miben tér el a lakberendezéstől? Mennyibe kerül, kinek éri meg beruháznia erre a szolgáltatásra?