üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

ADA Prémium Ágyak

Az ADA AUSTRIA prémium kategóriás ágyak kézzel készülnek, ezért egyediek és különlegesek. A boxspring és ágyneműtartós ágyrendszerek ugyanúgy megtalálhatók a választékban, mint a tömörfa ágykeretek. A szövetek, ágytestek és fejvégek egyedileg választhatók és kombinálhatók, a tervezés és a kivitelezés a legapróbb részletekig átgondolt és tökéletesen személyre szabott.

Minden ADA Prémium ágy 15% kedvezménnyel rendelhető! 5 év garancia!

Természetes, kiváló minőségű és tartós – ezek jellemzik az ADA AUSTRIA prémium ágyait

Az ADA egy kis családi vállalkozásból mára Ausztria legnagyobb bútorgyártója lett, az ADA AUSTRIA premium csúcsmárka ágyai pedig évtizedek óta a legmagasabb minőséget képviselik. Üzletünkben a Prag, Calabria, Multisleep Plus és Arima típusok megtekinthetők és kipróbálhatók. Fedezze fel az aktuális kollekciót, ahol a kényelem, a kreativitás, a design és a hagyomány találkozik. Minden egyes bútordarab szinte teljes mértékben kézműves munkával készül, a részletekre való gondos odafigyeléssel.

 

Matracok

Prémium minőségű belső magszerkezet, kifinomult külső megjelenéssel kombinálva: az ADA AUSTRIA premium exkluzív minőségű matracai segítenek kellemes alvásklímát teremteni a testkontúrhoz való optimális alkalmazkodással és kiváló légáramlással kombinálva. A kínálatunkban a típusok széles választékát megtalálja – legyen szó rugós, hideghab vagy komforthab matracokról. A különböző matracméretek és matracszilárdságok lehetővé teszik a vásárlók személyes igényeihez való tökéletes alkalmazkodást.

 

Ágyrácsok

Az ADA AUSTRIA prémium kategóriás ágyrácsok a test ideális alátámasztásán kívül számos olyan funkciót kínálnak, amely elősegítik a kényelmes alvást: A fej- és lábmagasság állítási lehetőség, a motoros ágyrácsok, a fokozatmentesen állítható keménységszint-szabályozás és a szabadalmaztatott vállbillentő rendszer segítik a tökéletes testkontúr követést és ideális komfortot biztosítanak.

 

Prémium ágyak egyenesen Ausztriából

A fejvégek, ágykeretek, lábak, szövetek és matracok szabadon kombinálhatók saját ízlésének és stílusának megfelelően. Még a boxspring kialakítás esetében is választhatunk fix vagy motoros változatot.

A még exkluzívabb élvezet érdekében a luxus és szuper luxus változatok hangulatvilágítással, programozható beállításokkal, kényelmes, távirányítóval történő vezérléssel és egyéb funkciókkal is rendelhetők.

 

Szállodai hangulat a hálószobában

A gyönyörű dizájnon túl az időtálló ADA Prémium ágyrendszer sokkal többet kínál. A kombinációk széles választéka lehetővé teszi, hogy ezek az ágyak ne csak az egyedülálló komfortjukkal győzzék meg Önt, hanem hálószobájának díszei is legyenek.