Az ADA AUSTRIA prémium kategóriás ágyak kézzel készülnek, ezért egyediek és különlegesek. A boxspring és ágyneműtartós ágyrendszerek ugyanúgy megtalálhatók a választékban, mint a tömörfa ágykeretek. A szövetek, ágytestek és fejvégek egyedileg választhatók és kombinálhatók, a tervezés és a kivitelezés a legapróbb részletekig átgondolt és tökéletesen személyre szabott.

Minden ADA Prémium ágy 15% kedvezménnyel rendelhető! 5 év garancia!
ADA prémium ágy - Arcadia
Arcadia ADA Premium franciaágy
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a modern vonalvezetésű ágytest, a különböző fejvégek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az íves vonalvezetésű, letisztult ágytestet különböző típusú ágyrácsokkal egészíthetjük ki igényeinknek megfelelően.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az ágykeret magassága 10 cm-es lábbal 45 cm lesz. Az ágytesten felül a kiválasztott ágyrács és matrac együtt határozzák majd meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arcadia ágyunkhoz táskarugós és hideghab matracainkat egyaránt javasoljuk, kiváló testkontúr követést biztosítanak alvás közben.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg…
574 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ada Prémium ágy, franciaágy Arima
Arima ADA Premium franciaágy
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és kétféle változatban rendelhető. A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindkét kivitel esetén 38 cm lesz. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arima ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható.  
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk.…
872 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calabria ADA Premium franciaágy
Calabria ADA Premium franciaágy
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja lesz. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusába tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros és ágyneműtartós változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 39, az ágyneműtartós váz esetén 48 cm lesz. A végső fekvőmagasságot a matrac rá-, illetve behelyezésével kapjuk meg. A Calabria ágyunkhoz boxspring kivitelben elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja…
861 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA Prémium ágy franciaágy - Chalet
Chalet ADA Premium franciaágy
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A modern design és a tökéletes komfort találkozása. A felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően melegséget varázsol otthonába. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, melynél a különböző fejvégek segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű, 41 cm magasságú alsóágy táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Chalet ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá más típusú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A…
1 024 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő modellünk. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot magasabb matrac esetén is. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést - a tömörfát ellensúlyozva - a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő…
756 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Hamilton ADA Premium franciaágy
Hamilton ADA Premium franciaágy
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kiviteleken kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágyak magasságai 31 és 36 cm. Erre kerül majd a matrac, amellyel együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Hamilton ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk.…
843 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Levia ADA Premium franciaágy
Levia ADA Premium franciaágy
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A modern, egyenes vonalvezetésű, 32 cm magasságú alsóágy zónásított, táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a választott matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Levia ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 kiállított matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A…
1 018 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk, az ágyrendszerek Jolly Jokere. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármilyen igénynek megfelel. A modern vonalvezetésű alsóágy 5 FÉLE! változatban rendelhető.A fix boxspring kivitelen kívül kérhetünk motoros boxspring, ágyneműtartós boxspring, ágyrácsos-ágyneműtartós- és lapraszerelt változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 42 cm, az ágyneműtartós és lapraszerelt kivitel esetén pedig 45 cm lesz. A végleges fekvőmagasságot befolyásolhatja a választott matrac és ágyrács magassága, illetve a lapraszerelt változat esetén az hogy a 4 fokozat közül melyikre helyezzük az ágyrácsot.A Multisleep Plus ágyhoz az üzletünkben kiállított több mint 30 matrac közül választhatunk, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk,…
772 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Norina ADA Premium franciaágy
Norina ADA Premium franciaágy
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából vagy összesen 500 féle szövet és bőr borítással kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot a választott matractól függően. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara a legkényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk.…
872 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA prémium ágy franciaágy - Prag
Prag ADA Premium franciaágy
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk ágyneműtartós és motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindhárom kivitel esetén 44 cm lesz. Erre kerül majd a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Prag ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac ki van állítva, tesztelhető, kipróbálható.  
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring…
724 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és az exkluzív designt egyszerre megidéző modellünk. Egyedileg személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak, illetve a tömör fa részletek segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a legborúsabb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 3 féle tömörfából kérhetjük.Az ágykeret magassága 41 cm, amibe 4 cm-re ül bele a matrac. A végleges fekvőmagasságot a választott matrac magasságával együtt kapjuk majd meg. A Stella Alpina ágyunkhoz elsősorban táskarugós vagy mikrotáskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, a lényeg, hogy az Ön számára maximális kényelmet biztosítson.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható. 
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és…
1 358 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Természetes, kiváló minőségű és tartós – ezek jellemzik az ADA AUSTRIA prémium ágyait

Az ADA egy kis családi vállalkozásból mára Ausztria legnagyobb bútorgyártója lett, az ADA AUSTRIA premium csúcsmárka ágyai pedig évtizedek óta a legmagasabb minőséget képviselik. Üzletünkben a Prag, Calabria, Multisleep Plus és Arima típusok megtekinthetők és kipróbálhatók. Fedezze fel az aktuális kollekciót, ahol a kényelem, a kreativitás, a design és a hagyomány találkozik. Minden egyes bútordarab szinte teljes mértékben kézműves munkával készül, a részletekre való gondos odafigyeléssel.

 

Matracok

Prémium minőségű belső magszerkezet, kifinomult külső megjelenéssel kombinálva: az ADA AUSTRIA premium exkluzív minőségű matracai segítenek kellemes alvásklímát teremteni a testkontúrhoz való optimális alkalmazkodással és kiváló légáramlással kombinálva. A kínálatunkban a típusok széles választékát megtalálja – legyen szó rugós, hideghab vagy komforthab matracokról. A különböző matracméretek és matracszilárdságok lehetővé teszik a vásárlók személyes igényeihez való tökéletes alkalmazkodást.

 

Ágyrácsok

Az ADA AUSTRIA prémium kategóriás ágyrácsok a test ideális alátámasztásán kívül számos olyan funkciót kínálnak, amely elősegítik a kényelmes alvást: A fej- és lábmagasság állítási lehetőség, a motoros ágyrácsok, a fokozatmentesen állítható keménységszint-szabályozás és a szabadalmaztatott vállbillentő rendszer segítik a tökéletes testkontúr követést és ideális komfortot biztosítanak.

 

Prémium ágyak egyenesen Ausztriából

A fejvégek, ágykeretek, lábak, szövetek és matracok szabadon kombinálhatók saját ízlésének és stílusának megfelelően. Még a boxspring kialakítás esetében is választhatunk fix vagy motoros változatot.

A még exkluzívabb élvezet érdekében a luxus és szuper luxus változatok hangulatvilágítással, programozható beállításokkal, kényelmes, távirányítóval történő vezérléssel és egyéb funkciókkal is rendelhetők.

 

Szállodai hangulat a hálószobában

A gyönyörű dizájnon túl az időtálló ADA Prémium ágyrendszer sokkal többet kínál. A kombinációk széles választéka lehetővé teszi, hogy ezek az ágyak ne csak az egyedülálló komfortjukkal győzzék meg Önt, hanem hálószobájának díszei is legyenek.