Vissza ide: ADA Prémium Ágyak

Arcadia ADA Premium franciaágy

Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a modern vonalvezetésű ágytest, a különböző fejvégek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az íves vonalvezetésű, letisztult ágytestet különböző típusú ágyrácsokkal egészíthetjük ki igényeinknek megfelelően.

A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az ágykeret magassága 10 cm-es lábbal 45 cm lesz. Az ágytesten felül a kiválasztott ágyrács és matrac együtt határozzák majd meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arcadia ágyunkhoz táskarugós és hideghab matracainkat egyaránt javasoljuk, kiváló testkontúr követést biztosítanak alvás közben.

Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva.

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Az Arcadia ADA Premium ágy 5 FÉLE! különböző megjelenésű fejvéggel kérhető, amelyekkel az ágy minden esetben az időtlen eleganciát képviseli. A változatos fejvégek közül egyaránt választható egyenesebb és ívesebb típus, különböző mintázatú steppeléssel, sőt gomb díszítéssel is. Különlegessége az AR 05-ös funkciós, billenthető fejvég, ami kiváló partner a hosszas esti olvasásokhoz.

A kiválasztott ágyat az Ön számára legjobban tetsző szövet, vagy bőr kárpittal teheti igazán egyedivé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. A tökéletes összhatás elérése érdekében ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem. 5 féle! különböző fa és fém láb típus választható különféle színekben és eltérő formavilágban, 10 és 13 cm magas kivitelben.

 Az ágyhoz több mint 30 féle matrac és 25 féle éjjeliszekrény is választható.   

Az Arcadia ADA Premium franciaágy ágyneműtartós kivitelben készül!

Választható

 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Ágyneműtartós kivitel
 • Motoros kivitel
 • Íves ágytest
 • 5 típusú láb
 • 5 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű ARCADIA ADA Premium ágy AR 50 ágytesttel, AR 01 fejvéggel és 2 db 1000-es típusú ágyráccsal  675.500 Ft helyett már 574.100 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték letöltése
FotókKérjen ajánlatot!

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés


  ADA bútorok vásárlóink otthonában.

  ADA Möbelfabrik GmbH. – Schlafen

  574 100 Ft-tól