Arima ADA Premium franciaágy

Sale!

Az Arima ADA Premium ágyat 5 FÉLE! különböző magasságú, szélességű és stílusú fejvéggel kérhetjük, így mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt. Az üzletünkben kiállított modellhez a AA 05-ös, rombusz alakú tűzéssel díszített fejvéget választottuk, ami kivételes eleganciát ad az ágynak. Az Arima ágy minden fejvége 5 MAGASSÁGBAN – 96, 106, 116, 126, 136 cm-es változatban rendelhető. A kiválasztott ágyat a számunkra legjobban tetsző szövet, vagy bőr bevonattal teheti igazán egyedivé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. Különleges megjelenést kölcsönözhetünk az ágynak a keret alsó részére kérhető tömör fa díszítő kerettel, amelynek színárnyalatát is mi határozhatjuk meg. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos a tökéletes összhatás elérése érdekében. 7 féle! különböző fa és fém láb típus választható különféle színekben és eltérő formavilágban, szögletes vagy íves kivitelben. Ha különleges megoldásra vágyunk, akkor válasszuk a lebegő kivitelt, ebben az esetben a láthatatlan támasztólábaknak köszönhetően az ágy optikailag úgy néz ki, mintha lebegne a föld felett. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény közül választhatunk, amelyek az ággyal megegyező szövettel vonhatók be.   

Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és kétféle változatban rendelhető. A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindkét kivitel esetén 38 cm lesz. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arima ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható. 

 

Az Arima ADA Premium franciaágy üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!

Választható
 • 120×200, 140×200, 150×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel
 • Motoros kivitel
 • 5 féle fejvég
 
 • Szögletes ágytest
 • 7 típusú láb
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű ARIMA ADA Prémium ágy AA 50 ágytesttel és AA 05 fejvéggel 1.026.500 Ft helyett már 872.500 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés