Calabria ADA Premium franciaágy

Sale!

A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja lesz. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusába tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.

A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros és ágyneműtartós változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 39, az ágyneműtartós váz esetén 48 cm lesz. A végső fekvőmagasságot a matrac rá-, illetve behelyezésével kapjuk meg. A Calabria ágyunkhoz boxspring kivitelben elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.

Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva.

A Calabria ADA Premium ágy 4 FÉLE! különböző magasságú, szélességű és stílusú fejvéggel kérhető, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább tetszőt. A változatos magasságú és szélességű fejvégek között különböző mintázatú steppelések találhatók. Az üzletünkben kiállított modellhez a CB 02-es, téglalap alakú tűzéssel díszített fejvéget választottuk, mert ez a típus 5 MAGASSÁGBAN - 90, 100, 110, 120, 130 cm-es változatban is rendelhető. A CB 01-es fejvég esetén gyönyörű fa berakás található a fejvég két oldalán, ami Ön által meghatározott színben díszíti a fejvéget.

A kiválasztott ágyat a legjobban tetsző szövet, vagy bőr kárpittal teheti még egyedibbé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos a tökéletes összhatás elérése érdekében. 7 féle! különböző fa és fém láb típus választható különféle színekben és formavilágban.

Az ágyhoz kiegészítésként kérhető a keret aljára szerelhető világítás készlet, illetve több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Calabria ADA Premium franciaágy üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Ágyneműtartós kivitel
 • Boxspring kivitel
 • Motoros kivitel
 • Szögletes ágytest
 
 • 7 típusú láb
 • 4 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű CALABRIA ADA Prémium ágy CB 51 ágytesttel és CB 02 fejvéggel 1.013.200 Ft helyett már 861.200 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés