Chalet ADA Premium franciaágy

Sale!

A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A modern design és a tökéletes komfort találkozása. A felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően melegséget varázsol otthonába. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, melynél a különböző fejvégek segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű, 41 cm magasságú alsóágy táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Chalet ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá más típusú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 

A Chalet ADA Premium ágy boxspring rendszerben készül, melynél a CH 50 alsóágy 7 zónás táskarugós kialakítású. 4 FÉLE különböző stílusú fejvéggel rendelhető, tömörfa, fa-szövet és teljes felületén szövet borítású kivitelben is. A fejvégek magassága 120-122 cm. A kiválasztott ágyat különleges szövet, vagy bőr választékunkkal teheti igazán egyedivé, több mint 500 féle minta közül választhathatja ki az Önnek legjobban tetszőt. Egyedi megjelenést kölcsönöz az ágynak az ágykeret alsó részén körbefutó exkluzív tömörfa keret, amelynél a fa típust és a színárnyalatot is Ön határozhatja meg. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény közül választhatunk, amelyek vagy tömörfa kivitelben készülnek vagy az ággyal megegyező szövettel vonhatók be.

A Chalet ADA Premium franciaágy boxspring rendszerben készül!

Választható
 • 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel
 • 5 féle fejvég
 
 • Láthatatlan alsó támasztóláb
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű Chalet ADA Prémium ágy CH 50 ágytesttel és CH 02 fejvéggel 1.205.100 Ft helyett már 1.024.300 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés