Grand Nobile ADA Premium franciaágy

Sale!

A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő modellünk. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából kérhetjük.

A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot magasabb matrac esetén is. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést – a tömörfát ellensúlyozva – a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara kényelmesebb.

Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 

A Grand Nobile ADA Premium ágyat 6 FÉLE! különböző kialakítású fejvéggel kérhetjük, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelőt. A változatos fejvégek között egyaránt megtalálhatók az egyenesebb és ívesebb típusok, szövet borítással, szövet és fa kombinációjával vagy akár tömör fából. 

Amennyiben a fa szerelmesei közé tartozik, akkor ez az ágy Önnek lett kitalálva! Az ágykeret, a tömörfa és a fabetétes fejvég esetén is 4 féle fa fajtából - tölgy, vadtölgy, cirbolyafenyő és vadbükk -  választhatja ki az Önnek leginkább tetszőt.A kárpitozott fejvéget több mint 500 féle szövet vagy bőr bevonattal teheti igazán egyedivé. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos A tökéletes összhatás elérése érdekében 3 féle különböző fa láb választható eltérő formavilágban.

A megfelelő alátámasztás érdekében 3 féle ágyrács közül választhatunk, melyeket 4 különböző magasságban tudunk behelyezni az ágykeretbe. Ennek köszönhetően személyre szabhatjuk a fekvő- és felülési magasságot.

Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Grand Nobile ADA Premium franciaágy behozza a természetet otthonába!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Lapraszerelt kivitel
 • Motoros kivitel
 • Szögletes ágytest
 • Tömörfa ágytest
 
 • 3 típusú láb
 • 6 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű GRAND NOBILE ADA Premium ágy GB 50 ágytesttel, GB 04 fejvéggel és 2543-NV ágyráccsal 889.600 Ft helyett már 756.100 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés