Hamilton ADA Premium franciaágy

Sale!

A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.

A fix kiviteleken kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágyak magasságai 31 és 36 cm. Erre kerül majd a matrac, amellyel együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Hamilton ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.

Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható.

A Hamilton ADA Premium ágyat 5 FÉLE! különböző fejvéggel kérhetjük, mindegyik típust 4 magasságban, így mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. A változatos fejvégek között egyaránt megtalálhatók egyenesebb és ívesebb típusok, különböző formai kialakítással és tűzéssel. 

A kiválasztott összeállítást az Ön számára legjobban tetsző szövet, vagy bőr kárpittal teheti igazán egyedivé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen a tökéletes összhatás érdekében érdemes ügyelni az apróbb részletekre is. Közel 10 féle különböző fa és fém láb típus választható különféle formavilágban és színben.

Ha kedveljük a légies megjelenésű ágyakat, akkor válasszuk a HA51 keskenyített boxspring ágytestet 20 cm magas lábakkal, így ágyunk könnyed megjelenést kap anélkül, hogy a kényelmet mellőznünk kellene. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Hamilton ADA Premium franciaágy a leglégiesebb boxspring modellünk!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel
 • Keskenyített boxspring kivitel
 • Motoros kivitel
 • Szögletes ágytest
 
 • 10 cm és 20 cm magas lábak
 • 5 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű HAMILTON ADA Prémium ágy HA 50 vagy HA 51 ágytesttel és HA 02 fejvéggel 991.800 Ft helyett már 843.000 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés