Multisleep Plus ADA Premium franciaágy

Sale!

A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk, az ágyrendszerek Jolly Jokere. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármilyen igénynek megfelel. A modern vonalvezetésű alsóágy 5 FÉLE! változatban rendelhető.

A fix boxspring kivitelen kívül kérhetünk motoros boxspring, ágyneműtartós boxspring, ágyrácsos-ágyneműtartós- és lapraszerelt változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 42 cm, az ágyneműtartós és lapraszerelt kivitel esetén pedig 45 cm lesz. A végleges fekvőmagasságot befolyásolhatja a választott matrac és ágyrács magassága, illetve a lapraszerelt változat esetén az hogy a 4 fokozat közül melyikre helyezzük az ágyrácsot.

A Multisleep Plus ágyhoz az üzletünkben kiállított több mint 30 matrac közül választhatunk, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  

A Multisleep Plus ágyat 7 FÉLE! különböző magasságú, szélességű és stílusú fejvéggel kérhetjük, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetszőt. Az üzletünkben kiállított modellhez az MU 11-es, téglalap alakú tűzéssel és különleges gombokkal díszített fejvéget választottuk, ami egyedi megjelenést ad az ágynak. A Multisleep Plus ágy több fejvége is 5 MAGASSÁGBAN rendelhető.

A kiválasztott ágyat a legjobban tetsző szövet, vagy bőr bevonattal teheti igazán egyedivé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. Különleges megjelenést kölcsönözhetünk az ágynak a keret alsó részére kérhető tömör fa díszítő kerettel, amelynek színárnyalatát is mi határozhatjuk meg. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez az aprónak tűnő részlet teheti fel végül az i-re a pontot. 10 féle! különböző fa és fém láb típus választható különféle színekben és eltérő formavilágban.

Ha nem szeretnénk lábat látni az ágy alatt akkor kérhetjük talapzattal is, ebben az esetben az ágy alsó része egészen a padlóig ér. Ha különleges megoldásra vágyunk, akkor válasszuk a lebegő optika kivitelt, ebben az esetben az ágy látszólag a föld felett lebeg.  Természetesen láthatatlan támasztólábak ebben az esetben is kerülnek az ágy alá a tökéletes stabilitás elérése érdekében. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény választható azonos szövet vagy bőr bevonattal.

A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 150×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel
 • Motoros boxspring kivitel
 • Ágyneműtartós boxspring kivitel
 • Beépített ágyrácsos, ágyneműtartós kivitel
 • Motoros ágyrácsos, ágyneműtartós kivitel
 • Lapraszerelt kivitel
 • Tűzött ágytest
 
 • 10 típusú láb
 • 7 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű MULTISLEEP PLUS ADA Premium ágy MU 54 ágytesttel és MU 10 fejvéggel 909.000 Ft helyett már 772.700 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés