Norina ADA Premium franciaágy

Sale!

A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából vagy összesen 500 féle szövet és bőr borítással kérhetjük.

A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot a választott matractól függően. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara a legkényelmesebb.

Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható.

A Norina ADA Premium ágyat 2 féle kárpitozott fejvéggel kérhetjük, amit több mint 500 féle szövet vagy bőr bevonattal tehetünk igazán egyedivé. 

A fa szerelmeseinek kedvez, hogy az ágykeretet a szövet bevonat helyett 4 féle fa fajtából is kérhetjük - tölgy, vadtölgy, cirbolyafenyő és vadbükk -  kiválasztva a nekünk leginkább tetszőt. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos. A tökéletes összhatás elérése érdekében 3 féle különböző fa láb választható az ágytesstel megegyező típusú fából.

A megfelelő alátámasztás érdekében 3 féle ágyrács közül választhatunk, melyeket 4 különböző magasságban tudunk behelyezni az ágykeretbe. Ennek köszönhetően személyre szabhatjuk a fekvő- és felülési magasságot.

Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Norina ADA Premium franciaágy természetes eleganciát ad hálószobájának!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Lapraszerelt kivitel
 • Motoros kivitel
 • Szögletes ágytest
 • Tömörfa ágytest
 
 • 3 típusú láb
 • 2 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű NORINA ADA Premium ágy NN 51 ágytesttel, NN 02 fejvéggel és 2543-NV ágyráccsal 1.026.900 Ft helyett már 872.800 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés