Prag ADA Premium franciaágy

Sale!

A Prag ADA Premium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring modellünk.
ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető. A fix kivitelen kívül kérhetünk ágyneműtartós és motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindhárom kivitel esetén 44 cm lesz. Erre kerül majd a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot.
A Prag ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.
Üzletünkben több mint 30 matrac ki van állítva, tesztelhető, kipróbálható.

Az ágyat 8 FÉLE! különböző magasságú, szélességű és stílusú fejvéggel kérhetjük, így mindenki kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt. A változatos fejvégek között egyaránt megtalálhatók az egyenesebb és ívesebb típusok, különböző mintázatú steppeléssel, sőt gomb díszítéssel is. Az üzletünkben kiállított modellhez a PG 08-as, téglalap alakú tűzéssel díszített fejvéget választottuk, mert ez a típus 6 MAGASSÁGBAN - 88, 98, 108, 118, 128, 138 cm-es változatban is rendelhető. A kiválasztott ágyat a számunkra legjobban tetsző szövet, vagy bőr kárpittal teheti igazán egyedivé, ehhez több mint 500 féle minta közül választhat üzletünkben. Ne feledkezzünk meg a lát típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos a tökéletes összhatás elérése érdekében. 13 féle! különböző fa és fém láb típus választható különféle színekben és eltérő formavilágban, szögletes vagy íves kivitelben. Ha nem szeretnénk lábat látni az ágy alatt akkor kérhetjük talapzattal is, ebben az esetben az ágy alsó része egészen a padlóig ér. Ha különleges megoldásra vágyunk, akkor válasszuk a lebegő kivitelt, ebben az esetben az ágy optikailag úgy néz ki, mintha lebegne a föld felett. Persze láthatatlan támasztólábak ebben az esetben is kerülnek az ágy alá a tökéletes stabilitás elérése érdekében. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Prag ADA Premium franciaágy üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Ágyneműtartós kivitel
 • Boxspring kivitel
 • Motoros kivitel
 
 • 8 féle fejvég
 • Szögletes ágytest
 • 13 típusú láb
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű PRAG ADA Prémium ágy PG 50 ágytesttel és PG 04 fejvéggel 852.500
Ft helyett már 724.600 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés