üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Stella Alpina ADA Premium franciaágy

Sale!

A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és az exkluzív designt egyszerre megidéző modellünk. Egyedileg személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak, illetve a tömör fa részletek segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a legborúsabb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 3 féle tömörfából kérhetjük.

Az ágykeret magassága 41 cm, amibe 4 cm-re ül bele a matrac. A végleges fekvőmagasságot a választott matrac magasságával együtt kapjuk majd meg. A Stella Alpina ágyunkhoz elsősorban táskarugós vagy mikrotáskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, a lényeg, hogy az Ön számára maximális kényelmet biztosítson.

Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható.

A Stella Alpina ADA Premium ágyat 5 FÉLE! különböző kialakítású fejvéggel kérhetjük, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább tetszőt. A változatos fejvégek között egyaránt megtalálható a teljes egészében szövet vagy bőr bevonatú, a szövet és fa kombinációja vagy akár a tömör fa fejvégek. 

Amennyiben a természetet szeretné megidézni otthonában, akkor ez az ágy Önnek lett kitalálva! Az ágykeret, a tömörfa és a fabetétes fejvég esetén is 3 féle fa fajtából - vad tölgy, vad bükk és cirbolya fenyő - választhatja ki az Önnek leginkább tetszőt. A kárpitozott fejvéget több mint 500 féle szövet vagy bőr bevonattal teheti igazán egyedivé. Ne feledkezzünk meg a láb típus kiválasztásáról sem, hiszen ez is nagyon fontos a kívánt összehatás elérése érdekében. A Stella Alpina ágy esetében 6 féle különböző fém vagy fa láb választható eltérő formavilágban. Az ágyhoz több mint 25 féle éjjeliszekrény is választható.

A Stella Alpina ADA Premium franciaágy alpesi stílusban képviseli az exkluzív designt!

Választható
 • 100×200, 120×200, 140×200, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel
 • Szögletes ágytest
 • Tömörfa ágytest
 • Szövet vagy bőr ágytest
 
 • 6 típusú láb
 • 5 féle fejvég
 • 500 féle szövet
 • 30 féle matrac
 • 25 féle éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű STELLA ALPINA ADA Premium ágy SA 51 ágytesttel és SA 17 fejvéggel 1.598.200 Ft helyett már 1.358.400 Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés