Ajándék díszpárna – ülőgarnitúra vásárlásakor

Blog » Blog » Ajándék díszpárna – ülőgarnitúra vásárlásakor

Ajándék díszpárna – ülőgarnitúra vásárlásakor

Ülőgarnitúra vásárlásakor 2012. júniusában a 20% kedvezményen és a Budapest területén ingyenes házhozszállításon* felül  most ajándék díszpárnát* választhat az üzlet kínálatából 10.000 Ft értékben.

*az ingyenes házhozszállítás és az ajándék díszpárna 250.000 Ft vásárlási érték felett érvényes.

 

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?