üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Ajándék váza és a gyertyatartók!

Blog » Blog » Ajándék váza és a gyertyatartók!

PTMD váza + 2db gyertyatartó

Facebook nyereményjáték!

Csak egy lájk Facebookon és ha rajongóink száma eléri az 1000-et a képen látható bézs indamintás-antikolt ezüst PTMD vázát és gyertyatartókat sorsoljuk ki köztetek! Az ajándékok összértéke 22500.- Ft.
Ha azt gondolod, hogy Te még ehhez fiatal vagy, anyukád biztosan örülne neki! Osszátok! Köszi!

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?