üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Amit az ADA kárpitanyagairól tudni érdemes

Az ADA kínálatában a szövetek mellett a valódi bőrök és textilbőrök rendkívül széles választéka is megtalálható. 

ADA bútorszöveteink fotóit és árát az alábbi linkekre kattintva tekintheti meg:

A szövetek külön is megvásárolhatók!

  • A gyárban több mint 500 féle bútorszövet van raktáron, így ezek bármelyikéből azonnal el tudjuk készíteni a kiválasztott ülőgarnitúrát.
  • Mindegyik ADA modell rendelhető az összes típusú szövettel.
  • Bármelyik bútort megrendelheti textilbőr- szövet, vagy két különböző szövet kombinációjával is. Azonos szövetkategórián belüli két különböző szövet választása esetén nem számítunk fel felárat. Ha a kiválasztott szövetek két különböző csoportba tartoznak, akkor a magasabb kategóriájú szövet árával kalkulálunk.
  • A rendkívül strapabíró és könnyen kezelhető kémia úton előállított alapanyagokat tartalmazó bútorszöveteken kívül megtalálhatók a kínálatban a természetes összetevőket – mint pl. len, gyapjú, pamut – tartalmazó szövetek is.
  • A szín és az anyagtípus kiválasztásánál fontos szem előtt tartani, hogy milyen helyiségbe, milyen igénybevételhez választunk kanapét. Üzletünkben szívesen segítünk a legmegfelelőbb bútorszövet kiválasztásában.
  • Bútorszöveteink mindegyike kiváló kopásállósági mutatókkal rendelkezik. Az ADA saját laboratóriumában teszteli a szöveteket Martindale-eljárással. Az teszt során a kifeszített szövetet egy dörzsfej kezdi el „súrolni” körkörös mozdulattal. 1000 ciklusonként vizsgálják a szövet állapotát, és amikor a szöveten látható elváltozás mutatkozik (szálszakadás, lyuk) a tesztet lezárják. Az így kapott eredmény az úgynevezett Martindale szám, mely tulajdonképpen egy kopásállósági mutató. Az ADA kizárólag olyan bútorszöveteket forgalmaz, amelyek kiválóan megfeleltek ezen a teszten.
  • Általánosságban elmondhatjuk, hogy a kb. 20.000-es Martindale értékkel rendelkező szövetek már tökéletesen megfelelnek lakossági felhasználásra. Az ADA bútorszövetek átlagban 30.000-100.000-es Martindale számmal rendelkeznek. (A szállodai elvárás 30.000). A kínálatból kiemelkedik, egy különleges 250.000-es!!! kopásállóságú szövet is – ez az ANA.
  • Az ANA bútorszövet leginkább a szarvasbőrre hasonlító ökotextil. Tapintása rendkívül puha, légáteresztő képessége kiváló és rendkívül tartós. Valódi különlegessége mégis abban rejlik, hogy több mint 100 féle szennyeződés egyszerűen, egy nedves kendővel eltávolítható róla.[su_divider top=”no” divider_color=”#e8e9e8″ size=”1″][/su_divider]