Az ADA sikere a Kölni Vásáron

Blog » Blog » Az ADA sikere a Kölni Vásáron

Az ADA sikere a Kölni VásáronÓriási sikert arattak partnerünk – az osztrák ADA Bútorgyár legújabb, 2012-es ülőgarnitúrái és ágyai a Kölni Bútorvásáron.

A cég 1500 m2 –es standja a vásár folyamán végig „teltházas” volt.
Nyugat-Európa egyik vezető bútorgyára ismét olyan modelleket mutatott be, melyeknél a kreativitás és a könnyed, modern vonalvezetés nem megy a funkcionalitás rovására.

A széles elemválasztékú ülőgarnitúrák állítható kartámaszai, háttámlái, relax- és ágy funkciói minden vásárlói igényt kielégítenek.

Az ADA sikere a Kölni Vásáron - ülőgarnitúra

Az ADA sikere a Kölni Vásáron - ágy
Az ágyak, ágyrácsok, matracok terén is sok újdonsággal találkozhattunk. Állítható fejtámlájú modellek, motoros ágyrácsok, „lélegző” hét zónás matracok, komplett alvásrendszerek számtalan variációban.

Már csak 1-2 hét és a vásáron bemutatott modellek egy része a Novo Home bútorüzletben is kapható lesz.

(fotók forrása: ADA)

 

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?