Birkenstock ágy fejléc logóval

EXKLUZÍV ALVÁSKOMFORT

Ágyak, matracok és ágyrácsok a BIRKENSTOCK-tól

Sao Paolo Birkenstock ágy

A talpbetéttől az alvásrendszerig

Egy zseniális ötlet egyszerűen továbbgondolva: az eredeti BIRKENSTOCK talpbetéthez hasonlóan a BIRKENSTOCK ágyrendszerek is alkalmazkodnak az Ön testformájához. Így a matracok, ágyrácsok és ágyak ideálisan alátámasztják és tehermentesítik az emberi testet fekvés közben – hogy Ön a lehető legkényelmesebben alhasson. Tökéletes ellazulás és pihenés egészen a lábujjak hegyéig.

Canberra Birkenstock ágy
Birkenstock ágy részlete

Ágyak

Exkluzív design és kiváló minőségű alapanyagok.

Birkenstock matrac részelete

Matracok

Kényelem – ideális testforma követéssel

Birkenstock ágyrács részlete

Ágyrácsok

Ergonómia és rugalmasság a legfelsőbb fokon

Testkontúr rendszer

A BIRKENSTOCK testkontúr rendszer hullámformája megfelel testünk természetes körvonalának: a cél a nyomáseloszlás javítása és az emberi test tehermentesítése. A legkedveltebb ágyrácsok és matracok együttesen, képezik le ezt a hullámformát – és különösen kényelmes, ellazult érzést biztosítanak alvás közben.

1. Párnák

Birkenstock testkontúr rendszer

A nyomáscsökkentő, de ugyanakkor kiválóan támasztó BIRKENSTOCK párnák minden alvási pozícióban átveszik a test tökéletes tehermentesítéséhez szükséges finomhangolást, és így, a matracokkal égy ágyrácsokkal együtt optimális fekvési kényelmet biztosítanak.

2. Hullám formájú ágyrács

Birkenstock testkontúr rendszer

A rugalmas dupla lécezésű ágyrácsok hullám alakú kivitele lehetővé teszi a test kontúrjához való kiváló alkalmazkodást.

3. Latex / parafa granulátum

Birkenstock testkontúr rendszer

A matrac felső részében tatálható latexbe ágyazott parafa granulátum a táskarugós, hideghab, vagy latex matracmagokkal kombinálva kiegyensúlyozott fekvési kényelmet biztosít.

4. Állítható keménység

Birkenstock testkontúr rendszer

Az ágyrács középső zónájában található fokozatmentes keménységállítási lehetőség további támogatást nyújt a testkontúrhoz való alkalmazkodáshoz.

5. 7 zónás ergonomikus vágás

Birkenstock testkontúr rendszer

A speciális 7 zónás ergonomikus kialakítás támogatja a rendszer testkontúrhoz való alkalmazkodását, és nyugodt alvást tesz lehetővé.

6. Sarok tehermentesítő zóna

Birkenstock testkontúr rendszer

Az ágyrácsba és a matracba integrált, különösen puha zóna a sarok területén kiválóan tehermentesíti ezt az erősen terhelt nyomáspontot. A matrac kontúrvágásába integrált kiegészítő sarokkönnyítő zóna különösen a háton alvók számára biztosít extra kényelmet.