Birkenstock Arran ágyrendszer

Sale!

Kényelmes BIRKENSTOCK boxspring ágy könnyed megjelenéssel

ARRAN: A lényegre törő tervezés. Az ARRAN ágy egyesíti a tökéletes designt a kifinomult boxspring ágyak kényelmével. Letisztult formavilága a legfontosabbra irányítja a figyelmet – a pihentető alvásra. Különleges kialakításának köszönhetően az ARRAN olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett.

A laza, puhán kárpitozott fejvégek magasságuknak köszönhetően kényelmes támaszt biztosítanak a hátnak. A BIRKENSTOCK széles szövet- és bőrkollekciója gondoskodik az egyedi megjelenésről. Az opcionálisan választható, kontúrosan kialakított ágytest egyértelművé teszi, hogy a BIRKENSTOCK ARRAN milyen nagy hangsúlyt fektet a megfelelő ergonómiára. A hullám alakú boxsping ágyalap és a hullámkontúrozott matrac együttesen alkalmazkodnak a test körvonalaihoz és optimális nyomáscsökkentést biztosítanak.

Az ARRAN BIRKENSTOCK ágyrendszernél kontúrozott ARR-1 és egyenes ARR-2 kialakítású ágytest is választható. Az ágytest mindkét esetben mikro-táskarugós kialakításban készül, a legmagasabb minőségű prémium alapanyagok felhasználásával. 

Mindkét típusú fejvég kétféle magassági változatban rendelehető, hogy hálószobánk adottságaihoz ki tudjuk választani a megfelelő méretet. Az ARR-A típusú fejvég 109 és 124 cm-es magasságban, míg az ARR-B fejvég 110 és 125 cm-es változatban választható.   

BIRKENSTOCK ágyainkhoz választható BIRKENSTOCK matracaink kiváló ergonómiai kialakításuknak köszönhetően ellazítják a testet és megkönnyítik az elalvást. A legjobb feltételeket biztosítják a regenerálódásához és a pihentető alváshoz. Az ARRAN ágyhoz a TOFFINO 1000 mikro-táskarugós BIRKENSTOCK matracot javasoljuk, melynek felső része egy természetes latexből és parafa granulátumból készült ntegrált topper.  

A BIRKENSTOCK ARRAN ágyrendszer számtalan méret- és színvariációban rendelhető!

Választható
 • 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel 
 • Kontúrozott vagy egyenes ágytest
 • ARR-A fejvég 109 és 124 cm magasságban
 • ARR-B fejvég 110 és 125 cm magasságban  
 
 • Tömörfa ágyváz
 • Kárpitozott ágytest és fejvég
 • Lebegő optika
 • 400 féle szövet
 • 12 féle matrac
 • éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű BIRKENSTOCK ARRAN ágy ARR1 vagy ARR2 ágytesttel és ARR-A vagy ARR-B fejvéggel, ELK szövettel, matrac nélkül (4.410 €) 1.764.000 Ft helyett 1.587.600.- Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés