Vissza ide: Birkenstock ágyak

Birkenstock Canberra ágyrendszer

Birkenstock logo

Egy ágy három változatban!
Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy normál bőr kivitelben.
Canberra Advance: Fejvégén vastag Birkenstok bőr és az ágytesten kombinált szövet-bőr kárpitozással.
Canberra Luxury: Teljes felületén Birkenstock bőrrel bevonva. 

Mindhárom változat rendelhető ágyrácsos, vagy prémium rugóbetétes változatban is. .

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Nézzük sorban, hogy mit tudnak az egyes típusok:

CANBERA BASIC – ez a változat a legkedvezőbb árfekvésű, itt a teljes Birkenstock kollekcióból választhatjuk ki a számunkra legjobban tetsző normál vastagságú bőrt vagy szövetet.  

CANBERRA ADVANCE: Az idő egyedi kézjegye! A kézzel varrott BIRKENSTOCK nyeregbőrből készült markáns fejtámla él a használat során. Az érintések olykor láthatók maradnak, és az évek során összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöznek a fejtámlának. A legfinomabb gyapjúfilccel borított ágytesttel pedig az igényes individualisták oázisává teszi a CANBERRA ágyat.

A Birkenstock-ra jellemző kiváló minőségű természetes anyagok érdekes feldolgozása kivételesen markáns érzetet kelt. A kézzel varrott fejtámla nyitott varrású bőrszélei éppúgy kiemelik a CANBERRA ágy egyéni stílusát, mint a filc huzattal borított ágytest éleinek kéderezése. A tömör tölgyfából készült lábakon dizájnelemként megjelenő autentikus BIRKENSTOCK talpminta teszi teljessé képet és hagy maradandó benyomást.

CANBERRA LUXURY: bőrágy a legfelsőbb kategóriából. A BIRKENSTOCK bemutatja a sikeres CANBERRA ágyrendszer új, luxus kiadását. A CANBERRA termékcsalád védjegye a szögletes, egyenes vonalvezetésű kialakítás a különösen finom, kézzel varrott anilin vastag bőrrel kombinálva.

A luxus változathoz a CANBERRA fejtámláját és ágytestét egyaránt a puha, kellemes melegséget árasztó vastag bőrrel tervezték. A kiváló minőségű természetes anyag az évek során egyedi patinát kap, ami minden ágynak összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöz. Csak a fejtámla vastag bőrének bonyolult kézi varrása nyolc munkaórát vesz igénybe. A CANBERRA LUXURY ágy kifinomult részletei közé tartoznak a nyitott bőrszélek és a kézzel varrott díszítővarrások. A választható rejtett lábazat az ágynak lebegő érzést kölcsönöz.

BIRKENSTOCK ágyainkhoz választható BIRKENSTOCK matracaink kiváló ergonómiai kialakításuknak köszönhetően ellazítják a testet és megkönnyítik az elalvást. A legjobb feltételeket biztosítják a regenerálódásához és a pihentető alváshoz. A Canberra ágyhoz válasszon mikro-táskarugós, hideghab, vagy latex BIRKENSTOCK matracaink közül.  

A BIRKENSTOCK Canberra ágyrendszer 3 féle változatban rendelhető!

Választható

 • 120×200, 140×200,160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring betétes kivitel 
 • Ágyrácsos kivitel
 • 3 féle változat  
 • Szövettel vagy bőrrel kárpitozott
 • Lebegő optika
 • Tömörfa láb
 • 400 féle szövet
 • 12 féle matrac
 • éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű BIRKENSTOCK CANBERRA basic ágy ágytesttel és fejvéggel, matrac és ágyrács nélkül, (2.566 €) 1.026.000 Ft helyett 923.000.- Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték letöltése
FotókKérjen ajánlatot!

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés


  ADA bútorok vásárlóink otthonában.

  ADA Möbelfabrik GmbH. – Schlafen

  923 000 Ft-tól