üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Birkenstock Montreal ágy

Sale!

A BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.

Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy – egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. 

A MONTREAL kényelmes, kárpitozott fejtámlájával és kiváló minőségű, kifinomult szövet huzatával megidézi a tengerpart hangulatát és üde életérzést teremt a hálószobában. Különleges és szemet gyönyörködtető a tömör tölgyfából készült láb, ami a BIRKENSTOCK talpak mintázatát idézi.

.

A háttámla nagyméretű párnáinak kényelmesen nekidőlhetünk olvasás vagy tévénézés közben. A természetes bőrből készült, gondosan megmunkált bőrpántok pedig nem csak esztétikusak, de használatukkal – a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően - apró tárgyaink, mint a szemüveg vagy egy magazin is mindig a kezünk ügyében lehetnek.

A MONTREAL ágy hasonlít a LINZ ágyhoz, de a láb nélküli lebegő optika helyett egy BIRKENSTOCK mintával ellátott tömör tölgyből készült lábazatot kapott. 

A Montreal ágy boxspring rendeszerben készül, mikro-táskarugós kialakításban, a legmagasabb minőségű prémium alapanyagok felhasználásával. 

A fejvég puha párnái levehető kivitelben készülnek, így tisztíthatók. A fejvég magassága 111,5 cm.    

BIRKENSTOCK ágyainkhoz választható BIRKENSTOCK matracaink kiváló ergonómiai kialakításuknak köszönhetően ellazítják a testet és megkönnyítik az elalvást. A legjobb feltételeket biztosítják a regenerálódásához és a pihentető alváshoz. Az LINZ ágyhoz a TOFFINO 1000 mikro-táskarugós BIRKENSTOCK matracot javasoljuk, melynek felső része egy természetes latexből és parafa granulátumból készült ntegrált topper.

A BIRKENSTOCK MONTREAL ágy hátpárnás kivitelben készül, tömör tölgy lábazattal!

Választható

 • 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200,180×200 és 200×200 cm fekvőfelület
 • Boxspring kivitel 
 • Mikro-táskarugós ágytest
 • Párnázott háttámla 111,5 cm magaságban  

 

 • Kárpitozott ágytest és fejvég
 • Tömör tölgy lábazat
 • 400 féle szövet
 • 12 féle matrac
 • éjjeliszekrény

A 160×200 cm méretű BIRKENSTOCK MONTREAL ágy mikro-táskarugós boxspring ágytesttel és párnázott fejvéggel, TBB szövettel, matrac nélkül (4.961 €) 1.984.000 Ft helyett 1.785.000.- Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ágyat otthonába.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ágy típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés