Valódi bőr ülőgarnitúra

Egy valódi bőr ülőgarnitúra időtlen megjelenésével nappalink dísze lehet. Ezeket az ülőgarnitúrákat az eleganciájukon kívül, könnyű tisztíthatóságuk és extra hosszú élettartamuk teszi ellenálhatatlanná vásárlóink számára. Valódi bőr ülőgarnitúráink számtalan méretvariációban, többféle beépíthető funkcióval és változatos színekben rendelhetők.

Mi jellemez egy valódi bőr ülőgarnitúrát?

Egy valódi bőr ülőgarnitúra igazán időtálló és karakteres bútordarab lehet otthonunkban. Egy ilyen ülőgarnitúra megvásárlása olyan befektetés, amely a bútor hosszú élettartama miatt biztosan megtérül. Bármilyen lakótérbe könnyedén beilleszthető és minden dekorációs stílussal kitűnően kombinálható.

Hova jó választás egy bőr ülőgarnitúra? Mik az előnyei?

Egy bőr ülőgarnitúra vagy kanapé nagyon jól mutat egy elegáns irodában, vagy orvosi váróteremben, de természetesen a nappalinkba is tökéletes választás. A nálunk kapható bőr ülőgarnitúrák, nagyon sokféle méretben rendelhetők. A kínálatunkban megtalálhatók az L és U alakú összeállítások, a 2 és 3 üléses bőr kanapék, különböző méretű fotelek és puffok.

A bőr egyik legelőnyösebb tulajdonsága a magas kopásállóság. Nem bolyhosodik és a mechanikai behatásokkal, szemben is ellenállóbb, mint a legtöbb szövet bevonat. Kisállatok mellé is kitűnő választás, mert az állatszőr nem tapad meg rajta. Nagy előnye továbbá, hogy a valódi bőr könnyen tisztítható. Allergiások számára is megfelelő, mert egy száraz, vagy enyhén nedves puha ruhával a por könnyedén letörölhető róla. A folyadékot nem szívja rögtön magába, így, ha véletlenül ráborul egy pohár üdítő vagy bor, nem kell pánikba esnünk. Évente egyszer-kétszer javasolt elvégeznünk egy alapos tisztítást-ápolást, melyhez takarító szettet tud vásárolni nálunk. A szett kétféle folyadékból áll, melyből az egyikkel a foltok, szennyeződések tökéletesen eltávolíthatók, a felület áttörölhető, a másikkal pedig ápoljuk a bőrt. Használatukkal a bőr megújul, a színek élettelibbek lesznek.

Miért képvisel a bőr magas minőséget?

A természetes bőr ülőgarnitúrák általában marhabőrből készülnek. A bőrt cserzőüzemekben szárítják és speciális cserzőszerekkel kezelik. A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően az elkészült bőr nem tartalmaz egészségre káros anyagokat. Cserzés után a bőrt festik (pigmentálják) és osztályozzák. Az ADA Trendline bőr ülőgarnitúrák gyártásánál felhasználás előtt minden bőr egyenként beszkennelnek és a bőrökön jelölik az esetleges hibákat, így szabás során ezek a hibás részek elkerülhetők.

Ez a folyamat nagyon komplex és időigényes, melynek eredményeként egy magas minőségű, bútorgyártáshoz kiválóan felhasználható alapanyag jön létre. A valódi bőr ezért drágább, de sokkal exkluzívabb és időtállóbb, mint a legtöbb mesterséges alapanyagból készülő, műbőr vagy bőr hatású bútorszövet.

Milyen típusú és méretű bőr ülőgarnitúrák kaphatók nálunk?

Bőr ülőgarnitúráinkat a modern, letisztult design és rendkívüli változatos megjelenés jellemzi. Az alacsonyabb és magasabb háttámás, mély és kevésbé mély beülési mélységgel rendelkező változatok is megtalálhatók a kínálatunkban. Választhatunk a magas lábon álló kecsesebb hatású, vagy az alacsony lábbal rendelkező kissé robusztusabb változatok közül. A választék óriási, így mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző ülőgarnitúrát. A modellek sokszínűségének és a széles elemválasztéknak köszönhetően bármilyen méretű bőr ülőgarnitúrát el tudunk készíteni.

Hogyan lehet kombinálni, variálni bőr ülőgarnitúráinkat, milyen funkciók választhatók?

A rendelkezésre álló hely figyelembevételével, a bőr ülőgarnitúrák elrendezése, összeállítása szabadon alakítható. Ha nagy hely van a nappalinkban akkor bátran helyezzünk el a térben több ülőbútort egymással szemben, vagy egymásra merőlegesen. Egy L vagy U alakú ülőgarnitúra kiegészíthető egy plusz kanapéval, fotellel vagy puffal, így még egységesebbé és színesebbé válik az összhatás és több ülőhelyünk lesz a nappaliban családunk számára, vagy vendégeink fogadására.

Bőr ülőgarnitúráink nagyon sok extra funkcióval rendelhetők. Ággyal, ágyneműtartóval szinte az összes modellt kérhetjük. Léteznek olyan ADA ülőgarnitúra modellek, melyek állítható, változtatható ülésmélységgel rendelhetők. A legtöbb bőr ülőgarnitúra választható mozgatható karfával, dönthető, vagy állítható magasságú nyaktámasszal, sőt egyes típusok akár relax funkcióval is.

Hogyan válasszon, milyen szempontokat vegyen figyelembe választás előtt?

A legelső és egyben a legfontosabb teendőnk, hogy mérjük fel pontosan a helyiséget, ahova a bőr ülőgarnitúra kerül, hiszen csak így határozható meg az ülőgarnitúra ideális mérete. Pontosan rajzoljuk be egy alaprajzon vagy jelöljük közvetlenül a padlón elképzelésünket. Általánosságban elmondható, hogy egy ülőgarnitúra akkor mutat jól egy szobában, ha kisebb teret foglal el, mint az alapterület 30%-a. Ellenkező esetben a tér túlzsúfoltnak hathat. Ügyeljünk arra is, hogy elegendő helyet hagyjunk az ülőgarnitúra körül a szabad közlekedéshez és ne kerüljön túl közel a szobában lévő fűtőtesthez vagy kandallóhoz.

Mielőtt végleges döntést hoznánk érdemes jól átgondolni, hogy milyen ülőgarnitúra stílus és szín illik az otthonunkba. Más típus illeszkedik egy klasszikus, vidékies, modern vagy esetleg esetleg skandináv enteriőrbe. A szín kiválasztása szintén kulcsfontosságú, hiszen alapvetően határozza meg a szoba hangulatát, atmoszféráját. A tökéletesen megválasztott forma és szín harmóniájával érünk el igazán otthonos hatást a nappalinkban.