Kanapéágy

A kanapéágyak igazi átalakuló művészek. Nappal kényelmes ülőhelyet, éjszakára alvási lehetőséget biztosítanak. Kevés helyet foglalnak el a szobában és egy egyszerű kézmozdulattal nyithatók. Néhány modell nem csak vendégágynak, hanem akár állandó fekhelyként is tökéletes. Minden itt található kanapéágy rendelhető kétüléses változatban. Modelljeink sokszínűsége lehetővé teszi, hogy megtaláljuk az Ön számára legtökéletesebb méretű, stílusú és funkciójú kanapéágyat otthonába.

5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak nyitható vagy fix kivitelben rendelhető. Akár állandó fekhelyként is ajánlott. Egyszemélyes és dupla ággyá alakítható változatban 80x200 cm, 120x200cm, 140x 200 cm, 160x200 cm fekvőfelület választható. 
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak…
368 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Wood ülőgarnitúra
Wood ülőgarnitúra
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes üléskomforttal és modern, letisztult megjelenéssel. Vásárlóink körében a minden ülőfelületnél megtalálható mozgatható háttámla teszi nagyon kedveltté. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat. Alsó vízszintes állásban pedig a minimál design kedvelőit nyűgözi le. A valódi bőr bevonat különösen jól áll neki, az üzleteben is így állítottuk ki.
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes…
338 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
5942 ADA kinyitható kanapé
5942 ADA kinyitható kanapé
Az 5942 kinyitható kanapé üzletünkben kiállított, kipróbálható modell. A kis méretű nappalik, gyerek és vendégszobák ideális kanapéja. Nagyon kedvelt, egyszerű vonalvezetésű ágynak nyitható változatban is készül. Választható 85, 120, 140 vagy 160 cm széles fekvőfelület is.
Az 5942 kinyitható kanapé üzletünkben kiállított, kipróbálható modell. A kis…
254 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
9794 ADA ágyazható kanapé
9794 Boston ADA kinyitható kanapé
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. ÜZLETÜNKBEN hamarosan megtekinthető! Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható. Ha a kiemelő mechanikájú változatot választjuk nyitásnál a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű lesz, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű, 195 literes ágyneműtartó található.
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható.…
301 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban is rendelhető. 90 - 120 - 140 cm - 160 cm, SŐT 180 cm széles fekvőfelülettel is kérhető! Kinyitva, egy tökéletesen sík fekvőfelületű, komfortos ágyat kapunk!
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban…
320 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7281 Alina kinyitható kanapé
7281 Alina kinyitható kanapé
Az ALINA 7281 kinyitható kanapé komfortágy mechanikával rendelhető modell! A trendi megjelenés és a funkcionalitás tökéletes találkozása. Praktikus ágyszerkezete pár másodperc alatt kinyitható. Komfortágya kényelmes, matracos kivitelben készül. A matrac magassága 14 cm.
Az ALINA 7281 kinyitható kanapé komfortágy mechanikával rendelhető modell! A…
417 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! Levehető párnás, szögletes vonalvezetésű, fiatalos, mély ülőfelülettel rendelkező ülőgarnitúra.  Óriási méretválasztéka miatt tökéletes választás, a legkisebb és a legnagyobb nappalikba is.
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus.…
391 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes vonalvezetésű, 65x65 cm-es négyzet alakú hátpárnákkal. Ágy funkcióval, ágyneműtartóval is rendelhető. Az ágy fekvőfelülete 140 cm széles, így akár két személy részére is kényelmes fekhelyül szolgálhat. Sarokgarnitúra S, M, XL méretben is kérhető.
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes…
372 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúrát már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúrát már 255×174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért…
257 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben.Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben. Már 255×171…
257 220 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus. RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető!…
322 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
ANTON Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, nagy méretválasztékú, kényelmes modell.Ülőfelületét és háttámláját a négyzetes tűzés teszi egyedivé.Szögletes karfája letisztult megjelenést kölcsönöz neki.A háttámla magassága: 84 cmÜlésmagasság: 43 cmÜlésmélység: 56 cm 
ANTON Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Ülőfelületét…
393 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
326 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Benson kinyitható kanapé
Benson kinyitható kanapé
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
182 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
125 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Marco ágyazható kanapé
Marco ágyazható kanapé
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
182 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Guest Tom Tailor kanapéágy
Guest Tom Tailor kanapéágy
A GUEST Tom Tailor kanapéágy a vendégszobák és tiniszobák kedvelt darabja.  Igény esetén kétszemélyes, 150x200 cm-es ággyá nyitható és egy nagy méretű ágyneműtartót is találunk az ülőfelület alatt.
A GUEST Tom Tailor kanapéágy a vendégszobák és tiniszobák kedvelt…
296 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tom Tailor ülőgarnitúra - Heaven Chic
Tom Tailor ülőgarnitúra – Heaven Chic
A Heaven család legújabb tagja a Chic - levehető párnás, szögletes vonalvezetésű, fiatalos Tom Tailor ülőgarnitúra. Gombozott kivitelben készülő hátpárnái egyedivé teszik megjelenését. Az ágy funkció fekvőfelülete 140 cm szélességű, így akár 2 személy részére is kényelmes fekhelyül szolgálhat. 
A Heaven család legújabb tagja a Chic – levehető párnás,…
473 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nordic Pure Daybed Tom Tailor heverő
Nordic Pure Daybed Tom Tailor heverő
A Nordic Pure Daybed kanapéágy, a Tom Tailor kollekció modern, elegáns, praktikus darabja. A körbefutó különleges, kéderes díszvarrás igazán egyedivé teszi a megjelenését. 
A Nordic Pure Daybed kanapéágy, a Tom Tailor kollekció modern,…
251 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kya ágyazható kanapé
Kya ágyazható kanapé
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a beépített bonellrugó biztosítja. 
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható.…
163 520 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
117 220 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nordic Chic Daybed Tom Tailor heverő
Nordic Chic Daybed Tom Tailor heverő
A Nordic Chic Daybed kanapéágy a Tom Tailor kollekció modern, elegáns, praktikus darabja. A körbefutó különleges, kéderes díszvarrása és az ülőfelület steppelése igazán egyedivé teszi a megjelenését. 
A Nordic Chic Daybed kanapéágy a Tom Tailor kollekció modern,…
267 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
125 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Mi egy kanapéágy funkciója?

A kanapéágy egy olyan helytakarékos kombi-bútor, amely néhány egyszerű kézmozdulattal kényelmes ággyá alakítható, így ez a bútordarab két funkciót lát el egyidejűleg, amihez egyébként két különálló bútorra lenne szükség.
A kanapéágyakat gyakran választják ifjúsági, vendég vagy dolgozó szobákba, de egyetemisták apartmanjainak és kis lakásoknak is kedvelt darabja. A megfelelő stílus és szín kiválasztásával már kész enteriőrökbe is tökéletesen beilleszthetők.

Általában kétüléses változatban készülnek, de természetesen az ágy funkció és ágyneműtartó az L alakú összeállításokba is beépíthető.
Néhány kanapéágy praktikus ágyneműtartóval is rendelkezik, így a paplanok, párnák tárolása sem okoz többé gondot.

Miért előnyös kanapéágyat vásárolni?

A kanapéágy rendkívül sokféle módon használható, kis helyigényű bútor.
Ha nincs vendégszobánk a kanapéágy segítségével a nappaliban kényelmesen elszállásolhatjuk vendégeinket.

Ha a hálószobánkba beköltöztek a gyerekek és a kanapéágyat állandó fekhelyként szeretnénk használni a nappaliban, akkor válasszunk olyan típust, amelyik profi ágyszerkezettel rendelkezik. Az intenzív használat miatt érdemes több pénzt szánnunk rá és egy ágyrácsos alátámasztású, nagy rugalmasságú matraccal rendelkező komfortágyas kanapét választanunk. Ebben az esetben különösen fontos az is, hogy huzat strapabíró, könnyen tisztítható, esetleg Aqua Clean technológiájú legyen.

Extra funkcióként egyes ADA Trendline kanapéágy típusok félig nyitott állapotban, lábtartóként is használhatók a családi tévénézések alkalmával.

Mivel a kanapéágy funkciója és formája is változik a nap folyamán, ezért nagyon jó, ha tárolóhellyel is rendelkezik az ágynemű számára. Praktikusak azok a modellek, amelyben beépített ágyneműtartó található.

Milyen egy jó, minőségi, kényelmes kanapéágy?

A kanapéágyak nagyon sokfélék, ezért nehéz megtalálni a számunkra legmegfelelőbb modellt. Vannak levehető és rögzített hátpárnás kanapéágy modellek, léteznek köztük mindkét oldalon karfás változatok, de vannak olyanok is, amelyek karfa nélküliek. Ezeknél a kéz alátámasztásához karfapárnákat használhatunk. Ezek azonban csupán megjelenésbéli sajátosságok, a kényelmet és a minőséget egyáltalán nem befolyásolják.

A kanapé gyártás a kiváló minőségű alapanyagok használatával kezdődik. Tartós, kényelmes kanapé silány, másodosztályú alapanyagokból nem gyártható. A nyitási funkciók tartós, zavartalan működéséhez keményfa vázszerkezet és magas minőségű vasalatok szükségesek. Ha a vázszerkezet nem tökéletesen stabil a kanapéágy nyikoroghat használat közben. A megfelelő ülő és fekvőkomfortot a farugós (ágyrácsos), vagy bonellrugós alátámasztás biztosítja. Ha nem rugalmas az alátámasztás a kanapéban, nyomáspontok alakulhatnak ki a test különböző részein, így a nyugodt, pihentető alvás szinte elképzelhetetlen.

Milyen típusú és méretű kanapéágyak kaphatók nálunk?

A kanapéágyakat nyitás szempontjából két fő csoportra oszthatjuk. A különbség köztük az, hogy a kanapé mögötti fallal párhuzamosan, vagy arra merőlegesen alszunk-e rajtuk. Az első esetben oldalirányba, míg a másodikban előre nyitjuk ki a kanapét. Mindkét változat kényelmes fekhelyet kínál, a végleges döntésben általában a rendelkezésre álló hely mérete alapján döntünk.

Előre nyitható kanapét már egészen kicsi 1,5 m körüli szélességi méretben is rendelhetünk, míg az oldalra nyíló változatnál minimálisan 2 m körüli szélességgel feltétlenül számolnunk kell. Az oldalra nyíló kanapék előnye, hogy nyitott állapotban csak 140-160 cm-re lógnak be a térbe, így keskenyebb szobákba is tökéletes megoldást jelenthetnek. Az előre nyíló kanapék esetében azonban 2 méteres belógással minden esetben számolnunk kell.

A kanapéágyak legkisebb változata az egyszemélyes fotelágy kb. 80-90 cm-es fekvőfelület szélességgel. A kétszemélyes változatok általában 120-140-160-180 cm-es fekvőfelület szélességi méretekben elérhetők. Ha karfás változatot választunk, akkor a végleges méretnél a karfa szélességével is számolnunk kell. A Novo Home-nál a legtöbb ADA Trendline és Alina kanapéágy modellnél többféle szélességű karfát választhatunk, így a kanapéágy tökéletesen a rendelkezésre álló hely méreteire szabható.

Hogyan válasszon kanapéágyat, milyen szempontokat vegyen figyelembe?

A kanapé vásárlása előtt különösen fontos, hogy időben átgondoljuk és jól megtervezzük a méreteket, hogy ne kelljen minden alkalommal átrendezni a lakás felét ahhoz, hogy a kanapét ki tudjuk nyitni. Ha lehetséges hagyjunk elegendő helyet a közlekedéshez abban az esetben is, ha nyitott állapotban van a kanapé.

Döntsük el, hogy milyen gyakorisággal szeretnénk használni. Időszakos megoldást keresünk a hozzánk érkező vendégek elszállásolásához, vagy ágyat mindennapos használatra? Ha a kanapéágyat állandó fekhelyként használjuk majd, akkor válasszunk fém vázszerkezetű, matracos, komfortágyas megoldást, vagy olyan oldalirányba nyitható modellt, ahol a fekvőfelület nem túlságosan osztott, így kipihenten ébredhetünk reggelente.

Extra tippként a kényelmünk fokozása érdekében minden kanapéágy típust kiegészíthetünk fedőmatraccal is. Ezek az 5-6 cm magasságú matracok, általában levehető huzattal rendelkeznek, hideghabból vagy memóriahabból készülnek. A fekvőfelületre ráterítve kiegyenlítik az esetleges magasságkülönbségeket és növelik komfortérzetünket.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, próbálja ki a különböző kanapéágy típusokat, szívesen segítünk a választásban!