Képeket a falra! 3. rész: Élek egy vonalban

Blog » Blog » Képeket a falra! 3. rész: Élek egy vonalban

Képeket a falra! Élek egy vonalban

Élek egy vonalban

Ennél az elrendezési módnál két sor kép kerül a falra egymás alá. A felső sor képeinek alja és az alsó sor képeinek teteje egy-egy párhuzamos vonal mentén fut végig.  A képek közti távolság legyen azonos, de kerülhetnek álló és fekvő képek is egymás mellé, ill. a méretük is lehet különböző. Mielőtt az első szöget beütnénk a falba, mindenképpen fektessük le az összes képet a padlóra  és addig rendezgessük őket, amíg az összkép tökéletes nem lesz.  A felrakásnál segítségünkre lehet egy vízszintesen kifeszített zsinór, vagy felragasztott öntapadós maszkoló szalag is. Ne feledkezzünk el a vízmértékről sem.

Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?