Képeket a falra! 1. rész: Egy fal – egy kép

Blog » Blog » Képeket a falra! 1. rész: Egy fal – egy kép

Képeket a falra! Egy fal – egy kép

 Sorozatunkban tippeket adunk hogyan tegyük falainkat egyedivé kedvenc képeink segítségével.

1 rész: Egy fal – egy kép

Mindegy, hogy egy nagy vászonkép, vagy egy kis művészi nyomat – a különösen szép, egyedi, szokatlan, vagy egyszerűen csak számunkra kedves kép megérdemli hogy kiemelt helyet kapjon lakásunkban. Akár egy teljes falfelületet. Így minden pillantás csak rá szegeződik. A példában egy kis fotó nagy pillanata látható. Egy ünnepi, aranyozott keret, fekete paszpartu, kör alakú kivágással, ajándékszalagra felakasztva.

Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?