üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Képeket a falra! 10. rész: Triptichon – Kép több elemből

Blog » Blog » Képeket a falra! 10. rész: Triptichon – Kép több elemből

Képeket a falra! Triptichon - kép több elemből

Sorozatunk utolsó része – reméljük sok hasznos tippet találtak benne, hogyan tegyék falaikat egyedivé kedvenc képeink segítségével.

Triptichon – Kép több elemből

Eredetileg a három részből álló szárnyas oltárokat nevezték Triptichonnak, ma már használják a kifejezést akkor is ha egy motívumot több képre osztva helyezzük a falra. Nem fontos, hogy a képek mérete azonos legyen, de ahhoz, hogy a kép egysége megmaradjon, fontos két alapszabályt betartanunk:  kis távolság legyen a képek között, és feltétlenül kerüljenek egy sorba. Így kaphatunk tökéletes végeredményt.

Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?