Képeket a falra! 4. rész: Szépen sorba: mindent egy vonalba

Blog » Blog » Képeket a falra! 4. rész: Szépen sorba: mindent egy vonalba

Képeket a falra - sorban, egy vonalban

Mindent egy vonalba

Ennél a függesztési módnál a képeket szépen sorban akasztjuk a falra – mintha gyöngyöket fűznénk egy zsinórra.
Ha a képek különböző méretűek akkor kétféle lehetőség kínálkozik:
1) Az alsó vagy a felső széleket helyezzük egy vonalba.
2) A képek középpontját futtatjuk végig egy képzeletbeli középvonal mentén. Ez a megoldás akkor szép, ha a képek mérete között lényeges az eltérés.

És persze az általános aranyszabály: Mindenképpen rendezgessük a képeket a földön mielőtt fúrni kezdenénk. A profik is így csinálják.

forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?