Képeket a falra! 6. rész: Formán belül

Blog » Blog » Képeket a falra! 6. rész: Formán belül

Képeket a falra!

Sorozatunkban tippeket adunk hogyan tegyük falainkat egyedivé kedvenc képeink segítségével.

6. rész: Formán belül

Ennél a függesztési módnál lazán akasztjuk a képeket a falra. Nincs egységes távolság, tengelyek, a sarkoknak sem kell egy vonalban lenniük. Ennek ellenére megnyerő az összkép – az elrendezés harmonikusnak hat – mert minden képet egy geometriai formán belül helyezünk el. Lehet ez ovális, kör, háromszög vagy négyszög.
Úgy képzeljük el, mintha egy filccel keretet rajzolnánk a képgyűjtemény köré. A képen lévő példánál egy ovális formát választottunk. Tippünk: Kezdje a legnagyobb képpel és folytassa a kisebbekkel körbe-körbe.

Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?