üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Képeket a falra! 8. rész: Állítsuk egyszerűen a polcra

Blog » Blog » Képeket a falra! 8. rész: Állítsuk egyszerűen a polcra

Képeket a polcra

 

Sorozatunkban tippeket adunk hogyan tegyük falainkat egyedivé kedvenc képeink segítségével.

 8. rész: Állítsuk egyszerűen a polcra

 

Ha nem szeretnénk, hogy falainkat fúrt lyukak csúfítsák el, vegyünk egyszerűen keskeny polcokat vagy akár díszléceket és állítsuk rá a képeket. Így gyűjteményünk szabadon variálható marad. Az így kialakított keskeny polcokon a képek mellett apró tárgyakat is elhelyezhetünk – játékautókat, nyaralási emlékeket, értékes apróbb dísztárgyakat – jól mutatnak majd a családi képekkel együtt.  A valázs a látszólagos véletlenszerűségben rejlik – ahol a képeket egymás mellé és egymás mögé is helyezhetjük. A legnagyobb előnye: bármikor átrendezhető.
Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?