üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Képeket a falra! 9. rész: Kollázs – Egyedi műalkotás

Blog » Blog » Képeket a falra! 9. rész: Kollázs – Egyedi műalkotás

Képeket a falra! Kollázs – Egyedi műalkotás

  Sorozatunkban tippeket adunk hogyan tegyük falainkat egyedivé kedvenc képeink segítségével.

Kollázs: Egyedi műalkotás

„Az egész több, mint a részek összessége” Arisztotelész híres mondása nagyon illik a kollázsokra.  A kollázskészítés egy olyan képzőművészeti technika – melyben a kész kép sok különböző kis képből áll össze – egységet alkotva a végén.

A készítésénél felhasználhat képeslapokat, koncertjegyeket, fényképeket, gyerekrajzokat, kis méretű művészi nyomatokat – bármit, ami tetszik. Rögzítsen mindent közvetlenül a falra vagy ragassza a képeket először egy hordozó felületre – szorosan egymás mellé, vagy akár egymás tetejére. A végeredményt akár be is keretezhetjük.
Forrás.

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?