A kihúzható kanapéágy egy tökéletes kombi bútor. Kényelmes ülőhely nappal és komfortos ágy éjszaka. Ez a kedvelt és praktikus bútordarab nagyszerű megoldás, kis lakásokba, nyaralókba, gyerek- és vendégszobákba egyaránt. Egyszerűen ágynak nyitható, többféle változatban, nagy méretválasztékban kapható.

Wood ülőgarnitúra
Wood ülőgarnitúra
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes üléskomforttal és modern, letisztult megjelenéssel. Vásárlóink körében a minden ülőfelületnél megtalálható mozgatható háttámla teszi nagyon kedveltté. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat. Alsó vízszintes állásban pedig a minimál design kedvelőit nyűgözi le. A valódi bőr bevonat különösen jól áll neki, az üzleteben is így állítottuk ki.
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes…
451 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
9794 ADA ágyazható kanapé
9794 Boston ADA kinyitható kanapé
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT TÍPUS, MEGTEKINTHETŐ, KIPRÓBÁLHATÓ! Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható, a legkedveltebb ágyazható kanapénk. Ha a kiemelő mechanikájú változatot választjuk nyitásnál a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű lesz, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű, 195 literes ágyneműtartó található.
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható.…
382 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
Kira Alina ülőgarnitúra, kanapé
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban is rendelhető. 90 - 120 - 140 cm - 160 cm, SŐT 180 cm széles fekvőfelülettel is kérhető! Kinyitva, egy tökéletesen sík fekvőfelületű, komfortos ágyat kapunk!
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban…
406 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus. Levehető párnás, szögletes vonalvezetésű, fiatalos, mély ülőfelülettel rendelkező ülőgarnitúra.  Óriási méretválasztéka miatt tökéletes választás, a legkisebb és a legnagyobb nappalikba is.
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus.…
549 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes vonalvezetésű, 65x65 cm-es négyzet alakú hátpárnákkal. Ágy funkcióval, ágyneműtartóval is rendelhető. Az ágy fekvőfelülete 140 cm széles, így akár két személy részére is kényelmes fekhelyül szolgálhat. Sarokgarnitúra S, M, XL méretben is kérhető.
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes…
536 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúrát már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúrát már 255×174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben.Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben. Már 255×171…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus. RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető!…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7911 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7911 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7911 Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, és nagyon kedvelt, magas háttámlájú, normál ülésmélységű, nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé. Párnarátétes karfája igazán elegáns megjelenést kölcsönöz neki.
7911 Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított, és nagyon kedvelt, magas háttámlájú,…
406 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lena Alina ülőgarnitúra, kanapé
Lena Alina ülőgarnitúra, kanapé
A Lena Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított magas háttámlájú, normál ülésmélységű, nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Háttámláját ívesen végigfutó tűzés teszi egyedivé. Íves, párnarátétes karfája elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Széles elemválasztékának köszönhetően már 301 cm szélességtől rendelhető U alakban.
A Lena Alina ülőgarnitúra üzletünkben kiállított magas háttámlájú, normál ülésmélységű,…
397 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Benson kinyitható kanapé
Benson kinyitható kanapé
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
259 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Parma ülőgarnitúra kanapé
Parma kanapé és fotel
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves karfája különlegessé teszi megjelenését.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és háttámlába beépített hideghab biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető.  Vendégágyként javasoljuk kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves…
493 750 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Marco ágyazható kanapé
Marco ágyazható kanapé
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
259 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!!! Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
169 650 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Altea ágyazható kanapé
Altea ágyazható kanapé
Az ALTEA egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a hieghab fekvőkomfort biztosítja. A párnák, karfák és a kananapé ülőfelületének eleje elegáns kéderes dísztűzéssel készül! 
Az ALTEA egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható.…
260 910 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kya ágyazható kanapé
Kya ágyazható kanapé
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a beépített bonellrugó biztosítja. 
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható.…
237 230 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Mi egy kihúzható kanapéágy vagy kanapé fő funkciója?

A kihúzható kanapéágy néhány egyszerű lépéssel kényelmes ággyá alakítható. Könnyedén elszállásolhatjuk így a hozzánk érkező vendégeket, nem kell felfújható matracon, vagy a kanapé keskeny ülőfelületén aludniuk. Ha kicsi a lakásunk és nincs külön hálószobánk, akkor a nappaliba is kerülhet kihúzható kanapéágy és használhatjuk állandó fekhelyként, de ebben az esetben nagyon át kell gondolnunk, hogy melyik típust választjuk, mert nem mindegyik annyira kényelmes, hogy betölthesse ezt a funkciót. Néhány kihúzható kanapé alatt ágyneműtartó is található, így az ágynemű tárolása sem jelent többé gondot.

Mik az előnyei? Mi jellemzi ezeket a termékeket?

A legnagyobb előnyük a helytakarékosság, hiszen a kihúzható kanapéágy használatával sokkal több hely marad szabadon a lakásban. Ezáltal könnyedebb, légiesebb lesz az enteriőr és nem tűnik majd zsúfoltnak a tér.
A másik nagy előnyük a korlátok nélküli bevethetőségünk, hiszen a konyha és fürdőszoba kivételével, szinte nincs olyan helyiség a lakásban, ahol nem kaphatnak helyet. Nagyszerű kiegészítő bútor a gyerekszobába, hiszen ott tudnunk aludni a csemeténkkel, ha felriad éjszaka vagy beteg. Betehetjük a dolgozószobába, vendégszobába, hálószobába kiegészítő bútorként és nem utolsó sorban a nappaliba is szuper választás.

Milyen egy jó kihúzható kanapéágy? Mitől lesz minőségi és kényelmes?

Egy jó kihúzható kanapéágy könnyen és egyszerűen, minimális erőkifejtéssel nyitható. Mivel többfunkciós bútor ezért fontos, hogy ülve és fekve is maximális kényelmet nyújtson. A minőségi kihúzható kanapéágy kiváló alapanyagokból készül és a gyártását gondos tervezés, tesztelés előzi meg. Elengedhetetlen a rugós alátámasztás, és megfelelő sűrűségű tartós, hab alapanyagok használata.  Fontos, hogy a fekvőfelület kinyitás után vízszintben legyen, hogy a hátunk, derekunk megfelelő alátámasztást kapjon és ne hátfájással ébredjünk reggelente.

Milyen méretben kaphatók nálunk kihúzható kanapéágyak?

A kihúzható kanapéágyak méretválasztéka nagyon változatos. Ahhoz, hogy el tudjuk dönteni milyen méret az ideális a számunkra két fontos szempontot kell figyelembe vennünk. Az egyik, hogy általában hányan ülnének rajta és milyen széles fekvőfelületre lesz szükségünk.

Egy személy részére minimum 60 cm szélességű ülőfelülettel kell számolnunk, így, ha hárman szeretnének helyet foglalni a kanapén akkor minimum 180 cm-es ülőfelület szélességgel kalkuláljunk. A fekvőfelület számítás esetében már nem ennyire egyszerű a dolgunk, mert bár személyenként minimálisan 80 cm-es fekvőfelület szélesség lenne ideális a kényelmes pihenéshez ez nem minden esetben megoldható, hiszen sok esetben csak egy 140 cm-es fekvőfelülettel rendelkező kihúzható kanapé elhelyezésére van lehetőség egy kisebb szobában.

Biztosan mindenki megtalálja a számára ideális méretű változatot, hiszen a kihúzható kanapék 90 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 160 cm, sőt 180 cm fekvőfelület szélességgel is rendelhetők.

Fontos, hogy minden esetben gondosan mérjük le a kihúzható kanapé számára rendelkezésre álló helyet és figyeljünk arra is, hogy a nyitáshoz további extra helyre lesz szükség. Nagyon kellemetlen, ha a bútor kiszállítása után derül ki, hogy a kanapé kinyitása után nem tudunk közlekedni a szobában, vagy a kanapé egy bútor vagy ajtó miatt egyáltalán nem nyitható.

Hogyan lehet kihúzható kanapéinkat alakítani, kombinálni?

A kihúzható kanapék nem csak méretben, hanem kialakításukban is különböznek egymástól. Léteznek közöttük levehető hátpárnás és fix háttámlás változatok is. A nyitás irányában is eltérnek, előre kihúzható és oldalirányban nyitható változatok is megtalálhatók a kínálatunkban.

Az előre kihúzható kanapék általában kétoldalt karfásak, és nyitási módjukban térnek el egymástól. Léteznek olyan modellek, mint pl. az ADA Trendline 5939, ADA Trendline 5942, amelyeknél az ülő és fekvő funkció között, félig nyitott állapotban kitűnő lábtartó funkciót tudunk kialakítani. Ez olvasásnál, tévé nézésnél nyújt extra kényelmet. Az Alina 7266-os modell különlegessége, hogy akár 180 cm széles fekvőfelülettel is rendelhető.

A Luna, Lara, Amy előre kihúzható kanapéink kedvező árfekvésben és többféle méretben kaphatók, így az utóbbi időben vásárlóink kedvenceivé váltak.

Az előre kinyitható kanapék csúcsa a komfortágy szerkezettel rendelhető matracos modellsorozat, a Montana, Sonno, Bari és Camille modellek.

Ha oldalirányból nyitható kanapét keres, akkor az ADA Trendline 9794, Marco, Benson, Kya és Tom Tailor Heaven Style modellek közül válogathat. Ezek típustól függően 140 és 160 cm közötti fekvőfelület szélességgel rendelhetők.

Hogyan válasszon? Milyen szempontokat vegyen figyelembe?

Mérjük fel a pontosan a helyiséget, ahova a kanapé kerül, hogy ne akkor lepődjünk meg, amikor a kanapé megérkezik otthonunkba. A kanapé a bútorboltban általában kisebbnek látszik, mit odahaza.

Mivel egy kihúzható kanapé általában nagy igénybevételnek van kitéve válasszunk rá magas kopásállóságú, könnyen tisztítható szövetet, így a foltok, szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók lesznek a kárpitból.

Válasszuk ki a stílust, nézzük meg, hogy egy romantikusabb, íves karfájú, vagy egy egyszerű szögletes vonalvezetésű kanapé passzol-e jobban meglévő bútorainkhoz.

Mielőtt meghoznánk a végleges döntést feltétlenül húzzuk ki a kanapé ágy funkcióját a bútorboltban és feküdjünk rá néhány percre, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy tényleg kényelmes.