A kinyitható kanapé az ülő és hálószobabútorok tökéletes kombinációja. Kiváló megoldást jelent a nálunk éjszakázó vendégek számára, de egyes típusai akár állandó fekhelyként is megállják helyüket. A legkisebb szobákban is elfér, igazán helytakarékos, könnyen kezelhető és praktikus bútor. Jöjjön el bemutatótermünkbe és ismerje meg kinyitható kanapé választékunkat, kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a tökéletes bútort otthonába.

Montana komfortágy extra akció!
Montana komfortágy -40% akció!
A fotón látható, nyitható, ágyazható Montana kanapé megvásárolható és azonnal szállítható!Kényelmes vendégyágy nappaliba, nyaralóba, vendégszobába, vagy akár gyerekszobába.
A fotón látható, nyitható, ágyazható Montana kanapé megvásárolható és azonnal…
397 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
5939 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak nyitható vagy fix kivitelben rendelhető. Akár állandó fekhelyként is ajánlott. Egyszemélyes és dupla ággyá alakítható változatban 80x200 cm, 120x200cm, 140x 200 cm, 160x200 cm fekvőfelület választható. 
Széles elemválasztékú, levehető párnás ülőgarnitúra, sarokgarnitúra vagy kanapé.   Ágynak…
468 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Wood ülőgarnitúra
Wood ülőgarnitúra
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes üléskomforttal és modern, letisztult megjelenéssel. Vásárlóink körében a minden ülőfelületnél megtalálható mozgatható háttámla teszi nagyon kedveltté. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat. Alsó vízszintes állásban pedig a minimál design kedvelőit nyűgözi le. A valódi bőr bevonat különösen jól áll neki, az üzleteben is így állítottuk ki.
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes…
451 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
9794 ADA ágyazható kanapé
9794 Boston ADA kinyitható kanapé
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT TÍPUS, MEGTEKINTHETŐ, KIPRÓBÁLHATÓ! Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható, a legkedveltebb ágyazható kanapénk. Ha a kiemelő mechanikájú változatot választjuk nyitásnál a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű lesz, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű, 195 literes ágyneműtartó található.
ADA 9794 Boston kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható.…
382 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
7266 Alina ülőgarnitúra, kanapé
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban is rendelhető. 90 - 120 - 140 cm - 160 cm, SŐT 180 cm széles fekvőfelülettel is kérhető! Kinyitva, egy tökéletesen sík fekvőfelületű, komfortos ágyat kapunk!
Ágynak nyitható kanapé, üzletünkben kiállítva, sokféle méretben és sarokgarnitúra változatban…
431 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Style Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus. Levehető párnás, szögletes vonalvezetésű, fiatalos, mély ülőfelülettel rendelkező ülőgarnitúra.  Óriási méretválasztéka miatt tökéletes választás, a legkisebb és a legnagyobb nappalikba is.
A Heaven Style az egyik legkedveltebb TOM TAILOR ülőgarnitúra típus.…
549 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes vonalvezetésű, 65x65 cm-es négyzet alakú hátpárnákkal. Ágy funkcióval, ágyneműtartóval is rendelhető. Az ágy fekvőfelülete 140 cm széles, így akár két személy részére is kényelmes fekhelyül szolgálhat. Sarokgarnitúra S, M, XL méretben is kérhető.
A Heaven Colors Casual Tom Tailor ülőgarnitúra modern és szögletes…
536 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúrát már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúrát már 255×174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben.Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓLÁLHATÓ az üzletünkben. Már 255×171…
345 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus. RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető!…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
433 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
Anton Alina ülőgarnitúra, kanapé
ANTON Alina ülőgarnitúra nagy méretválasztékú, kényelmes modell.Ülőfelületét és háttámláját a négyzetes tűzés teszi egyedivé.Szögletes karfája letisztult megjelenést kölcsönöz neki.A háttámla magassága: 84 cmÜlésmagasság: 43 cmÜlésmélység: 56 cm 
ANTON Alina ülőgarnitúra nagy méretválasztékú, kényelmes modell. Ülőfelületét és háttámláját…
515 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Benson kinyitható kanapé
Benson kinyitható kanapé
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A BENSON kinyitható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
259 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Parma ülőgarnitúra kanapé
Parma kanapé és fotel
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves karfája különlegessé teszi megjelenését.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és háttámlába beépített hideghab biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető.  Vendégágyként javasoljuk kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
A Parma kanapé az egyik legújabb modellünk kanapé, kecses, íves…
493 750 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Marco ágyazható kanapé
Marco ágyazható kanapé
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
259 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!!! Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
169 650 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Guest Tom Tailor kanapéágy
Guest Tom Tailor kanapéágy
A GUEST Tom Tailor kanapéágy a vendégszobák és tiniszobák kedvelt darabja.  Igény esetén kétszemélyes, 150x200 cm-es ággyá nyitható és egy nagy méretű ágyneműtartót is találunk az ülőfelület alatt.
A GUEST Tom Tailor kanapéágy a vendégszobák és tiniszobák kedvelt…
394 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tom Tailor ülőgarnitúra - Heaven Chic
Tom Tailor ülőgarnitúra – Heaven Chic
A Heaven család legújabb tagja a Chic - levehető párnás, szögletes vonalvezetésű, fiatalos Tom Tailor ülőgarnitúra. Gombozott kivitelben készülő hátpárnái egyedivé teszik megjelenését. Az ágy funkció fekvőfelülete 140 cm szélességű, így akár 2 személy részére is kényelmes fekhelyül szolgálhat. 
A Heaven család legújabb tagja a Chic – levehető párnás,…
650 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nordic Pure Daybed Tom Tailor heverő
Nordic Pure Daybed Tom Tailor heverő
A Nordic Pure Daybed kanapéágy, a Tom Tailor kollekció modern, elegáns, praktikus darabja. A körbefutó különleges, kéderes díszvarrás igazán egyedivé teszi a megjelenését. 
A Nordic Pure Daybed kanapéágy, a Tom Tailor kollekció modern,…
319 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Altea ágyazható kanapé
Altea ágyazható kanapé
Az ALTEA egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a hieghab fekvőkomfort biztosítja. A párnák, karfák és a kananapé ülőfelületének eleje elegáns kéderes dísztűzéssel készül! 
Az ALTEA egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható.…
260 910 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kya ágyazható kanapé
Kya ágyazható kanapé
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a beépített bonellrugó biztosítja. 
A Kya egy vadonatúj kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható.…
237 230 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nordic Chic Daybed Tom Tailor heverő
Nordic Chic Daybed Tom Tailor heverő
A Nordic Chic Daybed kanapéágy a Tom Tailor kollekció modern, elegáns, praktikus darabja. A körbefutó különleges, kéderes díszvarrása és az ülőfelület steppelése igazán egyedivé teszi a megjelenését. 
A Nordic Chic Daybed kanapéágy a Tom Tailor kollekció modern,…
339 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
181 260 Ft-tól Leírás, fotók, ár »

Mi a kinyitható kanapé funkciója? Miért előnyös?

A kinyitható kanapé az igazi 2 az 1-ben bútor, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet, többfunkciós és még jól is néz ki.

A kinyitható kanapé, ideális vendégágy lehet a hozzánk érkező barátok és családtagok számára, de egyes modellek hosszú távú ágy helyettesítőként is kiválóan funkcionálnak.

Legtöbbször kétüléses változatban készülnek, de néhány modell L alakban, pihenőkanapé funkcióval kiegészítve is elkészíthető.

Mivel méretben, formában és színben is nagyon változatosak, gyakorlatilag szinte bármelyik lakótérben elhelyezhetők. Használhatjuk őket gyerekszobában, dolgozószobában, vendégszobában és nappaliban egyaránt. Megjelenésük csinos így első pillantásra sokszor észre sem vesszük, hogy a kanapé belseje egy komfortos vendégágyat rejt. Becsukott állapotban, kanapé „üzemmódban” tévét nézhetünk rajta, olvasgathatunk, vagy baráti beszélgetések színtere lehet.

Milyen egy jó kinyitható kanapé, mi jellemzi?

A jó kinyitható kanapé elsősorban nagyon kényelmes, ülés és fekvés közben is. Plusz bónusz, ha stílusos, egyedi megjelenésű és praktikus is. Kiváló minőségű, időtálló alapanyagok felhasználásával készül, precíz kidolgozással. A nekünk tetsző kanapé, abban a méretben, formában és színben készül, amit megálmodtunk. A nyitható kanapé akkor jó, ha stabil és nem nyikorog használat közben, ellazultan pihenhetünk rajta és reggel hátfájás nélkül ébredünk.

Mitől lesz minőségi és kényelmes egy kinyitható kanapé?

A kinyitható kanapé vásárlásnál a gyártáshoz felhasznált alapanyagok minőségére kell ügyelnünk leginkább. Mivel a kinyitható kanapék még nagyobb terhelésnek vannak kitéve, mint fix társaik ezért nagyon fontos, hogy a vázszerkezetükben minden, ami tartó funkcióval bír, megfelelően kiszárított keményfából készüljön. Nem megfelelő szárazságú keményfa, vagy puhafa használata esetén a kanapé állványzata vetemedhet, repedhet, deformálódhat és nyikoroghat alattunk.

A nyitási funkció működtetéséhez beépített fém alkatrészek minősége és könnyű kezelhetősége legalább ugyanilyen fontosságú. Végleges döntés előtt mindenképpen próbáljuk ki a bemutatóteremben az összes kinyitható kanapé típust, hogy el tudjuk dönteni, számunkra melyik a legmegfelelőbb. Napi használat során nem mindegy, hogy pár másodperc alatt, fél kézzel kinyitjuk a kanapét, vagy a nyitás hosszabb időt vesz igénybe és nagyobb erőt kell kifejtenünk.

Milyen típusú és méretű kinyitható kanapék kaphatók nálunk?

A kanapéágy modelltől függően a háttámla ledöntésével, az ülőfelület előre húzásával, vagy egy beépített matrac kigörgetésével alakítható fekvőfelületté.

Az első esetben a kanapé mögötti fallal párhuzamosan (oldalra nyitható kanapé), a második és harmadik esetben a falra merőlegesen fekszünk (előre nyitható kanapé).

Az oldalra nyitható kanapénál az ülőfelületet előre húzzuk és a háttámlát ledöntjük, ezzel egy minimálisan osztott kényelmes fekvőfelületet kapunk. A beépített ágyrács, vagy állórugó segítségével egy különösen kényelmes gerinc kímélő fekvőfelület érhető el. Ennél a kanapénál azonban minimálisan 200 cm-es szélességgel számolnunk kell.

Az előre nyitható kanapéknak több típusa érhető el üzletünkben. Vannak olyan modellek, amelyek több lépcsőben alakíthatók fekvőfelületté. Az ülő és fekvő funkció közötti állapotban lábtartó funkcióval rendelkeznek, így ideálisan használhatók, olvasáshoz, tévé nézéshez. Ezek a kanapék már akár 150 cm-es szélességi méret esetén is rendelhetők kinyitható változatban.

Ha egy kanapét állandó fekhelyként használunk mindennap, akkor a legjobb választás az ágyrácsos alátámasztású fekvőfelület különálló matraccal. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy az ágy mechanika stabil, fém vázszerkezetű legyen és a matrac nagy rugalmasságú habból készüljön.

Egyes kanapéágyakhoz ágyneműtartó is tartozik, amely értékes tárolóhelyet kínál a paplanok és párnák számára.

Hogyan lehet variálni kinyitható kanapéinkat?

Egyes kinyitható kanapé típusok akár L alakú változatban is elkészíthetők. Az L alak szár részéhez a legtöbb modellnél nagy méretű ágyneműtartót kérhetünk.

Ha egy egész szobát szeretnénk berendezni a kinyitható kanapét kiegészíthetjük fix kanapéval, ágyneműtartós kanapéval, fotellel, vagy akár puffal is.

Ha túl alacsonynak találjuk a kanapé háttámláját kérjünk hozzá beépíthető, vagy behelyezhető nyaktámaszokat.

Hogyan válasszon? Milyen szempontokat vegyen figyelembe vásárláskor?

A megfelelő modell kiválasztásakor a rendelkezésre álló hely is nagy jelentőséggel bír. Vásárlás előtt alaposan mérjük fel a szobát és ne csak a kanapé összecsukott méretét tartsuk szem előtt, hanem gondoljunk arra is, hogy mekkora lesz nyitott állapotban, hogy akkor is kényelmesen közlekedni tudjunk a szobában. Vegyük figyelembe a szobában lévő egyéb bútorokat, például a dohányzóasztal vagy a fotel méretét is.

Ha állandó fekhelyként szeretnénk használni a kanapét, akkor megéri többet áldozni rá, hiszen az éjszakai nyugalmunk és ellazult pihenésünk a nappali közérzetünk és teljesítményünk záloga.

A végleges döntés előtt feltétlenül próbáljuk ki az üzletben található összes kinyitható kanapé típust, hogy megtaláljuk a számunkra legkényelmesebb modellt.

Kollégáink szívesen segítenek a választásban.