Luxus kanapé és exkluzív ülőgarnitúra

A luxus kanapé több, mint kényelmes ülőhely az otthonunkban. Nem csak a kivitelezés pontosságával és rendkívüli tartósságával nyűgöz le Bennünket, hanem az egyedi dizájn és formatervezés is különlegessé teszi. Minden nap a tökéletes harmónia és elegancia a nappalinkban!

Mitől válik exkluzívvá egy kanapé vagy ülőgarnitúra?

Egy exkluzív kanapé vagy ülőgarnitúra nem kizárólag megjelenésében különleges. A gyártást hosszú tervezési folyamat előzi meg, amelyben fontos hangsúlyt kap az ergonómiailag tökéletes vázszerkezet és üléskomfort megalkotása is. A tervezési folyamat során több prototípus készül, míg végül elkészül a tökéletes változat. A tervezésen kívül az anyaghasználat is kulcsfontosságú. Egy exkluzív, luxus kanapé esetében a keményfa vagy fém alapanyagú stabil vázszerkezet a kiindulópont, de persze a magas minőségű habok és tartós vasalatok használata is elengedhetetlen. A külső megjelenés leghangsúlyosabb pontja azonban kétségkívül a tartós, könnyen tisztítható, különleges szövet vagy bőr kárpitanyag. A bársony egy exkluzív kanapé esetében tökéletes választás lehet, mert nem csak nagyon divatos, de legtöbb típusa könnyen tisztítható, tapintása kellemesen puha és a legváltozatosabb színekben elérhető. Ha idegenkedünk a bársonytól válasszuk az örök klasszikus bőr kárpitozást, megjelenése elegáns és soha nem megy ki a divatból.

 

Milyen típusú és méretű luxus kanapék kaphatók nálunk?

A luxus kanapé esetében nagyon sokféle típus választható.

A magas és alacsony háttámlás, levehető és rögzített hátpárnás változatok egyaránt megtalálhatók a kínálatunkban.

A luxus, prémium kanapék gyártói, mint például az ADA lehetőséget biztosítanak arra is, hogy ha megtaláltuk a nekünk tetsző modellt többféle üléskomfort közül válasszuk ki a nekünk legkényelmesebbet. A puhább, olaszos, vagy a kissé keményebb üléskomfort is megtalálható a kínálatban.

A luxus kanapé megjelenését meghatározza a láb magassága is. Állhat magasabb, kecsesebb lábakon, így légiesebb, könnyedebb hatást érhetünk el. Ha alacsony lábú típust választunk a hatás kuckósabb, otthonosabb lesz.

A nálunk kapható luxus kanapék méretválasztéka rendkívül széles. Fotelek, kétszemélyes kanapék, L alakú és U alakú kanapék is megtalálhatók a kínálatban. Mivel a legtöbb általunk forgalmazott ADA luxus kanapé tervezhető és széles elemválasztékból szabadon összeállítható, ezért a kis méretű és óriás nappaliba is elkészíthetjük a méretben tökéletes összeállítást.

Kinek, milyen helyiségekbe érdemes luxus kanapét vásárolnia?

A luxus kanapé a nappaliban gyorsan a figyelem középpontjába kerül. Azt javasoljuk akkor válasszunk luxus kanapét, exkluzív ülőgarnitúrát, ha otthonunkban a nappali nem csak a pihenés helye, hanem reprezentatív funkciója is van.  Teremtsünk olyan teret egy extravagáns luxuskanapéval, amelyben nem csak mi érezzük jól magunkat, hanem az első pillanattól kezdve lenyűgözi vendégeinket is.

Mit jelent a luxus kanapé árban kifejezve? Feltétlenül többe kerül, mint egy átlagos darab?

Bár egy exkluzív kanapé ára kissé magasabb, mint egy átlagos kivitelű változat, a befektetésünk hosszú távon biztosan megtérül, hiszen magas minőségű, tartós alapanyagokból készül, így sokáig otthonunk dísze lesz majd.

Variálhatók-e luxus ülőgarnitúráink?

Természtesen igen! Rendkívül sokféle méretben rendelhetjük őket. Kaphatók kanapé változatban vagy nagyobb L és U alakú ülőgarnitúra variációkban is. Létezik 1,5 méteres kanapé változat és 5 méter szélességű U alakú kanapé is. Egy nagyobb térben állíthatunk két kanapét egymással szembe, vagy akár egy L alakú kanapét kombinálhatunk egy egyenes kanapéval is. A variációk végtelenek, a lehetőségeknek kizárólag a fantáziánk és a rendelkezésre álló hely szab határt. Ha szeretnénk a prémium kanapékat extra funkciókkal is rendelhetjük. Választható vendégágy funkció, ágyneműtartó, vagy akár relax funkció is. A háttámlák és a karfák mozgatásának lehetősége is nagyos sok típusnál elérhető. A legkedveltebb extra funkció azonban kétségkívül az állítható, változtatható ülésmélység. Ez a funkció kétféle változatban kapható, vagy a háttámla előre-hátra mozgatásával, vagy az ülőfelület motoros előre mozgatásával érhetünk el mélyebb ülőfelületet. Az ülésmélység ily módon a legtöbb modell esetében 55-56 cm-ről 79-80 cm-re változtatható.

Azt javasoljuk, hogy mielőtt egy luxus kanapé megvásárlása mellett döntünk mérjük fel alaposan az otthonunkban rendelkezésre álló helyet, és olyan méretet válasszunk, hogy a közlekedés a kanapé körül kényelmesen biztosított legyen. Ideális, ha a kanapé nem foglal el nagyobb helyet, mint a szoba alapterületének 30%-a.

Egy egyedi és különleges luxus kanapé gazdagíthatja a szoba berendezését, és azonnal fókuszponttá válik, lenyűgöz Bennünket elegáns megjelenésével, precíz, aprólékos kidolgozásával és biztosan nem fogjuk megbánni, hogy megvásároltuk.