üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Matrac

Az ADA bútorgyár különösen nagy figyelmet fordít az ágyrácsok és matracok gyártására. Matracaikat rendkívül széles típus- és méretválaszték, igényes, precíz kidolgozás, extra hosszú élettartam jellemzi.

Az ADA gyár komplett alvásrendszereket is kifejlesztett, amelyek különböző ágyrács és matrac kombinációkat tartalmaznak egyénre szabva.

A legtöbb matrac levehető, elasztikus 4 oldalon cipzárral nyitható, steppelt, mosható, antibakteriális huzattal készül.

  • Komforthabos matracok: Pontelasztikus matracok, zónák nélküli, 5 vagy 7 zónás változatban, több típusnál felületi hullámosítással készülnek.
  • Hideghab matracok: rendkívül széles választékban, 5 vagy 7 zónás változatban, különböző keménységű kivitelben készülő antiallergén matracok, melyek garantálják a tökéletes alátámasztást és súlyelosztást, a kényelmes pihenést.
  • Táskarugós matracok: 5 vagy 7 zónás kivitelben készülnek.
    A normál táskarugós matracoknál egy 90×200 cm méretű matracban 300-380 db táska-, vagy más néven zsákrugó található, a legújabb fejlesztésű mikro-táskarugós matracok esetében pedig már körülbelül 1000 rugó. Szemben a hagyományos rugós matracokkal – ezek a matracok rendkívül jól felveszik az emberi test formáját.