Megújultunk!

Blog » Blog » Megújultunk!

Novo Home megújulásMegújult a logónk és a weboldalunk is. Folyamatosan bővülő tartalommal – a termékekről részletesebb  információkkal, lakberendezési és dizájn hírekkel, ötletekkel jelentkezünk – szándékunk szerint minél sűrűbben.

Sokat dolgoztunk és dolgozunk rajta és szerintünk nem lett rossz az eredmény :)

De nemcsak ennyi történt nálunk az elmúlt hetekben, hanem megújult a bemutatótermünk is.
Festettünk, tapétáztunk és teljesen átrendeztük az eladóteret, bővítettük az árukészletet.

Az osztrák ADA bútorok egyik legjelentősebb magyarországi márkaképviseleteként egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az ülőgarnitúrák és ágyak bemutatására ezért nagyon sok új modellt rendeltünk, melyek már megtekinthetők az  üzletben.
A kiállított modellek extra árengedménnyel, akár azonnal hazavihetők!

Természetesen tovább bővült tapéta, bútorszövet, függöny és díszpárna kollekciónk is.

 

Mi jellemzi a klasszikus lakberendezést?

Klasszikus lakberendezés: honnan ered ez a stílus? Milyen bútorok, kiegészítők számítanak klasszikusnak? Hogy lesz egyszerre klasszikus és modern?

Japandi stílus: Milyen irányzatokat ötvöz, mit kell tudni róla?

Mit jelent az, hogy japandi stílus? Melyik két stílust ötvözi ez az irányzat, milyen elemeket használ ezekből? Mik a legfőbb jellemzői?

ADA bútorok a YoungArt galériában

„Art meets design”: A művészet és a belsőépítészet tökéletesen kiegészítik egymást. Ennek egyik legújabb bizonyítéka a MOM Park bevásárlóközpontban megrendezett „youngart” képzőművészeti kiállítás, ahol 180 m2-en kortárs magyar képzőművészek, feltörekvő tehetségek...

Mik az amerikai konyhás nappali előnyei és hátrányai?

Amerikai konyhás nappali: miért olyan népszerű? Mik az előnyei? Mik a hátrányai? Milyen esetben érdemes amerikai konyhás nappalit választani?

22 igényes lakberendezési blog, amit megéri olvasni

Mitől lesz jó egy lakberendezés blog? Milyen igényes külföldi és hazai lakberendezés blogok vannak, amiket ajánlott olvasni? Melyikről mit érdemes tudni?