ADA bútorgyár

Az alábbi videón bemutatjuk, hogyan készülnek ülőgarnitúráink:

Az ADA bútorgyár [www.ada.at] az ötven évvel ezelőtti kis osztrák családi vállalkozásból mára Ausztria legnagyobb bútorgyára lett.

Az itt készülő ülőgarnitúrák és ágyak meghódították Nyugat-Európa legjelentősebb bútoráruházait és nagyon kedveltek a vásárlók körében.

A cégcsopot jelenleg öt gyáregységből áll:
A Prémium kategóriás ülőgarnitúrák és ágyak ma is kizárólag a cég székhelyén Ausztriában készülnek.

Magyarországon három gyáregység található:

Körmenden a kiváló minőségű ADA Trendline ülőgarnitúrák készülnek. Ezek a bútorok arany M minősítéssel rendelkező, bevizsgált termékek, megfelelnek a legmagasabb minőségi, biztonsági, környezetvédelmi követelményeknek is. 
Ha ilyen bútort vásárol, biztos lehet benne, hogy tartós, exkluzív, ülőgarnitúra kerül otthonába. Üzletünkben 15 féle különböző ülőgarnitúrát próbálhat ki, amely rendelkezik ezzel a minősítéssel. Tom Tailor ülőgarnitúráink is ebben a gyáregységben készülnek. Mindegyik ülőgarnitúra típus széles méretválasztékban rendelhető.   


Nován elegáns, kényelmes kárpitozott ágyakat, Zalaegerszegen ágyrácsokat, matracokat gyártanak, melyek szintén az ADA Trendline márkanevet viselik.  Bemutatótermünkben több típust is kiállítottunk ezek közül az ágyak közül. 

Az ötödik gyáregység Szalontán épült, a középkategóriás, kedvező árfekvésű ülőgarnitúrák és ágyak gyártására. Az itt készülő ülőgarnitúrák Alina Living és Alina Sleeping márkanév alatt kerülnek a bútorüzletekbe. Üzletünkben megtekintheti és kipróbálhatja ezeket a kedvező árfekvésű bútorokat is.  

A három magyarországi gyáregység együttes termelése Magyarország legnagyobb bútor gyártójává tette az ADÁ-t.

A bútorok nagy része nyugat-európai exportra készül, de szerencsére az utóbbi években a márka egyre népszerűbb a hazai piacon is.

A gyáregységek alapterülete meghaladja a 150 000 négyzetmétert és több mint 2500 alkalmazott fáradozik azon, hogy megfeleljen a cég filozófiájának, mely szerint vásárlóik elégedettsége a legfőbb cél.

Az ADA által készített kárpitozott bútorok nem csak modernek, esztétikusak és kimagasló minőségűek, de kifejlesztésüknél nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre is.
Modelljeik sokszínűsége, aprólékos kidolgozása, óriási elem- és szövetválasztéka és nem utolsósorban elérhető ára biztosítja a vásárlót arról, hogy jól dönt, ha az ADA bútorait választja.adalogo

Jöjjön el üzletünkbe, hogy személyesen is bemutathassuk Önnek az ADA világát.
Szeretettel várjuk!