Rólunk

NOVO HOME bútorüzlet és lakberendezési bemutatóterem Budapesten a Fogarasi út 3 szám alatt található.

Cégünk tíz éve forgalmaz kimagasló minőségű, formatervezett, ülőgarnitúrákat és ágyakat. Az osztrák ADA bútorgyár termékeinek kiemelt forgalmazói vagyunk,  a legkedveltebb modelleket kiállítottuk üzletünkben is. Minden általunk eladott ülőgarnitúra a vásárlók igénye szerint kerül legyártásra: minden modellnél óriási szövet-, méret-, és elemválasztékból állíthatja össze ülőgarnitúráját.

Ha a bőség zavarával küzd, és nem tud dönteni, szakképzett és elismert lakberendezőnk szívesen ad tanácsot, segít megtalálni a lakásába leginkább illő ülőgarnitúrát, ágyat, lakástextilt, tapétát, sőt igény esetén komplett lakberendezési tervet is készít Önnek.

Széleskörű referenciával rendelkezünk a belsőépítészeti kivitelezés területén is. Legyen szó akár teljeskörű kialakításról , felújításról vagy egyetlen szakipari munkáról, mesterembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Látogasson el bemutatótermünkbe és mi igyekszünk megtalálni Önnek az elképzeléséhez, pénztárcájához legmegfelelőbb  bútorokat, lakástextileket,  kiegészítőket.

 
Veréb Károly ügyvezető
Veréb Károly ügyvezető
Bagyenszki Beatrix üzletvezető
Bagyenszki Beatrix üzletvezető
Szigeti Noémi értékesítő
Szigeti Noémi értékesítő

Elérhetőségünk:

NOVO HOME Lakberendezési Bemutatóterem
1148 Budapest, Fogarasi út 3.
Tel.: +36 30 409 3030
e-mail: info@novohome.hu