üzletünkben légkondicionáló berendezés működik

Üdvözöljük a Novo Home bútorüzleteiben, ahol modern és funkcionális kárpitos bútorok széles választéka várja. Két kényelmesen elérhető üzletünk Budapesten, Zuglóban a Fogarasi úton, egymástól mindössze pár méter távolságra található.

A Fogarasi út 3. szám alatt több mint 30 féle ADA ülőgarnitúrát és 40 féle széket próbálhat ki. Itt tekintheti meg asztal, szőnyeg és tapéta kínálatunkat is.
Az újonnan nyílt Fogarasi út 2-6 szám alatti üzletünkben 18 ADA ágyrendszert és 30 típusú matracot tesztelhet.

Az ADA bútorgyár termékeinek legnagyobb magyarországi partnereként több mint 15 éve forgalmazunk kimagasló minőségű, kényelmes, stílusos, ADA ülőgarnitúrákat és ágyakat. Termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a legkülönlegesebb vásárlói igényeknek is meg tudjunk felelni. Moduláris, egyedileg tervezhető bútorokat kínálunk, így teljesen mindegy, hogy egy apró garzonlakásba, vagy egy kényelmes családi házba keresi a tökéletes darabot –
nálunk biztosan megtalálja. Minden ülőgarnitúránk és ágyunk a vásárlók igénye szerinti méretben, színben és funkciókkal egyedileg kerül legyártásra.

Üzleteinkben tapasztalt, szakértő értékesítők és lakberendezők várják Önt, akik nem csupán a bútorok típus-, méret- és funkcióválasztékát ismerik, hanem szerkezeti felépítésükről és a gyártásukhoz felhasznált alapanyagokról is szívesen tájékoztatást adnak. Segítenek kiválasztani a rendelkezésre álló hely adottságaihoz illeszkedő és elképzelésének leginkább legmegfelelő bútorokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy üzleteinkben olyan kollégák fogadják Önt, akik nem csak tökéletesen ismerik, hanem szenvedélyesen szeretik is a bútorokat! Kérdezze őket bátran, barátságos kiszolgálásra és szakértő tanácsadásra számíthat!

Látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

Ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek, székek, asztalok

1148 Budapest, Fogarasi út 3.

Tel.: +36 1 267 8550 · +36 30 409 3030

e-mail: info@novohome.hu

Ágyak,
ágyrácsok, matracok

1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.

Tel.: +36 30 1300 539

e-mail: info@novohome.hu