Szék, étkezőszék

Kiváló minőségű, igényes étkezőszékek!
A bemutatótermünkben több mint 30 féle étkezőszék kipróbálható!
Minden étkezőszékünk rendkívül sokféle szövettel és többféle láb színnel rendelhető!

Extra minőségű, precíz kidolgozású szék, étkezőszékek.
Mindegyik székünk 300-500 féle egyedi kárpittal rendelhető.
A láb színe a fa és fém lábú székeknél is választható!
A legtöbb modell hullámrugó+magas minőségű hab üléskomforttal készül.
Próbálja ki  székeinket bemutatótermünkben, a kényelem magáért beszél!
Sokféle design és méret, széles formaválaszték.
Klasszikus és modern székek óriási választékban.

  • A székek könnyen tisztítható szövettel, Aqua Clean bevonattal, textilbőr, vagy valódi bőr kárpittal is rendelhetők.
  • Legtöbb székünket és ADA ülőgarnitúráinkat azonos szövettel is kérheti.

  • A láb és a karfák pácszíne választható
  • 300-500 féle szövet, textilbőr és bőr kérhető

Lord szék vagy mini fotel, akciós -50%
Lord szék vagy mini fotel, -50% akció, 23.300 Ft
A képen látható Lod fotel / szék, megtekinthető, kipróbálható és azonnal megvásárolható. 1 db raktáron.   Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.A Lord szék akár mini fotelként is tökéletesen funkcionál. 
A képen látható Lod fotel / szék, megtekinthető, kipróbálható és…
23 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toni szék, akciós -50%
Toni szék, -50% akció, 15.500 Ft
A képen látható Toni szék, megtekinthető, kipróbálható és azonnal megvásárolható. 1 db raktáron.   Vázszerkezete keményfából készül, az ülésfomfortja kiváló minőségű acél hullámrugó, hab borítással.A TONI szék az egyik legmagasabb háttámlával rendelkező modellünk.  
A képen látható Toni szék, megtekinthető, kipróbálható és azonnal megvásárolható.…
15 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark szék
Clark szék és bárszék
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! Egyszerű, letisztult vonalvezetés klasszikus, egyenes lábakkal, különleges, háttámla megoldás. Bárszék változatban is elérhető kétféle -  65 m-es és 78 cm-es magasságban fa vagy akár fém lábas kivitelben is.
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt…
32 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta szék
Alberta szék és bárszék
Az Alberta szék és bárszék modern vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! Kérhetjük többféle díszítő varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket. 
Az Alberta szék és bárszék modern vonalvezetése és kényelmes kárpitozása …
22 390 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston szék
Boston szék
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Íves háttámlája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Boston fotellel. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
60 760 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Carmen
Carmen szék
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
58 760 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Chloe
Chloe szék
A Chloe szék vázszerkezete keményfából készül, így rendekívül stabil. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Magas háttámláján két csíkban dísztűzés fut végig. A háttámla felső részén fa fogantyú található melynek segítségével a szék könnyen mozgatható.
A Chloe szék vázszerkezete keményfából készül, így rendekívül stabil. Ülőfelülete…
39 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Mario
Mario szék
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül, így rendekívül stabil. Üléskomfortja nagyon kényelmes, hiszen acél hullámrugós alátámasztással készül, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja…
40 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toni szék
Toni szék
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt kedvelt modellünk. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt…
36 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Zara
Zara szék
A Zara szék a kényelmes üléskomfortja és különleges vonalvezetése miatt kedvelt modellünk. Kecses különleges formájú lábai légiessé teszik megjelenését. A háttámlán 5 gomb és két csíkban végigfutó egyedi dísztűzés található. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Zara szék a kényelmes üléskomfortja és különleges vonalvezetése miatt…
37 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Estelle szék
Estelle szék
Az Estelle szék az egyik legkényelmesebb székünk. Magas háttámámlája tökéletesen támasztja a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
Az Estelle szék az egyik legkényelmesebb székünk. Magas háttámámlája tökéletesen…
36 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston fotel
Boston fotel

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Boston székkel. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.
Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!   

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
60 760 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Carmen
Carmen fotel
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Carmen székkel. Íves karfája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
65 780 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Patkó fotel
Patkó fotel
A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Nagyon kényelmes, étkezőasztal mellé, de akár nappaliba is kiváló választás. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Patkó székkel és a Patkó kanapéval. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves…
65 780 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma gombos szék
Palma gombos szék
A Palma szék gombozott kivitelű változata, rendkívül elegáns megjelenéssel. Közepesen magas háttámámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma szék gombozott kivitelű változata, rendkívül elegáns megjelenéssel. Közepesen…
51 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Oscar szék
Oscar szék
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető.  
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik…
51 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Felice szék
Felice szék
A Felice szék modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét. Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kirpóbálható!!! Kecses fém vagy elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb háttámlája miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.   
A Felice szék modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét. Üzletünkben kiállított…
49 640 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tokyo szék és asztal
Tokyo szék
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus, és modern.Könnyed vonalvezetése miatt a legkisebb étkezőkbe is bátran választhatjuk. Kérhetjük kéderrel, vagy dekor varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket. 
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus, és modern. Könnyed vonalvezetése miatt…
23 640 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nord szék
Nord szék
Az Nord szék különleges vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk.Fa lábas változata igazán egyedi megjelenésű + típusú keresztlábakkal készül. Újdonság, hogy már fém lábbal is elérhető, többféle választható színben. 
Az Nord szék különleges vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt…
34 210 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London szék
London szék
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. Az ülőfelület elején és a háttámlánk végigfutó kéderes varrás teszi igazán egyedivé a megjelenését. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Íves háttámlája tökéletesen megtámasztja a hátat.
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
54 760 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London fotel
London fotel

A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. A háttámlán és az ülőfelület elején körbefutó kéderes varrás egyedivé varázsolja megjelenését.

Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.
A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan…
61 270 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 5 gombos
Chester 5 gombos szék
A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. A háttámlán 5 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.
A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
50 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 10 gombos
Chester 10 gombos szék
A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT modell, megtekinthető, kipróbálható! Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámlán 10 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. Karfás változatban is rendelhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.
A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
60 080 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Sara
Sara szék
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Üléskomfortja nagyon kényelmes. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért…
37 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Adria szék
Adria szék
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámla közepén található gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
47 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, bárszék - Palma
Palma bárszék
A Palma bárszék elegáns íves háttámlájával, igazán egyedi, elegáns megjelenésű. Háttámláját kérhetjük gombozott és gombozás nélküli kivitelben is. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Rendkívül sokféle szövet, textilbőr, vagy bőr bevonattal is kérhető.
A Palma bárszék elegáns íves háttámlájával, igazán egyedi, elegáns megjelenésű.…
46 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Ben
Ben szék
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék modellünkkel is kombinálható. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék…
44 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lord
Lord szék
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes karfája miatt igazán kedvelt modellünk. Egy étkezőasztal mellett kiválóan kombinálható a Robert székünkkel, mivel teljesen azonos a háttámla magasságuk.
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes…
50 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél fotel
Koktél fotel

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies vonalvezetése miatt ajánljuk akár szépségszalonokba vagy egy fésülködőasztal elegáns kiegészítője lelhet.  

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies…
65 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél kanapé
Koktél kanapé

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies formája miatt ajánljuk akár szépségszalonokba is.  

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies…
86 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Cozy Tom Tailor étkező pad
Cozy Tom Tailor étkező pad
A Cozy étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja. Tökéletesen illik hozzá a Cozy fotel és kanapé, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségükkel.
A Cozy étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja.…
292 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Mona
Mona szék
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Egyszerű, letisztult vonalvezetésének köszönhetően illik a modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
42 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Leon
Leon szék
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LIZA székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Leon székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
58 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Liza
Liza szék
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Liza székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
58 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Lola
Lola szék
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Kiválóan kombinálható a LIZA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Lola székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe…
58 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék
Palma szék
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
49 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék karfás
Palma szék karfás
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható, az alap, karfa nélküli, vagy akár a gombozott háttámlájú változattal is.  Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható,…
59 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Robert
Robert szék
A Robert szék bármilyen enteriőrbe egyszerűen beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Robert szék bármilyen enteriőrbe egyszerűen beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül.…
36 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
patkó kanapé
Patkó kanapé
A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű nappaliba is. Az egyik legkényelmesebb kis méretű kanapénk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését.
A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű…
88 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alexa szék
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab borítás került.
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár…
51 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Milo
Milo szék
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv vonalvezetése miatt kedvelt modellünk. Vázszerkezete keményfából készül.
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv vonalvezetése miatt kedvelt…
41 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sofia szék
Sofia szék
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk.Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás, a 60-as évek retro foteljeinek modernizált, újragondolt változata. 
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt…
41 160 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - patkó
Patkó szék
A Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat. Elegáns, nagyon stabil vázszerkezetű szék, szállodákba, éttermekbe is ajánljuk. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A lábak 8 féle pácszínben választhatók. Kiválóan kombinálható a Patkó fotellel és a Patkó kanapéval.
A Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat.…
58 760 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Cushion Tom Tailor étkező pad
Cushion Tom Tailor étkező pad
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségükkel, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és az egyedi formavilág teszik igazán különlegessé.
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja.…
272 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tube Tom Tailor étkező pad
Tube Tom Tailor étkező pad
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségével, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és a kicsit retró formavilág teszik igazán különlegessé.
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb…
346 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lidia
Lidia szék
A Lidia szék elegáns formája, különleges "szoknyás" kialakítása miatt kedvelt modellünk. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Lidia szék elegáns formája, különleges “szoknyás” kialakítása miatt kedvelt…
37 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toledo szék és asztal
Toledo szék
A Toledo szék íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk.Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás, a 60-as évek retro foteljeinek modernizált, újragondolt változata. 
A Toledo szék íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt…
39 910 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Polo
Polo szék
A Polo szék elegáns magas háttámlájának és a háttámla hátoldalán végigfutó különleges, íves díszvarrásnak köszönhetően vásárlóink egyik kedvelt modellje. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Polo szék elegáns magas háttámlájának és a háttámla hátoldalán…
36 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - king
King szék

A King szék fotel változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámlán található dísztűzés teszi igazán egyedivé a megjelenését. Rendkívül sokféle szövet, textilbőr vagy bőr kárpitozással is kérhető. Karfás változata a King fotel.

A King szék fotel változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt…
45 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék, fotel - king
King fotel

A King fotel szék változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámlán található dísztűzés teszi igazán egyedivé a megjelenését. Rendkívül sokféle szövet, textilbőr vagy bőr kárpitozással is kérhető. Karfa nélküli változata a King szék.

A King fotel szék változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt…
61 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stephan kanapé, fotel
Stephan kanapé, fotel
A Stephan kanapé és fotel modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét. Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kipróbálható!!! Kecses fém lábainak, elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb hátpárnái miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.    Kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel 76 cm, a kanapé 130 cm-es szélességben rendelhető. A fotel és a kanapé mélysége is 78 cm. 
A Stephan kanapé és fotel modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét.…
53 120 Ft-tól Leírás, fotók, ár »