AKCIÓ!

Szeptemberben az alábbi székeink 20% kedvezménnyel rendelhetők!

Alberta, Arthur, Clark, Vida, Lupo, Twin, Tokyo, Toledo, Sofia, Felice, James, Nord, Form


Extra minőségű, precíz kidolgozású székek, étkezőszékek. Mindegyik székünk 500 féle egyedi kárpittal rendelhető.
A láb színe a fa és fém lábú székeknél is választható! A legtöbb modell hullámrugó+magas minőségű hab üléskomforttal készül.
Próbálja ki  székeinket bemutatótermünkben, a kényelem magáért beszél! Sokféle design és méret, széles formaválaszték.
Klasszikus és modern székek óriási választékban.

  • A székek könnyen tisztítható szövettel, Aqua Clean bevonattal, textilbőr, vagy valódi bőr kárpittal is rendelhetők.
  • Legtöbb székünket és ADA ülőgarnitúráinkat azonos szövettel is kérheti.

  • A láb és a karfák színe választható
  • 500 féle szövet, textilbőr és bőr kérhető

Clark szék
Clark szék
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! Egyszerű, letisztult vonalvezetés klasszikus, egyenes lábakkal, különleges, háttámla megoldás. Bárszék változatban is elérhető kétféle 65 m-es és 78 cm-es magasságban fa vagy akár fém lábas kivitelben is.
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt…
38 890 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark szék 3 db akciós 39.900 Ft
A képen látható Clark szék púder színű elegáns bársony szövettel és arany láb színnel készült. 3 db raktáron!Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható, akciós áron azonnal megvásárolható és szállítható!
A képen látható Clark szék púder színű elegáns bársony szövettel…
39 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark bárszék
Clark bárszék
A Clark bárszék lágy, íves formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! A szék változata egyszerű, letisztult vonalvezetéssel klasszikus, egyenes lábakkal, különleges, háttámla megoldással készül. A bárszék változat kétféle 65 cm-es és 78 cm-es magasságban fa vagy akár fém lábas kivitelben is kérhető.
A Clark bárszék lágy, íves formája és kényelmes kárpitozása miatt…
48 670 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta steppelt szék
Alberta steppelt szék
Az Alberta steppelt székünk a modern stílus és kényelmes kárpitozás tökéletes ötvözete. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámla belső és külső része is különleges dísztűzéssel készül.
Az Alberta steppelt székünk a modern stílus és kényelmes kárpitozás…
35 120 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta szék
Alberta szék
Az Alberta szék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! Kérhetjük többféle díszítő varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket.
Az Alberta szék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
26 970 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta bárszék
Alberta bárszék
Az Alberta bárszék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! Kérhetjük többféle díszítő varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket.
Az Alberta bárszék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
44 030 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta steppelt bárszék
Alberta steppelt bárszék
Az Alberta steppelt bárszék, a modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. A steppelés nélküli Alberta bárszék üzletünkben megtekinthető és kipróbálható. A háttámla külső és belső oldalán is különleges steppelés fut végig. 
Az Alberta steppelt bárszék, a modern stílusa és kényelmes kárpitozása…
52 060 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Carmen
Carmen szék
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
69 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston szék
Boston szék
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Íves háttámlája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Boston fotellel. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
64 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida Chester szék
Vida Chester szék
Az VIDA Chester szék új modern és nagyon kényelmes modellünk. A hasonló Vida szék ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS! A háttámlán megjelenő Chester dísztűzés és gombok + az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Bárszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Chester szék új modern és nagyon kényelmes modellünk.…
44 660 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida chester bárszék
Vida Chester bárszék
Az VIDA Chester bárszék új, egyedi, trendi és nagyon kényelmes modellünk, kecses fém lábakkal. A háttámlán megjelenő Chester dísztűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Normál étkezőszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Chester bárszék új, egyedi, trendi és nagyon kényelmes…
57 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Arthur szék
Arthur szék
Az Arthur szék az egyik legújabb, ÚJ - 2022 őszi modellünk! A háttámlája alacsonyabb és íves kivitelben készül, az ülőfelülete párnázott, így üléskomfortja extra kényelmes. Az Arthur szék rendelhető chester gombozott és a gomb nélküli kivitelben is. 
Az Arthur szék az egyik legújabb, ÚJ – 2022 őszi…
40 140 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
James szék
James szék
A James szék az egyik legkényelmesebb, ÚJ - 2022 őszi modellünk! ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlája az átlagosnál magasabb, a háttámla dőlésszöge ergonómialilag tökéletes, az ülőfelülete párnázott, így üléskomfortja extra kényelmes. 
A James szék az egyik legkényelmesebb, ÚJ – 2022 őszi…
41 520 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Twin szék
Twin szék
A Twin szék fix kivitelben vagy 180 fokos forgatószerkezettel is rendelhető. Nagyon kényelmes, ÚJ - 2022 őszi modellünk! ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlája íves kivitelben készül, kétoldalt különleges kivágással a légiesebb, könnyedebb hatás elése érdekében. 
A Twin szék fix kivitelben vagy 180 fokos forgatószerkezettel is…
43 270 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida steppelt szék
Vida Steppelt szék
Az VIDA Steppelt szék új és modern vonalvezetésű típus. Kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlán megjelenő függőleges tűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Bárszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Steppelt szék új és modern vonalvezetésű típus. Kényelmes…
44 660 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Bárszék - Vida steppelt
Vida Steppelt bárszék
Az VIDA Steppelt bárszék új kényelmes és modern modellünk. A háttámlán megjelenő függőleges tűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Normál étkezőszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Steppelt bárszék új kényelmes és modern modellünk. A…
57 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Chloe
Chloe szék
A Chloe szék erős, stabil váza keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Magas háttámláján két csíkban dísztűzés fut végig. A háttámla felső részén fa fogantyú található melynek segítségével a szék könnyen mozgatható.
A Chloe szék erős, stabil váza keményfából készül. Ülőfelülete alatt…
52 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Mario
Mario szék
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül, így rendekívül stabil. Üléskomfortja nagyon kényelmes, hiszen acél hullámrugós alátámasztással készül, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja…
54 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Carmen
Carmen fotel
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Carmen székkel. Íves karfája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
78 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Estelle szék
Estelle szék
Az Estelle szék, a kényelem és a letisztult formavilág tökéletes kombinációja. Magas háttámámlája tökéletesen támasztja a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
Az Estelle szék, a kényelem és a letisztult formavilág tökéletes…
50 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Felice szék
Felice szék
A Felice szék, íves, tűzött háttámlával készül. A modern, elegáns megjelenése nagyon kedveltté tette vásárlóink körében. Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kirpóbálható!!! Gyarorlatilag bármilyen einteriőrbe behelyezhető. Kecses fém vagy elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb háttámlája miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.   
A Felice szék, íves, tűzött háttámlával készül. A modern, elegáns…
59 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Patkó fotel
Patkó fotel

A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Nagyon kényelmes, étkezőasztal mellé, de akár nappaliba is kiváló választás. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Patkó székkel és a Patkó kanapéval. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!

A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves…
78 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toni szék
Toni szék
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt kedvelt modellünk. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt…
49 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Oscar szék
Oscar szék
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető.  
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik…
69 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston fotel
Boston fotel

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Boston székkel. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.
Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!   

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
73 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Zoé szék
Zoé szék
A Zoé szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Zoé szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
64 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Zoé bárszék
Zoé bárszék
A Zoé bárszék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Zoé bárszék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
70 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Zara
Zara szék
A Zara szék a kényelem és a légies könnyed vonalvezetés tökéleges kombinációja. Kecses különleges formájú lábai légiessé teszik megjelenését. A háttámlán 5 gomb és két csíkban végigfutó egyedi dísztűzés található. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Zara szék a kényelem és a légies könnyed vonalvezetés…
50 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tokyo szék
Tokyo szék
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus és modern. Könnyed, keskeny formája miatt a legkisebb étkezőkbe is bátran választhatjuk. Kérhetjük kéderrel, vagy dekor varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket. 
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus és modern. Könnyed, keskeny formája…
28 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma gombos szék
Palma gombos szék
A Palma gombos szék háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése egyedi, elegáns. Közepesen magas háttámámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma gombos szék háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése…
70 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék extra akciós
Palma gombos szék extra akciós -70%
A fotón látható Palma gombos szék azonnal szállítható. Háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése egyedi, elegáns. Közepesen magas háttámámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A fotón látható Palma gombos szék azonnal szállítható. Háttámláját 8…
24 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Form fotel
Form fotel
A Form fotel egyedi, kifelé hajló íves karfával készül. Eleganciájának köszönheti népszerűségét. Kecses fém lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően kis lakásokban is jól mutat. Hinta változatban is rendelhető!!! Légies fotel, lágy, íves formavilággal.
A Form fotel egyedi, kifelé hajló íves karfával készül. Eleganciájának…
63 980 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nord szék
Nord szék
Az Nord szék egyedi formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Fa lábas változata igazán különleges megjelenésű + típusú keresztlábakkal készül. Újdonság, hogy már fém lábbal is elérhető, többféle választható színben. 
Az Nord szék egyedi formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
39 890 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London szék
London szék
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. Az ülőfelület elején és a háttámlánk végigfutó kéderes varrás teszi igazán egyedivé a megjelenését. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Íves háttámlája tökéletesen megtámasztja a hátat.
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
65 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London fotel
London fotel

A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. A háttámlán és az ülőfelület elején körbefutó kéderes varrás egyedivé varázsolja megjelenését.

Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.

A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan…
73 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Liza
Liza szék
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Liza székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Lola
Lola szék
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Kiválóan kombinálható a LIZA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Lola székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Leon
Leon szék
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LIZA székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Leon székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 5 gombos
Chester 5 gombos szék

A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. A háttámlán 5 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.

A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
69 080 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 10 gombos
Chester 10 gombos szék

A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT modell, megtekinthető, kipróbálható! Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámlán 10 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. Karfás változatban is rendelhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.

A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
76 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Sara
Sara szék
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Üléskomfortja nagyon kényelmes. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért…
50 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Adria szék
Adria szék
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámla közepén található gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
63 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, bárszék - Palma
Palma bárszék
A Palma bárszék gombozott, vagy gomb nélküli változatban is kérhető. Elegáns íves háttámlájával, igazán egyedi, elegáns megjelenésű. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Rendkívül sokféle szövet, textilbőr, vagy bőr bevonattal is kérhető.
A Palma bárszék gombozott, vagy gomb nélküli változatban is kérhető.…
63 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lord
Lord szék
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes karfája miatt igazán kedvelt modellünk. Egy étkezőasztal mellett kiválóan kombinálható a Robert székünkkel, mivel teljesen azonos a háttámla magasságuk.
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes…
67 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél fotel
Koktél fotel

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies vonalvezetése miatt ajánljuk akár szépségszalonokba vagy egy fésülködőasztal elegáns kiegészítője lelhet.  

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies…
73 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél kanapé
Koktél kanapé

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies formája miatt ajánljuk akár szépségszalonokba is.  

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies…
96 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sofia szék
Sofia szék
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk.Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás, a 60-as évek retro foteljeinek modernizált, újragondolt változata. Íves háttámlájának köszönhetően tökéletesen megtámasztja a hátat.
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt…
49 180 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Mona
Mona szék
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Egyszerű, letisztult vonalvezetésének köszönhetően illik a modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
63 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék
Palma szék
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
67 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék karfás
Palma szék karfás
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható, az alap, karfa nélküli, vagy akár a gombozott háttámlájú változattal is.  Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható,…
80 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Duna szék
Duna szék és karszék
A Duna szék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye miatt a kis lakásokba is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete tömör bükkfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab található.
A Duna szék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye…
45 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Duna bárszék
Duna bárszék
A Duna bárszék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye miatt a kisebb lakásokba is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete tömör bükkfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab található.
A Duna bárszék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye…
56 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Robert
Robert szék
A Robert szék az alacsony háttámlája miatt sokféle enteriőrbe egyszerűen beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Robert szék az alacsony háttámlája miatt sokféle enteriőrbe egyszerűen…
49 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
patkó kanapé
Patkó kanapé

A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű nappaliba is. Az egyik legkényelmesebb kis méretű kanapénk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését.

A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű…
106 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toledo szék
Toledo szék
A Toledo szék a 60-as évek retro székeinek modernizált, újragondolt változata Íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás jellemzik. 
A Toledo szék a 60-as évek retro székeinek modernizált, újragondolt…
57 390 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alexa szék
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab borítás került.
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár…
75 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Milo
Milo szék
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv formája miatt kedvelt modellünk. Vázszerkezete keményfából készül.
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv formája miatt kedvelt…
56 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - patkó
Patkó szék
Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat. Elegáns, nagyon stabil vázszerkezetű szék, szállodákba, éttermekbe is ajánljuk. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A lábak 8 féle pácszínben választhatók. Kiválóan kombinálható a Patkó fotellel és a Patkó kanapéval.
Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat. Elegáns,…
69 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Cushion Tom Tailor étkező pad
Cushion Tom Tailor pad
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségükkel, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és az egyedi formavilág teszik igazán különlegessé.
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja.…
346 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tube Tom Tailor étkező pad
Tube Tom Tailor pad
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségével, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és a kicsit retró formavilág teszik igazán különlegessé.
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb…
438 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Ben
Ben szék
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék modellünkkel is kombinálható. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék…
54 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lidia
Lidia szék
A Lidia szék kéderes varrása, egyedi formája és különleges "szoknyás" kialakítása miatt kedvelt modellünk. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Lidia szék kéderes varrása, egyedi formája és különleges „szoknyás”…
63 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Polo
Polo szék
A Polo szék magas háttámlával készül. A háttámla hátoldalán íves varrás fut végig. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Polo szék magas háttámlával készül. A háttámla hátoldalán íves…
62 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stephan kanapé, fotel
Stephan kanapé, fotel
A Stephan kanapé és fotel egyedi, trendi és egyszerűen tökékeltes. Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kipróbálható!!! Kecses fém lábainak, elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb hátpárnái miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.    Kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel 76 cm, a kanapé 130 cm-es szélességben rendelhető. A fotel és a kanapé mélysége is 78 cm. 
A Stephan kanapé és fotel egyedi, trendi és egyszerűen tökékeltes.…
79 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »