INA szék, bárszék, étkezőpad – ADA Mindful Living

Sale!

Szeret akár órákat eltölteni az étkezőasztalnál? Hosszan, nyugalmasan étkezni vagy gyakran fogad vendégeket? Ugyanakkor jól esne a mozgás a hosszas üldögélés során?
Az INA prémium minőségű székekkel mindkét kívánsága teljesülhet: ízléses megjelenésükkel hozzájárulnak a jó hangulathoz, ergonomikus háttámláikkal pedig szó szerint főszerepet játszanak a kényelem és a komfort szempontjából.

Az ADA Mindful Living – INA székeit innovatív belső kialakításukért – az ADAption funkcióért és gyönyörű, letisztult dizájnjukért kétszer is díjazták: a 2023-as Német Design Díjjal (German Design Award) tüntették ki és a 2023-as ICONIC Awards díjátadón: Innovatív belső tér kategóriában is díjat nyert.

Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható modell.

Az INA két ellentétet hoz közel egymáshoz: A pihenést és a mozgást. A székeken tökéletes kényelemben pihenhet, étkezhet, beszélgethet barátaival akár egész este - miközben mégis mozgásban marad.

Ezt az ADAption funkció teszi lehetővé: a szék háttámlájának innovatív belső felépítése. A háttámlájának felső része ergonomikus kialakítású, és tökéletesen leköveti a felső test mozgását, míg az alsó rész stabilizál és támaszt nyújt.

Az INA székek és padok nem csak belső értékeikkel nyűgöznek le, de ránézésre is gyönyörűek: purista design, letisztult vonalak, karcsú, modern lábak és olyan finom részletek jellemzik, mint pl. az ülőfelületen és háttámlán körbefutó kéderes díszvarrássok. 
Az étkezőpadok nagyon sokféle méretben, akár sarok változatban, a székek karfás vagy karfa nélküli verzióban kérhetők. A széklábak fix és forgatható kivitelben készülnek. A kollekció részét képezi a bárszék 80 cm ülésmagassággal és konyhapulthoz magassághoz tökéletesen illeszkedő 65 cm ülésmagaságú pultszék is. Minden INA szék és pad 500 féle szövet és bőr kárpittal rendelhető, varázslatos színekben.  

Az INA újfajta mozgásszabadságot kínál! Ergonomikussá, aktívvá és hihetetlenül komfortossá teszi Ön és vendégei ülésélményét.

Főbb jellemzők
 • Német formatervezési díj 2023
 • ICONIC Awards 2023: Innovatív belső tér
 • Székek ergonomikus háttámlával
 • Sarokpad és pad stabil háttámlával
 • Purista és letisztult formatervezés
 • Szék, karfás szék, pultszék és bárszék változat
 
 • Étkezőpadok óriási méretválasztékban
 • Fekete fém és nemesacél lábak
 • Szék esetében opcionálisan 360°-ban forgó lábak
 • 500 féle választható szövet és bőr
 • Aqua Clean és Easy Clean szövetek
Üléskomfort
 •  Hevederes alátámasztás
  + extra minőségű RG 50 hideghab

Díjak

                      

Az INA karfa nélküli étkezőszék fix, fekete fém lábakkal 176.400,- Ft helyett már 149.900,- Ft-tól rendelhető!

Elemlista, méretválaszték

Nyissa meg a teljes elemválasztékot, így könnyebben megtervezheti az ideális ülőgarnitúrát otthonába.

Arany „M”

Arany M logoEz az ADA Trendline ülőgarnitúra Arany M (Goldene M) minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely megfelel a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezetvédelmi követelményeknek is.

Elegáns AquaClean szövettel.

Az aquaclean technológia egy fejlett bútorszövet védelmi eljárás, mely lehetővé teszi, hogy a foltok (bor, tinta, szósz, zsír, sár, csokoládé, krém, stb.) csupán egy kis víz segítségével eltávolíthatók legyenek. Így a tisztítás nagyon egyszerűen rövid idő alatt elvégezhető.

  Érdeklődő neve (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Visszahívást kér?

  igen       nem

  Az ülőgarnitúra típusa (modellszám)

  Ideális méret (szélesség × mélység cm-ben)

  Szövet

  (Milyen kategóriájú szövettel szeretné?)

  Megjegyzés