ADA prémium ágy - Arcadia
Arcadia ADA Premium franciaágy
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a modern vonalvezetésű ágytest, a különböző fejvégek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az íves vonalvezetésű, letisztult ágytestet különböző típusú ágyrácsokkal egészíthetjük ki igényeinknek megfelelően.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az ágykeret magassága 10 cm-es lábbal 45 cm lesz. Az ágytesten felül a kiválasztott ágyrács és matrac együtt határozzák majd meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arcadia ágyunkhoz táskarugós és hideghab matracainkat egyaránt javasoljuk, kiváló testkontúr követést biztosítanak alvás közben.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg…
574 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ada Prémium ágy, franciaágy Arima
Arima ADA Premium franciaágy
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és kétféle változatban rendelhető. A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindkét kivitel esetén 38 cm lesz. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arima ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható.  
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk.…
872 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock logoKényelmes boxspring ágy könnyed megjelenésselARRAN: A lényegre törő tervezés. Az ARRAN ágy egyesíti a tökéletes designt a kifinomult boxspring ágyak kényelmével. Letisztult formavilága a legfontosabbra irányítja a figyelmet - a pihentető alvásra. Különleges kialakításának köszönhetően az ARRAN olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
Kényelmes boxspring ágy könnyed megjelenéssel ARRAN: A lényegre törő tervezés.…
1 587 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock logoBIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni a puha párnák ölelésében! Az óriási méretű, pihe-puha, párnázott fejvég, kétoldalt íves - füles fotelekre emlékeztető kialakításával - egyedivé és különlegessé varázsolja az ágyat. Az összhatást a kárpitozott ágytest teszi teljessé, amely szintén igényesen kidolgozott, steppelt mintázatú. .
BIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni…
1 882 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri az egyenes vonalvezetésű ágytest formavilágát, ezzel egy kis bohóságot csempészve az egyébként minimalista ágyba. A filigrán, ám rendkívül stabil, rejtett lábak szinte lebegő megjelenést kölcsönöznek a CALAN ágynak.
A BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri…
1 235 160 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock logoEgy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy normál bőr kivitelben. Canberra Advance: Fejvégén vastag Birkenstok bőr és az ágytesten kombinált szövet-bőr kárpitozással. Canberra Luxury: Teljes felületén Birkenstock bőrrel bevonva. Mindhárom változat rendelhető ágyrácsos, vagy prémium rugóbetétes változatban is. .
Egy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy…
923 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult formavilágot kedvelik, kiváló alapanyagokból kivitelezve. A puritán eleganciát képviselő szövettel bevont ágykeretet a fejvégen található BIRKENSTOCK felirattal ellátott bőrzsebek teszik igazán egyedivé. Egyszerre mutatós elemei az ágynak és praktikus megoldást nyújtanak a mindennapokban, ha alkalmi tárolóra van szükségünk szemüvegünk vagy egy magazin számára.
A BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult…
1 495 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock prémium franciaágy
Birkenstock Graz ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló alapanyagok tökéletes kombinációját keresik. A purisztikusan elegáns tömörfa, vagy szövettel bevont ágykeret, tetszés szerint kombinálható a különböző fejvégekkel és láb típusokkal. Az ágytest magassága 38 cm. A GRAZ ágyrendszer ideális belépő a BIRKENSTOCK ágyak világába.
A BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló…
864 360 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns - és mégis egy teljes értékű, szuper komfortos boxspring ágy. Olyan kifinomult részletekkel lep meg bennünket, mint a fejrészen található bőr pántok vagy a tömörfából készült, egyedi megjelenésű lábazat. A kézművesség remekműve a fa erezetétének természetes játékosságával. .
A BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns – és mégis…
1 874 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A fejvéghez tépőzárral rögzített nagyméretű, puha hátpárnák, pihenésre, relaxálásra invitálnak.Különleges kialakításának köszönhetően a Linz olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
A BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 266 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A MONTREAL kényelmes, kárpitozott fejtámlájával és kiváló minőségű, kifinomult szövet huzatával megidézi a tengerpart hangulatát és üde életérzést teremt a hálószobában. Különleges és szemet gyönyörködtető a tömör tölgyfából készült láb, ami a BIRKENSTOCK talpak mintázatát idézi..
A BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 785 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével nyűgöz le. Fejvégének gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető..
A BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével…
1 325 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető.
A BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt…
1 098 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calabria ADA Premium franciaágy
Calabria ADA Premium franciaágy
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja lesz. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusába tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros és ágyneműtartós változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 39, az ágyneműtartós váz esetén 48 cm lesz. A végső fekvőmagasságot a matrac rá-, illetve behelyezésével kapjuk meg. A Calabria ágyunkhoz boxspring kivitelben elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja…
861 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA Prémium ágy franciaágy - Chalet
Chalet ADA Premium franciaágy
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A modern design és a tökéletes komfort találkozása. A felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően melegséget varázsol otthonába. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, melynél a különböző fejvégek segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű, 41 cm magasságú alsóágy táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Chalet ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá más típusú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A…
1 024 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Gala ADA ágy, ágyrendszer
Gala ADA franciaágy
A GALA ADA ágyneműtartós franciaágy 4 féle fejvéggel rendelhető, háromféle méretben. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható típus. 5 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A GALA ADA ágyneműtartós franciaágy 4 féle fejvéggel rendelhető, háromféle…
369 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő modellünk. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot magasabb matrac esetén is. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést - a tömörfát ellensúlyozva - a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő…
756 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Hamilton ADA Premium franciaágy
Hamilton ADA Premium franciaágy
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kiviteleken kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágyak magasságai 31 és 36 cm. Erre kerül majd a matrac, amellyel együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Hamilton ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk.…
843 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Levia ADA Premium franciaágy
Levia ADA Premium franciaágy
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A modern, egyenes vonalvezetésű, 32 cm magasságú alsóágy zónásított, táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a választott matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Levia ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 kiállított matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A…
1 018 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk, az ágyrendszerek Jolly Jokere. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármilyen igénynek megfelel. A modern vonalvezetésű alsóágy 5 FÉLE! változatban rendelhető.A fix boxspring kivitelen kívül kérhetünk motoros boxspring, ágyneműtartós boxspring, ágyrácsos-ágyneműtartós- és lapraszerelt változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 42 cm, az ágyneműtartós és lapraszerelt kivitel esetén pedig 45 cm lesz. A végleges fekvőmagasságot befolyásolhatja a választott matrac és ágyrács magassága, illetve a lapraszerelt változat esetén az hogy a 4 fokozat közül melyikre helyezzük az ágyrácsot.A Multisleep Plus ágyhoz az üzletünkben kiállított több mint 30 matrac közül választhatunk, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk,…
772 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Norina ADA Premium franciaágy
Norina ADA Premium franciaágy
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából vagy összesen 500 féle szövet és bőr borítással kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot a választott matractól függően. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara a legkényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk.…
872 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA prémium ágy franciaágy - Prag
Prag ADA Premium franciaágy
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk ágyneműtartós és motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindhárom kivitel esetén 44 cm lesz. Erre kerül majd a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Prag ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac ki van állítva, tesztelhető, kipróbálható.  
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring…
724 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és az exkluzív designt egyszerre megidéző modellünk. Egyedileg személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak, illetve a tömör fa részletek segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a legborúsabb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 3 féle tömörfából kérhetjük.Az ágykeret magassága 41 cm, amibe 4 cm-re ül bele a matrac. A végleges fekvőmagasságot a választott matrac magasságával együtt kapjuk majd meg. A Stella Alpina ágyunkhoz elsősorban táskarugós vagy mikrotáskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, a lényeg, hogy az Ön számára maximális kényelmet biztosítson.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható. 
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és…
1 358 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Eupen ADA ágy
Eupen ADA ágy
Az Eupen ADA Trendline franciaágy az egyik legújabb 2023-as modellünk. Az ágytest egyenes vonalvezetésű, a tetején enyhén íves kialakítással. Az ágytest magassága 44 cm. Többféle fa és fém lábbal kérhető, a láb magassága 10 cm. Az ágyrács erősített, széles kerettel készül, 28 farugós kivitelben, így a teherbírása jóval átlagon felüli. A fekvőfelület alatt nagy méretű – oldalirányból nyitható - ágyneműtartó található, így a takarók, párnák tárolása többé nem jelenthet gondot.
Az Eupen ADA Trendline franciaágy az egyik legújabb 2023-as modellünk.…
482 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Falco ADA ágy
Falco ADA ágy
A Falco ADA Trendline franciaágy lapraszerelt kivitelben készül, így bármilyen kis lakásba könnyedén bejuttatható. Az ágytest egyenes vonalvezetésű, alacsony, modern. Az ágytest magassága 41 cm. Fa és fém lábbal is kérhető, a láb magassága 20 cm. Az extra magas lábaknak köszönhetően az ágy légies, könnyed megjelenésű, ideális típus a kisebb alapterületű szobákba. Többféle ágyrács típussal választható.
A Falco ADA Trendline franciaágy lapraszerelt kivitelben készül, így bármilyen…
383 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Isteria ADA ágy
Isteria ADA ágy
Az Isteria ADA Trendline franciaágy 2023-as vadonatúj modellünk. Az ágytest egyenes vonalvezetésű és íves kivitelben is kérhető. Az ágytest magassága 51 cm. Fa és fém lábbal is választható, a láb magassága 10 cm. Az ágyrács erősített, széles kerettel készül, 28 farugós kivitelben, így a teherbírása jóval átlagon felüli. Az ágy készülhet ágyneműtartó nélküli kivitelben vagy a fekvőfelület alatt elhelyezett, nagy méretű, LÁBVÉGRŐL nyitható óriási ágyneműtartóval is. Különösen azoknak a vevőinknek ajánljuk ezt a típusú ágyneműtartós kialakítást, akik szeretnének tárolót, de az ágy oldalirányú megközelítése akadályoztatott. Az ágy kisebb lakásokba is könnyedén bejuttatható, mert lapraszerelt kivitelben szállítjuk és a helyszínen szereljük össze. Ennél a típusnál az ágyneműtartó extra strapabíró fenéklemezzel készül.
Az Isteria ADA Trendline franciaágy 2023-as vadonatúj modellünk. Az ágytest…
443 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Mathea ADA ágy
Mathea ADA ágy
A Mathea ADA Trendline franciaágy az egyik legtrendibb idei modellünk. Az ágy boxspring rendszerben készül, az alsóágyba a maximális komfort elérése érdekében táskarugós rendszer került beépítésre. Az ágy lebegő optikájú kivitelben készül, az ágy alatt található támasztólábak nem láthatók. Az ágytest magassága 26 cm, oldalán hosszanti irányú steppeléssel. Az ágyhoz kb. magas 25 cm körüli táskarugós matracot ajánlunk. Az üzletünkben többféle táskarugós matrac típus kipróbálható.
A Mathea ADA Trendline franciaágy az egyik legtrendibb idei modellünk.…
562 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ágy franciaágy pallas
Pallas ADA ágy
A PALLAS ADA franciaágy 6 féle választható fejvéggel, ágyneműtartós és lapraszerelt változatban is rendelhető. Többféle fejvég és ágytest kombinációban összeállítható. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. 6 féle méret, 6 féle fejvég és 8 típusú ágytest választható.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet bevottal kérhető. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A PALLAS ADA franciaágy 6 féle választható fejvéggel, ágyneműtartós és…
287 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Selstar ADA ágy
Selstar ADA ágy
A Selstar ADA Trendline franciaágy 2023-as típus. Az ágyrendszer nagyon sokoldalú, egyedi igényeink szerint alakítható. Különlegessége, hogy az összeállítási variációk ára minden esetben matracot is tartalmaz, melyből többféle típust választhatunk. Boxspring és ágyneműtartós változatban is rendelhető. Üzletünkben az ágyneműtartós változatot állítottuk ki. Az ágytest magassága 54 cm. Többféle fa és fém lábbal kérhető. Többféle ágyrács típus közül választhatunk, kérhetünk akár láb és fejvég emelős vagy motoros változatot is. A fekvőfelület alatt nagy méretű – oldalirányból nyitható - ágyneműtartó található.
A Selstar ADA Trendline franciaágy 2023-as típus. Az ágyrendszer nagyon…
500 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Glory ADA ágy, ágyrendszer
Glory ADA ágy
GLORY ágyneműtartós ADA ágy, 5 típusú különböző fejvéggel, kétféle magasságban választható, magas építésű exkluzív franciaágy. 100, 120, 140, 160, 180 és 200 cm-es szélességi méretben is rendelhető! 5 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
GLORY ágyneműtartós ADA ágy, 5 típusú különböző fejvéggel, kétféle magasságban…
334 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Bozana ADA ágy, ágyrendszer
Bozana ADA franciaágy
BOZANA ADA ágy, 3 FÉLE KÜLÖNBÖZŐ fejvéggel, kétféle magasságban választható magas építésű ÁGYNEMŰTARTÓS franciaágy. 4 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
BOZANA ADA ágy, 3 FÉLE KÜLÖNBÖZŐ fejvéggel, kétféle magasságban választható…
429 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pallas Box ADA trendline franciaágy
Pallas Box franciaágy
A PALLAS BOX franciaágy az egyik legújabb boxspring felépítésű ágyunk.Az alsóágy bonellrugós kivitelben készül, melyre bármilyen matrac választható.Mi a táskarugós kivitelű matracokat javasoljuk. Igény esetén többféle kivitelű fedőmatraccal tehetjük még komfortossabbá az ágyat.Az ágy fix és motoros kivitelben is rendelhető.  Töbszáz féle színű és textúrájú szövettel és bőr hatású anyaggal választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A PALLAS BOX franciaágy az egyik legújabb boxspring felépítésű ágyunk.…
452 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vanda ADA franciaágy
Vanda ADA franciaágy
A VANDA franciaágy az egyik legkedveltebb boxspring felépítésű ágyunk.Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kipróbálható!Az alsóágy bonellrugós kivitelben készül, melyre bármilyen matrac választható.Mi a táskarugós kivitelű matracokat javasoljuk. Igény esetén többféle kivitelű fedőmatraccal tehetjük még komfortossabbá az ágyat. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A VANDA franciaágy az egyik legkedveltebb boxspring felépítésű ágyunk. Üzletünkben…
399 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alegra ágy
Alegra ADA ágy
Az ALEGRA ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós magas építésű, elegáns franciaágy. 160,180 és 200 cm-es szélességi méretben kapható. Különlegessége, hogy kétféle ágyrács beépítési magassággal választható, így az alacsonyabb és magasabb matracok választása esetében is ideális esztétikai hatást és komfortot érhetünk el. Ha mélyebbre ültetjük az ágyrácsot, egy magasabb, 25 cm körüli matrac sem "lóg ki" túlzottan az ágykeretből.  3 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
Az ALEGRA ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós magas…
427 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ada Trendline Jordana ágy
Jordana ADA ágy
JORDANA ágyneműtartós ADA ágy, 4 típusú fejvéggel választható, magas építésű, kis helyigényű exkluzív franciaágy. Az ágykeret magassága 52 cm, a 4 féle fejvég választható, mindegyik típus 113 cm magas.Az ágyteljes mélysége fejvéggel együtt 212 cm, a szélességi mérete pedig csak 8 cm-rel haladja meg a matracméretet. Az ágytest magassága 51 cm.   Az ágy 100, 120, 140, 160 és 180 cm-es szélességi méretben is rendelhető! 2 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle szövet és bőr hatású szövet választható.
JORDANA ágyneműtartós ADA ágy, 4 típusú fejvéggel választható, magas építésű,…
323 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kavala Boxspring ágy
Kavala ADA ágy
KAVALA ADA ágy boxspring rendszerben.Az alsóágyat fix és motoros kivitelben is kérhetjük. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
KAVALA ADA ágy boxspring rendszerben. Az alsóágyat fix és motoros…
342 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Fabio Boxspring ágy
Fabio Boxspring ágy
Fabio ADA franciaágy boxspring rendszerben.Az alsóágy táskarugós kivitelben, nagy méretű ágyneműtartó beépítésével készül, erre egy táskarugós matrac és egy fedőmatrac kerül. A fejvég egyenes, hosszanti irányban tűzött, letisztult vonalvezetésű, 116 cm magas kivitelben készül. A Fabio Boxspring ágy az egyik legkényelmesebb fekvőfelülettel rendelkező ágyrendszerünk. Több mint 200 féle szövettel és textilbőrrel rendelhető.
Fabio ADA franciaágy boxspring rendszerben. Az alsóágy táskarugós kivitelben, nagy…
680 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tommaso Boxspring ágy
Tommaso Boxspring ágy
TOMMASO ADA franciaágy boxspring rendszerben.Az alsóágyat és a matracot kérhetjük bonellrugós vagy táskarugós variációban is.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
TOMMASO ADA franciaágy boxspring rendszerben. Az alsóágyat és a matracot…
572 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Petro Alina Boxspring ágy
Petro Alina Boxspring ágy
A PETRO Alina boxspring ágy rendszerben készül. Fejvégét a gyönyörű dupla steppelésű szövet teszi egyedivé. A bonellrugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Marvin vagy Marvin S típusú matrac kerül. A tökéletes komfort érdekében Linus fedőmatraccal egészítjük ki az összeállítást.  A fekvőmagasság (alsóágy + matrac + fedőmatrac) összesen 66 cm, a fejvég pedig extra magas, 119 cm-es kivitelben készül.  Éjjeliszekrény fiókos és polcos kivitelben is rendelhető. A könnyebb takaríthatóság érdekében mindkét éjjeliszekrényt üveglap fedéssel szállítjuk. 
A PETRO Alina boxspring ágy rendszerben készül. Fejvégét a gyönyörű…
494 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pellegrino Alina Sleeping franciaágy
Pellegrino Alina ágy
A Pellegrino franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvégén körben egy elegáns keret fut végig, a belső részen pedig téglalap alakú tűzésekkel készül. 
A Pellegrino franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pollux Alina franciaágy
Pollux Alina franciaágy
A Pollux franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvége elegáns, négyzetes tűzéssel készül. 
A Pollux franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stanley Alina Sleeping franciaágy
Stanley Alina franciaágy
A Stanley franciaágy, tűzött fejvéggel készül. Modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvége elegáns, osztott tűzéssel készül. 
A Stanley franciaágy, tűzött fejvéggel készül. Modern formatervezése miatt, az…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA éjjeliszekrény
ADA éjjeliszekrény
ADA ágyainkoz a lenti fotógalériában szereplő 11 típusú éjjeliszekrény választható. Mindegyik éjjeliszekrény kérhető az ággyal azonos szövet vagy textilbőr bevonattal és üveglap fedéssel.
ADA ágyainkoz a lenti fotógalériában szereplő 11 típusú éjjeliszekrény választható.…
45 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »