Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock logoKényelmes boxspring ágy könnyed megjelenésselARRAN: A lényegre törő tervezés. Az ARRAN ágy egyesíti a tökéletes designt a kifinomult boxspring ágyak kényelmével. Letisztult formavilága a legfontosabbra irányítja a figyelmet - a pihentető alvásra. Különleges kialakításának köszönhetően az ARRAN olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
Kényelmes boxspring ágy könnyed megjelenéssel ARRAN: A lényegre törő tervezés.…
1 587 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock logoBIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni a puha párnák ölelésében! Az óriási méretű, pihe-puha, párnázott fejvég, kétoldalt íves - füles fotelekre emlékeztető kialakításával - egyedivé és különlegessé varázsolja az ágyat. Az összhatást a kárpitozott ágytest teszi teljessé, amely szintén igényesen kidolgozott, steppelt mintázatú. .
BIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni…
1 882 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri az egyenes vonalvezetésű ágytest formavilágát, ezzel egy kis bohóságot csempészve az egyébként minimalista ágyba. A filigrán, ám rendkívül stabil, rejtett lábak szinte lebegő megjelenést kölcsönöznek a CALAN ágynak.
A BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri…
1 235 160 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock logoEgy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy normál bőr kivitelben. Canberra Advance: Fejvégén vastag Birkenstok bőr és az ágytesten kombinált szövet-bőr kárpitozással. Canberra Luxury: Teljes felületén Birkenstock bőrrel bevonva. Mindhárom változat rendelhető ágyrácsos, vagy prémium rugóbetétes változatban is. .
Egy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy…
923 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult formavilágot kedvelik, kiváló alapanyagokból kivitelezve. A puritán eleganciát képviselő szövettel bevont ágykeretet a fejvégen található BIRKENSTOCK felirattal ellátott bőrzsebek teszik igazán egyedivé. Egyszerre mutatós elemei az ágynak és praktikus megoldást nyújtanak a mindennapokban, ha alkalmi tárolóra van szükségünk szemüvegünk vagy egy magazin számára.
A BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult…
1 495 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock prémium franciaágy
Birkenstock Graz ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló alapanyagok tökéletes kombinációját keresik. A purisztikusan elegáns tömörfa, vagy szövettel bevont ágykeret, tetszés szerint kombinálható a különböző fejvégekkel és láb típusokkal. Az ágytest magassága 38 cm. A GRAZ ágyrendszer ideális belépő a BIRKENSTOCK ágyak világába.
A BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló…
864 360 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns - és mégis egy teljes értékű, szuper komfortos boxspring ágy. Olyan kifinomult részletekkel lep meg bennünket, mint a fejrészen található bőr pántok vagy a tömörfából készült, egyedi megjelenésű lábazat. A kézművesség remekműve a fa erezetétének természetes játékosságával. .
A BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns – és mégis…
1 874 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A fejvéghez tépőzárral rögzített nagyméretű, puha hátpárnák, pihenésre, relaxálásra invitálnak.Különleges kialakításának köszönhetően a Linz olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
A BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 266 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A MONTREAL kényelmes, kárpitozott fejtámlájával és kiváló minőségű, kifinomult szövet huzatával megidézi a tengerpart hangulatát és üde életérzést teremt a hálószobában. Különleges és szemet gyönyörködtető a tömör tölgyfából készült láb, ami a BIRKENSTOCK talpak mintázatát idézi..
A BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 785 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével nyűgöz le. Fejvégének gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető..
A BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével…
1 325 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető.
A BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt…
1 098 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »