További ülőgarnitúra, sarokgarnitúra, kanapé, fotel gyártók

Termékpalettánk további bővítésének érdekében több hazai és külföldi ülőgarnitúra gyártóval vettük fel a kapcsolatot. A Cesare és Mobiladalin ülőgarnitúrák különösen kedvessé váltak számunkra. Célunk az volt, hogy még több kiváló minőségű terméket kínáljunk vásárlóinknak kedvező árfekvésben és a merészebb vonalvezetésű ülőgarnitúrákat is becsempésszük kínálatunkba.
A Montana, Wood, Camille és Galla típusok üzletünkben megtekinthetők, kipróbálhatók!!!

  • Kedvező ár, nagy méretválaszték
  • L és U alakú ülőgarnitúra, kanapé és fotel többféle méretben

  • Néhány típus ágy funkcióval és ágyneműtartóval is rendelhető!
  • 6-8 hetes szállítási határidő

Tornado ülőgarnitúra extra akciós
Tornado ülőgarnitúra extra akciós 279.000 Ft
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! 4-es kategóriájú gyönyörű Bronx bézs szövet.  A vázszerkezete tömör bükkfa, 18 mm bútorlap és rétegelt lemez kombinációja. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat.
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! …
360 600 Ft-tól 279 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra extra akciós
Camille ülőgarnitúra extra akciós 270.000 Ft
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! Elegáns, fényes világoskék Milton New szövet.  A vázszerkezete tömör bükkfa, üléskomfortja állórugós, nagy rugalmasságú hab fedéssel. A háttámla magasabb, nagyon jól támasztja a hátat. A nyaktámasz bármelyik ülőfelülethez szabadon áthelyezhető!
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! …
315 400 Ft-tól 270 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Wood ülőgarnitúra extra akciós
Wood ülőgarnitúra extra akciós 456.000 Ft
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! Elegáns valódi bőr kivitel.  Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat.
Csak 1 db van belőle, siessen, ne maradjon le róla! …
633 200 Ft-tól 456 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Camille ülőgarnitúra
Camille ülőgarnitúra
A Camille ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, már 255x174 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Háttámláját a vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé, karfájának kissé íves kialakítása fokozza az elegáns hatást.  Ár-érték arányban egyszerűen felülmúlhatatlan! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A Camille ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, már 255×174 cm-es méretben…
243 400 Ft-tól 219 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Wood ülőgarnitúra
Wood ülőgarnitúra
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes üléskomforttal és modern, letisztult megjelenéssel. Vásárlóink körében a minden ülőfelületnél megtalálható mozgatható háttámla teszi nagyon kedveltté. Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat. Alsó vízszintes állásban pedig a minimál design kedvelőit nyűgözi le. A valódi bőr bevonat különösen jól áll neki, az üzleteben is így állítottuk ki.
A Wood ülőgarnitúra üzletünkben kiállított prémium minőségű sarokgarnitúra, nagyon kényelmes…
317 000 Ft-tól 285 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
Sonno kanapé, ülőgarnitúra
A SONNO kanapé hamarosan megtekinthető lesz üzletünkben. Már 255x171 cm-es méretben is rendelhetjük, ezért kis lakásokba is ideális választás! Egyszerű, letisztult vonalvezetése és szögletes karfája tökéletes választás minden mondern nappaliba.  Ár-érték arányban egyszerűen szuper! Kiváló minőségű alapanyagok: keményfa vázszerkezet, erősített állórugó és spreciális hab borítás.   
A SONNO kanapé hamarosan megtekinthető lesz üzletünkben. Már 255×171 cm-es…
243 400 Ft-tól 219 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
BARI kanapé, ülőgarnitúra
BARI kanapé, ülőgarnitúra
2020 őszi újdonság a Novo Home-nál. Most érkezett!!! A BARI KANAPÉ ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus.RENDKÍVÜL SOKFÉLE MÉRETVARIÁCIÓBAN rendelhető! Extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető! Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
2020 őszi újdonság a Novo Home-nál. Most érkezett!!! A BARI…
305 000 Ft-tól 274 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tornado ülőgarnitúra
Tornado ülőgarnitúra
A Tornado ülőgarnitúra üzletünkben kiállított kiváló minőségű sarokgarnitúra 2020-as új modell.  Üléskomfortja nagyon kényelmes, acél hullámrugóra épített kiváló minőségű, nagy rugalmasságú hab. A vázszerkezete tömör bükkfa, 18 mm bútorlap és rétegelt lemez kombinációja. A háttámla felső része minden ülőfelületnél kérhető mozgatható kivitelben.  Ha a háttámla felső részét függőleges helyzetbe állítjuk, tökéletesen támasztja a hátunkat.
A Tornado ülőgarnitúra üzletünkben kiállított kiváló minőségű sarokgarnitúra 2020-as új…
304 200 Ft-tól 273 780 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Montana ülőgarnitúra
Montana ülőgarnitúra
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel és háttámla magassággal. Nagyon sokféle méretben, L vagy U alakban, sőt kanapé változatban is rendelhető. Fotellel és két méretben kérhető puffal egészíthetjük ki az összeállítást. A puffok nyitható, tároló funkciós változatban is kérhetők!  
A Montana ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT típus, extra kényelmes, ideális ülésmélységgel…
305 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Galla ülőgarnitúra, kanapé
Galla ülőgarnitúra, kanapé
A Galla ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTVA, megtekinthető, kipróbálható. A Galla kanapénál egyesül az egyszerű letisztult vonalvezetés a Chesterfield stílus eleganciájával. A modell karfáját díszgombos és gombozás nélküli kivitelben is kérhetjük. Állítható fejtámláinak segítségével módosíthatjuk a háttámla magasságát. A háttámla előre-hátra mozgatásával pedig az ülésmélységet tudjuk a kívánt pozícióba állítani. A választható ülésmélység 63 cm vagy 90 cm lehet.
A Galla ülőgarnitúra ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTVA, megtekinthető, kipróbálható. A Galla kanapénál…
266 970 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Benson ágyazható kanapé
Benson ágyazható kanapé
A BENSON kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A BENSON kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal…
179 000 Ft-tól 161 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara ülőgarnitúra, kanapé
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. A Luna kanapé ívesebb, lekerekített karfájú változata.  Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
Lara modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető.…
109 920 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Marco ágyazható kanapé
Marco ágyazható kanapé
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.  Kiemelő mechanikával szállítjuk. Egyszerű nyitás, a padló nem karcolódik, a nyitás teljesen hangtalan és nagyon könnyű, így idősebb emberek számára is tökéletes választás. Az ülőfelület alatt nagy méretű ágyneműtartó található.
A MARCO ágyazható kanapé állandó fekhelyként is kiválóan használható. Egy…
179 000 Ft-tól 161 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stephan kanapé, fotel
Stephan kanapé, fotel
A Stephan kanapé és fotel modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét. Kecses fém lábainak, elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb hátpárnái miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.    Kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel 76 cm, a kanapé 130 cm-es szélességben rendelhető. A fotel és a kanapé mélysége is 78 cm. 
A Stephan kanapé és fotel modern, elegáns megjelenésének köszönheti népszerűségét.…
45 650 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Rio ülőgarnitúra, kanapé
Rio ülőgarnitúra, kanapé
Rio ülőgarnitúra, kanapé vagy fotel változatban is elérhető nagyon jól kombinálható nappali bútor sokféle méretben. Modern letisztult vonalvezetés jellemzi, így nagyon jól beilleszthető bármilyen nappaliba. Állítható fejtámláinak segítségével módosíthatjuk a háttámla magasságát.
Rio ülőgarnitúra, kanapé vagy fotel változatban is elérhető nagyon jól…
466 720 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
New Chester kanapé
New Chester kanapé
New Chester kanapé: egyszerű, letisztult vonalvezetés a Chesterfield stílus eleganciájával kombinálva. A széles háttámlája és karfája teljes egészében díszgombos kivitelben készül. Háromféle szélességű kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel szélessége 132 cm, a kanapé 210, 260, 300 cm-es hosszúsági méretekben választható. A fotel és a kanapé mélysége is 110 cm. 
New Chester kanapé: egyszerű, letisztult vonalvezetés a Chesterfield stílus eleganciájával…
281 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Garda ülőgarnitúra
Garda ülőgarnitúra
Garda ülőgarnitúránk L alakban, kanapé és fotel változatban rendelhető. Háttámláját a különleges ívben vízszintesen végigfutó tűzés teszi egyedivé. Karfája párna rátétes kivitelben készül. Az L alak esetében a rövid oldalon lévő végzárás íves kialakítása fokozza az elegáns hatást. 
Garda ülőgarnitúránk L alakban, kanapé és fotel változatban rendelhető. Háttámláját…
315 300 Ft-tól 284 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Anatolia puff
Anatolia puff
Az Anatolia ülőke modern vonalvezetése egyedivé teszi megjelenését.   Két méretben kapható, amelyek egymás mellé helyezve is nagyon jól mutatnak.
Az Anatolia ülőke modern vonalvezetése egyedivé teszi megjelenését.   Két méretben…
16 840 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tarka fotel
Tarka fotel
A Tarka fotel impozáns hatást kelt különleges vonalvezetése által, íves formái egyedivé teszik megjelenését. Tökéletes választás tiniszobába, vagy bohém nappaliba egyaránt.     A kis Tarka fotel 80 cm széles, 78 cm mély és 82 cm magas.  
A Tarka fotel impozáns hatást kelt különleges vonalvezetése által, íves…
68 550 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Flow kanapé, fotel
Flow kanapé, fotel
Flow kanapé, lazítás a legmagasabb szinten. Íves formák hullámzása, befelé ívelő karfák teljesen egyedi megjelenés - kanapé újragondolva.  Mély ülőfelülete tovább fokozza komfortérzetünket. Háttámláját és karfáit akár díszítő hímzéssel is kérhetjük.  Kétféle szélességű kanapé és fotel változatban is elérhető. A fotel szélessége 106 cm, a kanapé 171, 221 cm-es hosszúsági méretekben választható. A fotel és a kanapé mélysége is 105 cm. 
Flow kanapé, lazítás a legmagasabb szinten. Íves formák hullámzása, befelé…
162 520 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kya ágyazható kanapé
Kya ágyazható kanapé
A Kya egy vadonatúj 2020-as kanapé típus, mely kényelmes ággyá alakítható. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.  Az extra kényelmet a beépített bonellrugó biztosítja. 
A Kya egy vadonatúj 2020-as kanapé típus, mely kényelmes ággyá…
142 960 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Luna ülőgarnitúra, kanapé
Luna ülőgarnitúra, kanapé
ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT, megtekinthető, kipróbálható modell! Luna modellünk kanapé, fotel és kényelmes sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja.  A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével.  Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába. 
ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT, megtekinthető, kipróbálható modell! Luna modellünk kanapé, fotel és…
102 530 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Manhattan kanapé
Manhattan kanapé
A Manhattan kanapé elegáns vonalaival csábít el Bennünket, mély ülőfelülete tökéletes komfortot biztosít.  Az ülőfelület elején, a karfákon és a hátpárnák szélén végigfutó kéderes varrás teszi különlegessé a megjelenését.  Kanapé és fotel változatban is rendelhető. A kanapé szélessége 242 cm, a fotel 127 cm-es szélességben kérhető. A fotel és a kanapé mélysége is 114 cm. 
A Manhattan kanapé elegáns vonalaival csábít el Bennünket, mély ülőfelülete…
286 770 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy ülőgarnitúra, kanapé
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna kanapénk ívesebb karfájú változata. Az extra kényelmet az ülőfelületbe és az ágyszerkezetbe egyaránt beépített bonellrugó biztosítja. A beépített ágyszerkezet nagyon könnyedén működtethető, az ülőfelület előre húzásával és a háttámla ledöntésével. Akár állandó fekhelyként is javasolt kis méretű nappalikba, gyerekszobába, vendégszobába.
Amy modellünk kanapé, fotel, és kényelmes sarokgarnitúra változatban rendelhető. Luna…
109 920 Ft-tól Leírás, fotók, ár »