ADA prémium ágy - Arcadia
Arcadia ADA Premium franciaágy
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a modern vonalvezetésű ágytest, a különböző fejvégek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az íves vonalvezetésű, letisztult ágytestet különböző típusú ágyrácsokkal egészíthetjük ki igényeinknek megfelelően.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az ágykeret magassága 10 cm-es lábbal 45 cm lesz. Az ágytesten felül a kiválasztott ágyrács és matrac együtt határozzák majd meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arcadia ágyunkhoz táskarugós és hideghab matracainkat egyaránt javasoljuk, kiváló testkontúr követést biztosítanak alvás közben.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
Az Arcadia ADA Premium franciaágy az időtálló kifinomultságot képviseli. Egyedileg…
574 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ada Prémium ágy, franciaágy Arima
Arima ADA Premium franciaágy
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és kétféle változatban rendelhető. A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindkét kivitel esetén 38 cm lesz. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. Az Arima ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható.  
Az Arima ADA Premium franciaágy az egyik legelegánsabb boxspring modellünk.…
872 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock Arran ágyrendszer
Birkenstock logoKényelmes boxspring ágy könnyed megjelenésselARRAN: A lényegre törő tervezés. Az ARRAN ágy egyesíti a tökéletes designt a kifinomult boxspring ágyak kényelmével. Letisztult formavilága a legfontosabbra irányítja a figyelmet - a pihentető alvásra. Különleges kialakításának köszönhetően az ARRAN olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
Kényelmes boxspring ágy könnyed megjelenéssel ARRAN: A lényegre törő tervezés.…
1 587 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock Basel Basic és Luxury ágy
Birkenstock logoBIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni a puha párnák ölelésében! Az óriási méretű, pihe-puha, párnázott fejvég, kétoldalt íves - füles fotelekre emlékeztető kialakításával - egyedivé és különlegessé varázsolja az ágyat. Az összhatást a kárpitozott ágytest teszi teljessé, amely szintén igényesen kidolgozott, steppelt mintázatú. .
BIRKENSTOCK BASEL LUXURY és BASEL BASIC ágy – Egyszerűen elbújni…
1 882 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock Calan ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri az egyenes vonalvezetésű ágytest formavilágát, ezzel egy kis bohóságot csempészve az egyébként minimalista ágyba. A filigrán, ám rendkívül stabil, rejtett lábak szinte lebegő megjelenést kölcsönöznek a CALAN ágynak.
A BIRKENSTOCK CALAN boxspring ágy különleges, hullámosan kárpitozott fejtámlája megtöri…
1 235 160 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock Canberra ágyrendszer
Birkenstock logoEgy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy normál bőr kivitelben. Canberra Advance: Fejvégén vastag Birkenstok bőr és az ágytesten kombinált szövet-bőr kárpitozással. Canberra Luxury: Teljes felületén Birkenstock bőrrel bevonva. Mindhárom változat rendelhető ágyrácsos, vagy prémium rugóbetétes változatban is. .
Egy ágy három változatban! Canberra Basic: teljes felületén szövet vagy…
923 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock Gary ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult formavilágot kedvelik, kiváló alapanyagokból kivitelezve. A puritán eleganciát képviselő szövettel bevont ágykeretet a fejvégen található BIRKENSTOCK felirattal ellátott bőrzsebek teszik igazán egyedivé. Egyszerre mutatós elemei az ágynak és praktikus megoldást nyújtanak a mindennapokban, ha alkalmi tárolóra van szükségünk szemüvegünk vagy egy magazin számára.
A BIRKENSTOCK a GARY ágyat kínálja mindazoknak, akik a letisztult…
1 495 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock prémium franciaágy
Birkenstock Graz ágyrendszer
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló alapanyagok tökéletes kombinációját keresik. A purisztikusan elegáns tömörfa, vagy szövettel bevont ágykeret, tetszés szerint kombinálható a különböző fejvégekkel és láb típusokkal. Az ágytest magassága 38 cm. A GRAZ ágyrendszer ideális belépő a BIRKENSTOCK ágyak világába.
A BIRKENSTOCK a GRAZ ágyrendszert kínálja mindazoknak, akik a kiváló…
864 360 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock Iona ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns - és mégis egy teljes értékű, szuper komfortos boxspring ágy. Olyan kifinomult részletekkel lep meg bennünket, mint a fejrészen található bőr pántok vagy a tömörfából készült, egyedi megjelenésű lábazat. A kézművesség remekműve a fa erezetétének természetes játékosságával. .
A BIRKENSTOCK IONA kivételesen kecses, kivételesen elegáns – és mégis…
1 874 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock Linz ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A fejvéghez tépőzárral rögzített nagyméretű, puha hátpárnák, pihenésre, relaxálásra invitálnak.Különleges kialakításának köszönhetően a Linz olyan hatást kelt, mintha lebegne a föld felett..
A BIRKENSTOCK LINZ egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 266 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock Montreal ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium minőségű ágy.Az otthonos, lezser megjelenés és tökéletes komfort ideális ötvözete. A legkiválóbb minőségű boxspring ágy - egy kényelmes kanapé üléskomfortjával. A MONTREAL kényelmes, kárpitozott fejtámlájával és kiváló minőségű, kifinomult szövet huzatával megidézi a tengerpart hangulatát és üde életérzést teremt a hálószobában. Különleges és szemet gyönyörködtető a tömör tölgyfából készült láb, ami a BIRKENSTOCK talpak mintázatát idézi..
A BIRKENSTOCK MONTREAL egy kiváló minőségű természetes anyagokból készült prémium…
1 785 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock Stalon Box ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével nyűgöz le. Fejvégének gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető..
A BIRKENSTOCK STALON BOX ágy különleges fejvégével és egyedi alvásélményével…
1 325 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock Stalon Frame ágy
Birkenstock logoA BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt alakú steppelése valódi bőr gombokkal díszített, melyek természetes kenderből készült fonállal vannak rögzítve. A rejtett lábazatnak köszönhetően az ágy impozáns megjelenése ellenére könnyed és súlytalan benyomást kelt. A végeredmény minden esetben egyedülállóan szemet gyönyörködtető.
A BIRKENSTOCK STALON FRAME ágy különleges fejvégével nyűgöz le. Gyémánt…
1 098 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calabria ADA Premium franciaágy
Calabria ADA Premium franciaágy
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja lesz. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely otthon stílusába tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk motoros és ágyneműtartós változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 39, az ágyneműtartós váz esetén 48 cm lesz. A végső fekvőmagasságot a matrac rá-, illetve behelyezésével kapjuk meg. A Calabria ágyunkhoz boxspring kivitelben elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 tesztelhető, kipróbálható matrac van kiállítva. 
A Calabria ADA Premium franciaágy kifinomult megjelenésével biztosan hálószobája középpontja…
861 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA Prémium ágy franciaágy - Chalet
Chalet ADA Premium franciaágy
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A modern design és a tökéletes komfort találkozása. A felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően melegséget varázsol otthonába. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, melynél a különböző fejvégek segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. A letisztult, egyenes vonalvezetésű, 41 cm magasságú alsóágy táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Chalet ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá más típusú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Chalet ADA Premium franciaágy az egyik legkülönlegesebb modellünk. A…
1 024 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Gala ADA ágy, ágyrendszer
Gala ADA franciaágy
A GALA ADA ágyneműtartós franciaágy 4 féle fejvéggel rendelhető, háromféle méretben. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható típus. 5 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A GALA ADA ágyneműtartós franciaágy 4 féle fejvéggel rendelhető, háromféle…
369 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
Grand Nobile ADA Premium franciaágy
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő modellünk. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot magasabb matrac esetén is. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést - a tömörfát ellensúlyozva - a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Grand Nobile ADA Premium franciaágy a természet kedvelőinek kedveskedő…
756 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Hamilton ADA Premium franciaágy
Hamilton ADA Premium franciaágy
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármely otthon stílusához tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kiviteleken kívül kérhetünk motoros változatot is. Az alsóágyak magasságai 31 és 36 cm. Erre kerül majd a matrac, amellyel együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Hamilton ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Hamilton ADA Prémium franciaágy az egyik legkönnyedebb boxspring modellünk.…
843 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Levia ADA Premium franciaágy
Levia ADA Premium franciaágy
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A modern, egyenes vonalvezetésű, 32 cm magasságú alsóágy zónásított, táskarugós kivitelben készül. Erre fekszik fel a választott matrac, melynek magasságával együtt kapjuk meg a végleges fekvőmagasságot. A Levia ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb. Üzletünkben több mint 30 kiállított matrac tesztelhető, kipróbálható, minden matrac többféle keménységben választható. 
A Levia ADA Premium franciaágy egy igazán minimalista modellünk. A…
1 018 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
Multisleep Plus ADA Premium franciaágy
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk, az ágyrendszerek Jolly Jokere. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy szinte bármilyen igénynek megfelel. A modern vonalvezetésű alsóágy 5 FÉLE! változatban rendelhető.A fix boxspring kivitelen kívül kérhetünk motoros boxspring, ágyneműtartós boxspring, ágyrácsos-ágyneműtartós- és lapraszerelt változatot is. Az alsóágy magassága a boxspring kivitel esetén 42 cm, az ágyneműtartós és lapraszerelt kivitel esetén pedig 45 cm lesz. A végleges fekvőmagasságot befolyásolhatja a választott matrac és ágyrács magassága, illetve a lapraszerelt változat esetén az hogy a 4 fokozat közül melyikre helyezzük az ágyrácsot.A Multisleep Plus ágyhoz az üzletünkben kiállított több mint 30 matrac közül választhatunk, ami mind tesztelhető, kipróbálható.  
A Multisleep Plus ADA Premium franciaágy az egyik legkomplexebb modellünk,…
772 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Norina ADA Premium franciaágy
Norina ADA Premium franciaágy
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk. Személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, a tömörfa ágytest és lábak segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a leghidegebb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 4 féle tömörfából vagy összesen 500 féle szövet és bőr borítással kérhetjük.A behelyezhető ágyrács nagy előnye, hogy személyre szabhatjuk a végleges fekvőmagasságot a választott matractól függően. Az ágykeret összmagassága 44,5 cm. A könnyed megjelenést a 20 cm magas láb biztosítja. A Grand Nobile ágyhoz a táskarugós- és hab alapanyagú matracainkat egyaránt javasoljuk, válassza azt, ami Ön számara a legkényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami mind tesztelhető, kipróbálható. 
A Norina ADA Premium franciaágy a természetes eleganciát képviselő modellünk.…
872 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA prémium ágy franciaágy - Prag
Prag ADA Premium franciaágy
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ, kipróbálható. Egyedileg tervezhető ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak segítségével az ágy bármely lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszthető. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult alsóágy táskarugós kivitelben készül és háromféle változatban rendelhető.A fix kivitelen kívül kérhetünk ágyneműtartós és motoros változatot is. Az alsóágy magassága mindhárom kivitel esetén 44 cm lesz. Erre kerül majd a matrac, melynek magasságával együtt kapjuk majd meg a végleges fekvőmagasságot. A Prag ágyunkhoz elsősorban táskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, ha az Ön számara az kényelmesebb.Üzletünkben több mint 30 matrac ki van állítva, tesztelhető, kipróbálható.  
A Prag ADA Prémium franciaágy az egyik legújabb, 2023-as boxspring…
724 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
Stella Alpina ADA Premium franciaágy
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és az exkluzív designt egyszerre megidéző modellünk. Egyedileg személyre szabható ágyrendszer, a különböző fejvégek, ágytestek és lábak, illetve a tömör fa részletek segítségével az ágy melegséget csempész a hálószobába a legborúsabb napokon is. Az egyenes vonalvezetésű, letisztult ágykeretet 3 féle tömörfából kérhetjük.Az ágykeret magassága 41 cm, amibe 4 cm-re ül bele a matrac. A végleges fekvőmagasságot a választott matrac magasságával együtt kapjuk majd meg. A Stella Alpina ágyunkhoz elsősorban táskarugós vagy mikrotáskarugós matracainkat javasoljuk, de természetesen választható hozzá hab alapanyagú matrac is, a lényeg, hogy az Ön számára maximális kényelmet biztosítson.Üzletünkben több mint 30 matrac van kiállítva, ami tesztelhető, kipróbálható. 
A Stella Alpina ADA Premium franciaágy a természetes hangulatot és…
1 358 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Eupen ADA ágy
Eupen ADA ágy
Az Eupen ADA Trendline franciaágy az egyik legújabb 2023-as modellünk. Az ágytest egyenes vonalvezetésű, a tetején enyhén íves kialakítással. Az ágytest magassága 44 cm. Többféle fa és fém lábbal kérhető, a láb magassága 10 cm. Az ágyrács erősített, széles kerettel készül, 28 farugós kivitelben, így a teherbírása jóval átlagon felüli. A fekvőfelület alatt nagy méretű – oldalirányból nyitható - ágyneműtartó található, így a takarók, párnák tárolása többé nem jelenthet gondot.
Az Eupen ADA Trendline franciaágy az egyik legújabb 2023-as modellünk.…
482 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Falco ADA ágy
Falco ADA ágy
A Falco ADA Trendline franciaágy lapraszerelt kivitelben készül, így bármilyen kis lakásba könnyedén bejuttatható. Az ágytest egyenes vonalvezetésű, alacsony, modern. Az ágytest magassága 41 cm. Fa és fém lábbal is kérhető, a láb magassága 20 cm. Az extra magas lábaknak köszönhetően az ágy légies, könnyed megjelenésű, ideális típus a kisebb alapterületű szobákba. Többféle ágyrács típussal választható.
A Falco ADA Trendline franciaágy lapraszerelt kivitelben készül, így bármilyen…
383 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Isteria ADA ágy
Isteria ADA ágy
Az Isteria ADA Trendline franciaágy 2023-as vadonatúj modellünk. Az ágytest egyenes vonalvezetésű és íves kivitelben is kérhető. Az ágytest magassága 51 cm. Fa és fém lábbal is választható, a láb magassága 10 cm. Az ágyrács erősített, széles kerettel készül, 28 farugós kivitelben, így a teherbírása jóval átlagon felüli. Az ágy készülhet ágyneműtartó nélküli kivitelben vagy a fekvőfelület alatt elhelyezett, nagy méretű, LÁBVÉGRŐL nyitható óriási ágyneműtartóval is. Különösen azoknak a vevőinknek ajánljuk ezt a típusú ágyneműtartós kialakítást, akik szeretnének tárolót, de az ágy oldalirányú megközelítése akadályoztatott. Az ágy kisebb lakásokba is könnyedén bejuttatható, mert lapraszerelt kivitelben szállítjuk és a helyszínen szereljük össze. Ennél a típusnál az ágyneműtartó extra strapabíró fenéklemezzel készül.
Az Isteria ADA Trendline franciaágy 2023-as vadonatúj modellünk. Az ágytest…
443 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Mathea ADA ágy
Mathea ADA ágy
A Mathea ADA Trendline franciaágy az egyik legtrendibb idei modellünk. Az ágy boxspring rendszerben készül, az alsóágyba a maximális komfort elérése érdekében táskarugós rendszer került beépítésre. Az ágy lebegő optikájú kivitelben készül, az ágy alatt található támasztólábak nem láthatók. Az ágytest magassága 26 cm, oldalán hosszanti irányú steppeléssel. Az ágyhoz kb. magas 25 cm körüli táskarugós matracot ajánlunk. Az üzletünkben többféle táskarugós matrac típus kipróbálható.
A Mathea ADA Trendline franciaágy az egyik legtrendibb idei modellünk.…
562 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ágy franciaágy pallas
Pallas ADA ágy
A PALLAS ADA franciaágy 6 féle választható fejvéggel, ágyneműtartós és lapraszerelt változatban is rendelhető. Többféle fejvég és ágytest kombinációban összeállítható. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. 6 féle méret, 6 féle fejvég és 8 típusú ágytest választható.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet bevottal kérhető. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A PALLAS ADA franciaágy 6 féle választható fejvéggel, ágyneműtartós és…
287 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Selstar ADA ágy
Selstar ADA ágy
A Selstar ADA Trendline franciaágy 2023-as típus. Az ágyrendszer nagyon sokoldalú, egyedi igényeink szerint alakítható. Különlegessége, hogy az összeállítási variációk ára minden esetben matracot is tartalmaz, melyből többféle típust választhatunk. Boxspring és ágyneműtartós változatban is rendelhető. Üzletünkben az ágyneműtartós változatot állítottuk ki. Az ágytest magassága 54 cm. Többféle fa és fém lábbal kérhető. Többféle ágyrács típus közül választhatunk, kérhetünk akár láb és fejvég emelős vagy motoros változatot is. A fekvőfelület alatt nagy méretű – oldalirányból nyitható - ágyneműtartó található.
A Selstar ADA Trendline franciaágy 2023-as típus. Az ágyrendszer nagyon…
500 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Glory ADA ágy, ágyrendszer
Glory ADA ágy
GLORY ágyneműtartós ADA ágy, 5 típusú különböző fejvéggel, kétféle magasságban választható, magas építésű exkluzív franciaágy. 100, 120, 140, 160, 180 és 200 cm-es szélességi méretben is rendelhető! 5 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
GLORY ágyneműtartós ADA ágy, 5 típusú különböző fejvéggel, kétféle magasságban…
334 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6667 Mattes ADA ülőúgarnitúra
6667 ADA ülőgarnitúra, kanapé
A 6667-es ADA ülőgarnitúra üzletünkben megtekinthető, kipróbálható modell!Állítható ülésmélységű, steppelt felületű, különleges garnitúra. Az egyik legkedveltebb modellünk.Modern formavilág és a tökéletes komfort kombinációja. 
A 6667-es ADA ülőgarnitúra üzletünkben megtekinthető, kipróbálható modell! Állítható ülésmélységű,…
856 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6372 ADA ülőgarnitúra, kanapé
6372 ADA ülőgarnitúra, kanapé
Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható ülőgarnitúra. Az egyik legkedveltebb kanapé típus. Széles méretválaszték jellemzi. Kanapé és L vagy U alakú sarokgarnitúra változatban is rendelhető. Egyszerű letisztult, szögletes vonalvezetésű ülőgarnitúra. Formavilága időtálló így sokáig a nappali dísze lehet majd.
Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható ülőgarnitúra. Az egyik legkedveltebb kanapé típus. Széles…
597 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Soft Lines – Tom Tailor ágy
Soft Lines – Tom Tailor ágy
A Soft Lines Tom Tailor ágy modern, letisztult vonalvezetésű. Fém lábai teszik igazán különlegessé, egyedivé a megjelenését. 5 féle méretben kapható. 2 féle ágyrács, 15 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle szövet és textilbőr választék.
A Soft Lines Tom Tailor ágy modern, letisztult vonalvezetésű. Fém…
248 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ágy, franciaágy, Tom Tailor Nordic Bed
Tom Tailor Nordic Bed franciaágy
A Nordic Bed ágy háttámlája gomb díszítéssel készül, mely igazán egyedivé teszi megjelenését.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Többféle ágyráccsal kérhető.
A Nordic Bed ágy háttámlája gomb díszítéssel készül, mely igazán…
252 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ágyneműtartós ágy – Tom Tailor Nordic Bed Storage
Tom Tailor Nordic Bed Storage, ágyneműtartós
A Nordic Bed Storage ágy tárolós kivitelben készül. Az 1110-es, 28 léces ágyrácsok alatt, nagy méretű ágyneműtartó került beépítésre.  Az ágy háttámlájának gombozott kivitelben készül, mely igazán egyedivé teszi megjelenését.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Nordic Bed Storage ágy tárolós kivitelben készül. Az 1110-es,…
502 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Soho Pillow
Boxspring ágy – Tom Tailor Soho Pillow
A Soho Pillow Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az extra magas 120 cm-es párna optikájú háttámlája egyedivé teszi megjelenését. A fejvéget logózott és logó nélküli kivitelben is kérhetjük. 4 FÉLE méretben választható modern franciaágy. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Soho Pillow Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az…
831 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Classic Button – Tom Tailor ágy
Classic Button – Tom Tailor ágy
A Classic Button ágy elegáns gombozott fejvéggel készül és 5 féle méretben kapható. Több mint 200 féle szövet és textilbőr választék.
A Classic Button ágy elegáns gombozott fejvéggel készül és 5…
326 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Soft Pillow - Tom Tailor ágy
Soft Pillow – Tom Tailor ágy
A Soft Pillow Tom Tailor ágy párna formájú háttámlája miatt igazán egyedi, megjelenésű.Króm lábai fokozzák a modern hatást. 5 féle méretben kapható. 2 féle ágyrács, 15 féle matrac választható hozzá.Több mint 200 féle szövet és textilbőr választék.
A Soft Pillow Tom Tailor ágy párna formájú háttámlája miatt…
378 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tom Tailor California Bed franciaágy
Tom Tailor California Bed franciaágy
A California Bed ágy háttámlájának oldalán elegáns tölgyfa díszítő elem fut végig, mely egyedi karaktert kölcsönöz az ágynak és exkluzívvá teszi a megjelenését! Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A California Bed ágy háttámlájának oldalán elegáns tölgyfa díszítő elem…
421 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ágyneműtartós ágy – Tom Tailor California Bed Storage
Tom Tailor California Bed Storage, ágyneműtartós
A California Bed Storage ágy tárolós kivitelben készül. Az 1110-es beépülő ágyrácsok alatt, nagy méretű ágyneműtartó került beépítésre.  Az ágy háttámlájának oldalán végigfutó elegáns tölgyfa díszítő elem egyedi karaktert kölcsönöz az ágynak és exkluzívvá teszi a megjelenését! Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A California Bed Storage ágy tárolós kivitelben készül. Az 1110-es…
621 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Nordic Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Nordic Box
A Nordic Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az ágy fej- és lábvége modern tűzött kivitelben készül, az ágy anyagával bevont gomb díszítéssel.Azonos designban rendelhető, az ágyhoz illeszthető 120 cm hosszú ülőke, mellyel tökéletessé tehető az összhatás.Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Nordic Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az…
752 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor California Box
Boxspring ágy – Tom Tailor California Box
A California Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. A flexibilis bonellrugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Tango-S típusú matrac kerül.Az ágy háttámlájának oldalán végigfutó elegáns tölgyfa díszítő elem egyedi karaktert kölcsönöz az ágynak és exkluzívvá teszi a megjelenését!5 FÉLE méretben választható modern franciaágy. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető
A California Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. A…
729 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Cushion Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Cushion Box
A Cushion Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. 4 FÉLE méretben választható modern franciaágy. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Cushion Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. 4…
784 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Lines Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Lines Box
A Soft Lines Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Modern, letisztult vonalvezetésű franciaágy.A flexibilis rugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Tango-S típusú matrac kerül. 6 FÉLE méretben választható modern franciaágy.Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Soft Lines Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül.…
671 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor XL Nordic Box
Boxspring ágy – Tom Tailor XL Nordic Box
Az XL Nordic Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. A fejvége extra magas, 120 cm. Az ágy fej- és lábvége modern tűzött kivitelben készül, az ágy anyagával bevont gomb díszítéssel. 4 FÉLE méretben választható modern franciaágy. Azonos designban rendelhető, az ágyhoz illeszthető 120 cm hosszú ülőke, mellyel hálószobánk berendezése igazán tökéletessé tehető.  
Az XL Nordic Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül.…
778 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Cloud Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Cloud Box
A Soft Cloud Box Tom Tailor ágy extra magas, és puha fejvéggel, boxspring rendszerben készül. Az ágy fejvégére TOM TAILOR Logo kerül. 4 FÉLE méretben választható modern franciaágy.
A Soft Cloud Box Tom Tailor ágy extra magas, és…
830 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Color Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Color Box
A Color Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. A flexibilis rugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Tango típusú matrac kerül. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A Color Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. A…
797 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Box
Boxspring ágy – Tom Tailor Soft Box
A SOFT Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az egyik legszebb franciaágyunk. A flexibilis bonellrugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Tangó típusú matrac kerül, mely kétféle keménységi fokozatban választható. 5 FÉLE méretben választható modern franciaágy. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Igény esetén fedőmatraccal is kérhető.
A SOFT Box Tom Tailor ágy boxspring rendszerben készül. Az…
515 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Bozana ADA ágy, ágyrendszer
Bozana ADA franciaágy
BOZANA ADA ágy, 3 FÉLE KÜLÖNBÖZŐ fejvéggel, kétféle magasságban választható magas építésű ÁGYNEMŰTARTÓS franciaágy. 4 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
BOZANA ADA ágy, 3 FÉLE KÜLÖNBÖZŐ fejvéggel, kétféle magasságban választható…
429 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Reggy ADA franciaágy
Reggy ADA franciaágy
A REGGY ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós kivibelben készül.  Üzletünkben kiállított franciaágy, megtekinthető, kipróbálható! 5 féle ágyrács, 20 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle szövet, textilbőr választék.  Ágytakaróval is kérhető.
A REGGY ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós kivibelben…
380 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pallas Box ADA trendline franciaágy
Pallas Box franciaágy
A PALLAS BOX franciaágy az egyik legújabb boxspring felépítésű ágyunk.Az alsóágy bonellrugós kivitelben készül, melyre bármilyen matrac választható.Mi a táskarugós kivitelű matracokat javasoljuk. Igény esetén többféle kivitelű fedőmatraccal tehetjük még komfortossabbá az ágyat.Az ágy fix és motoros kivitelben is rendelhető.  Töbszáz féle színű és textúrájú szövettel és bőr hatású anyaggal választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A PALLAS BOX franciaágy az egyik legújabb boxspring felépítésű ágyunk.…
452 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vanda ADA franciaágy
Vanda ADA franciaágy
A VANDA franciaágy az egyik legkedveltebb boxspring felépítésű ágyunk.Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kipróbálható!Az alsóágy bonellrugós kivitelben készül, melyre bármilyen matrac választható.Mi a táskarugós kivitelű matracokat javasoljuk. Igény esetén többféle kivitelű fedőmatraccal tehetjük még komfortossabbá az ágyat. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
A VANDA franciaágy az egyik legkedveltebb boxspring felépítésű ágyunk. Üzletünkben…
399 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alegra ágy
Alegra ADA ágy
Az ALEGRA ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós magas építésű, elegáns franciaágy. 160,180 és 200 cm-es szélességi méretben kapható. Különlegessége, hogy kétféle ágyrács beépítési magassággal választható, így az alacsonyabb és magasabb matracok választása esetében is ideális esztétikai hatást és komfortot érhetünk el. Ha mélyebbre ültetjük az ágyrácsot, egy magasabb, 25 cm körüli matrac sem "lóg ki" túlzottan az ágykeretből.  3 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható. Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
Az ALEGRA ADA franciaágy 3 féle fejvéggel rendelhető, ágyneműtartós magas…
427 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ada Trendline Jordana ágy
Jordana ADA ágy
JORDANA ágyneműtartós ADA ágy, 4 típusú fejvéggel választható, magas építésű, kis helyigényű exkluzív franciaágy. Az ágykeret magassága 52 cm, a 4 féle fejvég választható, mindegyik típus 113 cm magas.Az ágyteljes mélysége fejvéggel együtt 212 cm, a szélességi mérete pedig csak 8 cm-rel haladja meg a matracméretet. Az ágytest magassága 51 cm.   Az ágy 100, 120, 140, 160 és 180 cm-es szélességi méretben is rendelhető! 2 féle ágyrács, 12 féle matrac választható hozzá. Több mint 200 féle szövet és bőr hatású szövet választható.
JORDANA ágyneműtartós ADA ágy, 4 típusú fejvéggel választható, magas építésű,…
323 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kavala Boxspring ágy
Kavala ADA ágy
KAVALA ADA ágy boxspring rendszerben.Az alsóágyat fix és motoros kivitelben is kérhetjük. Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
KAVALA ADA ágy boxspring rendszerben. Az alsóágyat fix és motoros…
342 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Fabio Boxspring ágy
Fabio Boxspring ágy
Fabio ADA franciaágy boxspring rendszerben.Az alsóágy táskarugós kivitelben, nagy méretű ágyneműtartó beépítésével készül, erre egy táskarugós matrac és egy fedőmatrac kerül. A fejvég egyenes, hosszanti irányban tűzött, letisztult vonalvezetésű, 116 cm magas kivitelben készül. A Fabio Boxspring ágy az egyik legkényelmesebb fekvőfelülettel rendelkező ágyrendszerünk. Több mint 200 féle szövettel és textilbőrrel rendelhető.
Fabio ADA franciaágy boxspring rendszerben. Az alsóágy táskarugós kivitelben, nagy…
680 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tommaso Boxspring ágy
Tommaso Boxspring ágy
TOMMASO ADA franciaágy boxspring rendszerben.Az alsóágyat és a matracot kérhetjük bonellrugós vagy táskarugós variációban is.  Több mint 200 féle textilbőr és szövet választható.  Ágytakaróval, díszpárnával is rendelhető.
TOMMASO ADA franciaágy boxspring rendszerben. Az alsóágyat és a matracot…
572 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Petro Alina Boxspring ágy
Petro Alina Boxspring ágy
A PETRO Alina boxspring ágy rendszerben készül. Fejvégét a gyönyörű dupla steppelésű szövet teszi egyedivé. A bonellrugós ágyvázra, egy 5-zónás táskarugós Marvin vagy Marvin S típusú matrac kerül. A tökéletes komfort érdekében Linus fedőmatraccal egészítjük ki az összeállítást.  A fekvőmagasság (alsóágy + matrac + fedőmatrac) összesen 66 cm, a fejvég pedig extra magas, 119 cm-es kivitelben készül.  Éjjeliszekrény fiókos és polcos kivitelben is rendelhető. A könnyebb takaríthatóság érdekében mindkét éjjeliszekrényt üveglap fedéssel szállítjuk. 
A PETRO Alina boxspring ágy rendszerben készül. Fejvégét a gyönyörű…
494 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
1611 ADA motoros ágyrács
1611 ADA ágyrács
Motoros ágyrács fokozatmentes állítási lehetőséggel a fej, a vállak és a lábak területén.Magasság:  5,5 cm Oldalirányból nyitható.
Motoros ágyrács fokozatmentes állítási lehetőséggel a fej, a vállak és…
126 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pellegrino Alina Sleeping franciaágy
Pellegrino Alina ágy
A Pellegrino franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvégén körben egy elegáns keret fut végig, a belső részen pedig téglalap alakú tűzésekkel készül. 
A Pellegrino franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Pollux Alina franciaágy
Pollux Alina franciaágy
A Pollux franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvége elegáns, négyzetes tűzéssel készül. 
A Pollux franciaágy, egyszerű, modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stanley Alina Sleeping franciaágy
Stanley Alina franciaágy
A Stanley franciaágy, tűzött fejvéggel készül. Modern formatervezése miatt, az egyik kedvenc modellünk az Alina Sleeping kollekcióból. Nagyon sokféle szövettel rendelhető. Üveglap fedéses éjjeliszekrényt is választhatunk hozzá fiókos vagy polcos kivitelben. Fejvége elegáns, osztott tűzéssel készül. 
A Stanley franciaágy, tűzött fejvéggel készül. Modern formatervezése miatt, az…
167 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
ADA éjjeliszekrény
ADA éjjeliszekrény
ADA ágyainkoz a lenti fotógalériában szereplő 11 típusú éjjeliszekrény választható. Mindegyik éjjeliszekrény kérhető az ággyal azonos szövet vagy textilbőr bevonattal és üveglap fedéssel.
ADA ágyainkoz a lenti fotógalériában szereplő 11 típusú éjjeliszekrény választható.…
45 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
MEERU ADA tömör tölgy étkezőasztal -60% AKCIÓ!
MEERU valódi tölgy 180×98 cm asztal -60% AKCIÓ 146.000 Ft!
Meeru ADA étkezőasztal tömör tölgy kivitelben készül. Egyszerű, modern, letisztult design jellemzi.Bármilyen étkezőszékünkkel jól kombinálható. RAKTÁRRÓL, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ!!!
Meeru ADA étkezőasztal tömör tölgy kivitelben készül. Egyszerű, modern, letisztult…
146 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6283 ADA ülőgarnitúra, kanapé
6283 ADA ülőgarnitúra, kanapé
A 6283 DOMINO ADA ülőgarnitúra nagyon kedvelt, modern vonalvezetésű típus. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható!  L vagy U alakú ülőgarnitúra ill. kanapé változatban kapható. A méretválasztási lehetőség óriási, a rendelkezésre álló hely adottságai szerint megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb összeállítást .
A 6283 DOMINO ADA ülőgarnitúra nagyon kedvelt, modern vonalvezetésű típus.…
827 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Oliver Alina ülőgarnitúra, kanapé
Oliver Alina ülőgarnitúra, kanapé
Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell! Modern, letisztult formavilág és extra magas, mozgatható nyaktámasz rész. Légies 13 cm magas lábak, elegáns fekete fém és ezüst színű króm kivitelben.   Ágy funkció és ágyneműtartó. Sokféle méretvariáció, kanapé, L sarokkanapé és U alakú változatban is.
Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell! Modern, letisztult formavilág és extra magas,…
509 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Kenzo Alina ülőgarnitúra, kanapé
Kenzo Alina ülőgarnitúra, kanapé
Egyedi, különleges, rendkívül kényelmes és nagyon modern ülőgarnitúra. 13 cm magas - fekete fém, króm vagy fa - lábai igazán légiessé és könnyeddé teszik a megjelenését. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható típus. Új 2022 ŐSZI modell!!!
Egyedi, különleges, rendkívül kényelmes és nagyon modern ülőgarnitúra. 13 cm…
525 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Arona Alina ülőgarnitúra, kanapé
Arona Alina ülőgarnitúra, kanapé
Nagyon modern és letisztult vonalvezetésű ülőgarnitúra. Magas, elegáns fekete fém és króm lábai igazán légiessé és könnyeddé teszik a megjelenését. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható típus. Az egyik legújabb sarokkanapénk.
Nagyon modern és letisztult vonalvezetésű ülőgarnitúra. Magas, elegáns fekete fém…
492 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Matteo Alina ülőgarnitúra, kanapé
Matteo Alina ülőgarnitúra, kanapé
Egyedi, különleges és nagyon modern ülőgarnitúra. Magas, elegáns fekete fém és ezüst színű króm lábai igazán légiessé és könnyeddé teszik a megjelenését. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható típus. Az egyik legkedveltebb sarokkanapénk.
Egyedi, különleges és nagyon modern ülőgarnitúra. Magas, elegáns fekete fém…
521 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
6674 ADA ülőgarnitúra, kanapé
BRONX 6674 ADA ülőgarnitúra, kanapé
A Bronx az egyik legújabb ülőgarnitúra típus. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható. Szögletes vonalvezetésű, steppelt ülőfelületű és háttámlájú ülőgarnitúra. L vagy U alakú változatban, rendkívül sokféle méretben rendelhető. A megfelelő összeállítás kiválasztásához kérje szaktanácsadóink segítségét.
A Bronx az egyik legújabb ülőgarnitúra típus. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható.…
859 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark szék
Clark szék
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! Egyszerű, letisztult vonalvezetés klasszikus, egyenes lábakkal, különleges, háttámla megoldás. Bárszék változatban is elérhető kétféle 65 m-es és 78 cm-es magasságban fa vagy akár fém lábas kivitelben is.
A Clark szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt…
38 890 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark szék 3 db akciós 39.900 Ft
A képen látható Clark szék púder színű elegáns bársony szövettel és arany láb színnel készült. 3 db raktáron!Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható, akciós áron azonnal megvásárolható és szállítható!
A képen látható Clark szék púder színű elegáns bársony szövettel…
39 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Clark bárszék
Clark bárszék
A Clark bárszék lágy, íves formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Üzletünkben megtekinthető, kipróbálható! A szék változata egyszerű, letisztult vonalvezetéssel klasszikus, egyenes lábakkal, különleges, háttámla megoldással készül. A bárszék változat kétféle 65 cm-es és 78 cm-es magasságban fa vagy akár fém lábas kivitelben is kérhető.
A Clark bárszék lágy, íves formája és kényelmes kárpitozása miatt…
48 670 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta steppelt szék
Alberta steppelt szék
Az Alberta steppelt székünk a modern stílus és kényelmes kárpitozás tökéletes ötvözete. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámla belső és külső része is különleges dísztűzéssel készül.
Az Alberta steppelt székünk a modern stílus és kényelmes kárpitozás…
35 120 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta szék
Alberta szék
Az Alberta szék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! Kérhetjük többféle díszítő varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket.
Az Alberta szék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
26 970 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta bárszék
Alberta bárszék
Az Alberta bárszék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! Kérhetjük többféle díszítő varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket.
Az Alberta bárszék modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
44 030 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alberta steppelt bárszék
Alberta steppelt bárszék
Az Alberta steppelt bárszék, a modern stílusa és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. A steppelés nélküli Alberta bárszék üzletünkben megtekinthető és kipróbálható. A háttámla külső és belső oldalán is különleges steppelés fut végig. 
Az Alberta steppelt bárszék, a modern stílusa és kényelmes kárpitozása…
52 060 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Carmen
Carmen szék
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
69 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston szék
Boston szék
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Íves háttámlája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Boston fotellel. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Boston szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
64 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida Chester szék
Vida Chester szék
Az VIDA Chester szék új modern és nagyon kényelmes modellünk. A hasonló Vida szék ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS! A háttámlán megjelenő Chester dísztűzés és gombok + az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Bárszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Chester szék új modern és nagyon kényelmes modellünk.…
44 660 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida chester bárszék
Vida Chester bárszék
Az VIDA Chester bárszék új, egyedi, trendi és nagyon kényelmes modellünk, kecses fém lábakkal. A háttámlán megjelenő Chester dísztűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Normál étkezőszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Chester bárszék új, egyedi, trendi és nagyon kényelmes…
57 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Arthur szék
Arthur szék
Az Arthur szék az egyik legújabb, ÚJ - 2022 őszi modellünk! A háttámlája alacsonyabb és íves kivitelben készül, az ülőfelülete párnázott, így üléskomfortja extra kényelmes. Az Arthur szék rendelhető chester gombozott és a gomb nélküli kivitelben is. 
Az Arthur szék az egyik legújabb, ÚJ – 2022 őszi…
40 140 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
James szék
James szék
A James szék az egyik legkényelmesebb, ÚJ - 2022 őszi modellünk! ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlája az átlagosnál magasabb, a háttámla dőlésszöge ergonómialilag tökéletes, az ülőfelülete párnázott, így üléskomfortja extra kényelmes. 
A James szék az egyik legkényelmesebb, ÚJ – 2022 őszi…
41 520 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Twin szék
Twin szék
A Twin szék fix kivitelben vagy 180 fokos forgatószerkezettel is rendelhető. Nagyon kényelmes, ÚJ - 2022 őszi modellünk! ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlája íves kivitelben készül, kétoldalt különleges kivágással a légiesebb, könnyedebb hatás elése érdekében. 
A Twin szék fix kivitelben vagy 180 fokos forgatószerkezettel is…
43 270 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Vida steppelt szék
Vida Steppelt szék
Az VIDA Steppelt szék új és modern vonalvezetésű típus. Kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. ÜZLETÜNKBEN MEGTEKINTHETŐ ÉS KIPRÓBÁLHATÓ SZÉK TÍPUS!!! A háttámlán megjelenő függőleges tűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Bárszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Steppelt szék új és modern vonalvezetésű típus. Kényelmes…
44 660 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Bárszék - Vida steppelt
Vida Steppelt bárszék
Az VIDA Steppelt bárszék új kényelmes és modern modellünk. A háttámlán megjelenő függőleges tűzés és az oldalán körbefutó kéderes díszvarrás teszi különlegessé a megjelenését. Normál étkezőszék változatban is rendelhető.
Az VIDA Steppelt bárszék új kényelmes és modern modellünk. A…
57 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Chloe
Chloe szék
A Chloe szék erős, stabil váza keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Magas háttámláján két csíkban dísztűzés fut végig. A háttámla felső részén fa fogantyú található melynek segítségével a szék könnyen mozgatható.
A Chloe szék erős, stabil váza keményfából készül. Ülőfelülete alatt…
52 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Mario
Mario szék
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül, így rendekívül stabil. Üléskomfortja nagyon kényelmes, hiszen acél hullámrugós alátámasztással készül, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Mario szék háttámláját 10 db gomb díszíti. Tökéletesen megtámasztja…
54 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Carmen
Carmen fotel
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Carmen székkel. Íves karfája még tovább fokozza elegáns megjelenését. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Carmen fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
78 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Estelle szék
Estelle szék
Az Estelle szék, a kényelem és a letisztult formavilág tökéletes kombinációja. Magas háttámámlája tökéletesen támasztja a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
Az Estelle szék, a kényelem és a letisztult formavilág tökéletes…
50 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Felice szék
Felice szék
A Felice szék, íves, tűzött háttámlával készül. A modern, elegáns megjelenése nagyon kedveltté tette vásárlóink körében. Üzletünkben kiállított modell, megtekinthető, kirpóbálható!!! Gyarorlatilag bármilyen einteriőrbe behelyezhető. Kecses fém vagy elegáns fa lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb enteriőrben is jól mutat. Extra kényelmes üléskomfortja és magasabb háttámlája miatt órákig is kényelmesen elüldögélhet rajta. Akár étkezőkbe is ajánljuk.   
A Felice szék, íves, tűzött háttámlával készül. A modern, elegáns…
59 580 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Patkó fotel
Patkó fotel

A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Nagyon kényelmes, étkezőasztal mellé, de akár nappaliba is kiváló választás. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését. Kiválóan kombinálható a Patkó székkel és a Patkó kanapéval. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!

A Patkó fotel az egyik legszebb kis méretű fotelünk. Íves…
78 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toni szék
Toni szék
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt kedvelt modellünk. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Toni szék a kényelmes üléskomfortja és kedvező ára miatt…
49 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Oscar szék
Oscar szék
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető.  
Az Oscar szék karfás kivitelben készül, akár mini fotelként nappalik…
69 700 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Boston fotel
Boston fotel

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás lehet. Kiválóan kombinálható a Boston székkel. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.
Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!   

A Boston fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
73 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Zoé szék
Zoé szék
A Zoé szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Zoé szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
64 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Zoé bárszék
Zoé bárszék
A Zoé bárszék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik. Exkluzív éttermek, kávézók, cukrászdák számára is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
A Zoé bárszék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
70 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Zara
Zara szék
A Zara szék a kényelem és a légies könnyed vonalvezetés tökéleges kombinációja. Kecses különleges formájú lábai légiessé teszik megjelenését. A háttámlán 5 gomb és két csíkban végigfutó egyedi dísztűzés található. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Zara szék a kényelem és a légies könnyed vonalvezetés…
50 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tokyo szék
Tokyo szék
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus és modern. Könnyed, keskeny formája miatt a legkisebb étkezőkbe is bátran választhatjuk. Kérhetjük kéderrel, vagy dekor varrással, így igazán egyedivé varázsolhatjuk székünket. 
Az Tokyo szék egyszerű, praktikus és modern. Könnyed, keskeny formája…
28 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma gombos szék
Palma gombos szék
A Palma gombos szék háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése egyedi, elegáns. Közepesen magas háttámámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma gombos szék háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése…
70 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék extra akciós
Palma gombos szék extra akciós -70%
A fotón látható Palma gombos szék azonnal szállítható. Háttámláját 8 db gomb díszíti, megjelenése egyedi, elegáns. Közepesen magas háttámámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A fotón látható Palma gombos szék azonnal szállítható. Háttámláját 8…
24 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Form fotel
Form fotel
A Form fotel egyedi, kifelé hajló íves karfával készül. Eleganciájának köszönheti népszerűségét. Kecses fém lábainak és kompakt méreteinek köszönhetően kis lakásokban is jól mutat. Hinta változatban is rendelhető!!! Légies fotel, lágy, íves formavilággal.
A Form fotel egyedi, kifelé hajló íves karfával készül. Eleganciájának…
63 980 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Nord szék
Nord szék
Az Nord szék egyedi formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Fa lábas változata igazán különleges megjelenésű + típusú keresztlábakkal készül. Újdonság, hogy már fém lábbal is elérhető, többféle választható színben. 
Az Nord szék egyedi formája és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt…
39 890 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London szék
London szék
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. Az ülőfelület elején és a háttámlánk végigfutó kéderes varrás teszi igazán egyedivé a megjelenését. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Íves háttámlája tökéletesen megtámasztja a hátat.
A London szék a klasszikus és modern lakóterekbe is tökéletesen…
65 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
London fotel
London fotel

A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan illeszkedik, de exkluzív vendéglátó helyek, éttermek, kávézók, cukrászdák számára is tökéletes választás lehet. A háttámlán és az ülőfelület elején körbefutó kéderes varrás egyedivé varázsolja megjelenését.

Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Karfás változata akár fa borítással is kérhető.

A London fotel a klasszikus és modern lakóterekbe is kiválóan…
73 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Liza
Liza szék
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Liza székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Liza karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Lola
Lola szék
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Kiválóan kombinálható a LIZA és LEON székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Lola székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Lola szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Leon
Leon szék
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern enteriőrökbe egyaránt. Különleges, íves karfája nagyon egyedivé teszi a megjelenését. Kiválóan kombinálható a LOLA és LIZA székeinkkel, melyeknek lába és formavilága töléketesen azonos a Leon székkel. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat.
A Leon karfás szék tökéletesen beilleszthető a klasszikus és modern…
78 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 5 gombos
Chester 5 gombos szék

A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. A háttámlán 5 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.

A Chester 5 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
69 080 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Chester szék - 10 gombos
Chester 10 gombos szék

A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban is rendelhető. Klasszikus lakóterek kedvelt darabja. ÜZLETÜNKBEN KIÁLLÍTOTT modell, megtekinthető, kipróbálható! Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámlán 10 db gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. Karfás változatban is rendelhető. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást.

A Chester 10 gombos szék karfás és karfa nélküli változatban…
76 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Sara
Sara szék
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Üléskomfortja nagyon kényelmes. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Sara szék alacsonyabb háttámlával készülő, kis helyigényű modell, ezért…
50 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Adria szék
Adria szék
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően. A háttámla közepén található gomb teszi igazán egyedivé a megjelenését. A háttámlán és az ülőfelület elején kéderes varrás fut körbe, amely fokozza az elegáns hatást. Üzletünkben kiállított, kipróbálható modell!
Az Adria szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
63 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, bárszék - Palma
Palma bárszék
A Palma bárszék gombozott, vagy gomb nélküli változatban is kérhető. Elegáns íves háttámlájával, igazán egyedi, elegáns megjelenésű. Közepesen magas háttámlája tökéletesen támasztja a derekat és a hátat. Rendkívül sokféle szövet, textilbőr, vagy bőr bevonattal is kérhető.
A Palma bárszék gombozott, vagy gomb nélküli változatban is kérhető.…
63 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lord
Lord szék
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes karfája miatt igazán kedvelt modellünk. Egy étkezőasztal mellett kiválóan kombinálható a Robert székünkkel, mivel teljesen azonos a háttámla magasságuk.
A Lord szék alacsonyabb háttámlája, és keskeny, de nagyon kényelmes…
67 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél fotel
Koktél fotel

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies vonalvezetése miatt ajánljuk akár szépségszalonokba vagy egy fésülködőasztal elegáns kiegészítője lelhet.  

A koktél fotel kiválóan kombinálható a koktél kanapéval. Elegáns, nőies…
73 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Koktél kanapé
Koktél kanapé

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies formája miatt ajánljuk akár szépségszalonokba is.  

A koktél kanapé jól kombinálható a koktél fotellel. Elegáns, nőies…
96 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Sofia szék
Sofia szék
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt kedvelt modellünk.Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás, a 60-as évek retro foteljeinek modernizált, újragondolt változata. Íves háttámlájának köszönhetően tökéletesen megtámasztja a hátat.
A Sofia szék lágy, íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása  miatt…
49 180 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Mona
Mona szék
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető. Egyszerű, letisztult vonalvezetésének köszönhetően illik a modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Mona szék karfás és karfa nélküli változatban is kérhető.…
63 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék
Palma szék
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
A Palma szék elegáns íves háttámlája, igazán egyedi megjelenésű.
67 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Palma szék karfás
Palma szék karfás
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható, az alap, karfa nélküli, vagy akár a gombozott háttámlájú változattal is.  Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Palma szék karfás kivitelben is kérhető, mely jól kombinálható,…
80 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Duna szék
Duna szék és karszék
A Duna szék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye miatt a kis lakásokba is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete tömör bükkfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab található.
A Duna szék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye…
45 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Duna bárszék
Duna bárszék
A Duna bárszék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye miatt a kisebb lakásokba is ideális választás. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete tömör bükkfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab található.
A Duna bárszék a modern lakóterek tökéletes modellje. Kis helyigénye…
56 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Robert
Robert szék
A Robert szék az alacsony háttámlája miatt sokféle enteriőrbe egyszerűen beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Robert szék az alacsony háttámlája miatt sokféle enteriőrbe egyszerűen…
49 900 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
patkó kanapé
Patkó kanapé

A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű nappaliba is. Az egyik legkényelmesebb kis méretű kanapénk. Íves háttámlája teljesen körbeöleli a hátat. Teljes felületén kárpitozott, vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén nagy rugalmasságú, kiváló minőségű, magas hab található. Az íves háttámláján megjelenő dísztűzések még tovább fokozzák elegáns megjelenését.

A Patkó kanapé ideális választása várótermekbe, vagy akár kis méretű…
106 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Toledo szék
Toledo szék
A Toledo szék a 60-as évek retro székeinek modernizált, újragondolt változata Íves vonalvezetése és kényelmes kárpitozása miatt kedvelt modellünk. Egyenes lábak, különleges háttámla megoldás jellemzik. 
A Toledo szék a 60-as évek retro székeinek modernizált, újragondolt…
57 390 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Alexa szék
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár nappalik kiváló kiegészítő darabja is lehet. Háttámlája alacsonyabb kivitelben készül, így bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelületén kiváló minőségű hab borítás került.
Az Alexa szék íves háttámlájú kivitelben készül, mini fotelként akár…
75 100 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Milo
Milo szék
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv formája miatt kedvelt modellünk. Vázszerkezete keményfából készül.
A Milo szék az egyszerű, letisztult skandináv formája miatt kedvelt…
56 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - patkó
Patkó szék
Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat. Elegáns, nagyon stabil vázszerkezetű szék, szállodákba, éttermekbe is ajánljuk. Sokféle szövet, textilbőr bevonattal kérhető. A lábak 8 féle pácszínben választhatók. Kiválóan kombinálható a Patkó fotellel és a Patkó kanapéval.
Patkó szék íves háttámlája nagyon jól megtámasztja a hátat. Elegáns,…
69 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Cushion Tom Tailor étkező pad
Cushion Tom Tailor pad
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségükkel, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és az egyedi formavilág teszik igazán különlegessé.
A Cushion étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád kedvelt darabja.…
346 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Tube Tom Tailor étkező pad
Tube Tom Tailor pad
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb darabja. Tökéletesen illeszthető bármelyik Tom Tailor ülőgarnitúrához, így egy komplett étkezős nappalit is berendezhetünk a segítségével, akár még azonos szövetet is kérhetünk rájuk. A körbefutó kéderes varrás és a kicsit retró formavilág teszik igazán különlegessé.
A Tube étkező pad a Tom Tailor bútorcsalád egyik legújabb…
438 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező szék - Ben
Ben szék
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék modellünkkel is kombinálható. Vázszerkezete keményfából készül. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre kiváló minőségű hab borítás kerül.
A Ben szék alacsony, íves háttámlával készül. A többi szék…
54 600 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Stefano nyitható étkezőasztal
Stefano nyitható étkezőasztal
A Stefano étkezőasztal furnérozott kivitelben készül. Egyszerű, modern, letisztult design jellemzi.
A Stefano étkezőasztal furnérozott kivitelben készül. Egyszerű, modern, letisztult design…
170 400 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Ámor nyitható étkezőasztal
Ámor nyitható étkezőasztal
Az Ámor asztal egyszerű, szögletes vonalvezetéssel rendelhető modellünk.   Az Ámor asztal teteje: furnérozottÉlek: keményfa élléccel lezárva   Nyitás: fém csúszóval.
Az Ámor asztal egyszerű, szögletes vonalvezetéssel rendelhető modellünk.    Az…
199 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Áron nyitható étkezőasztal
Áron nyitható étkezőasztal
Az Áron étkezőasztal mérete miatt nagyobb alapterületű étkezőkbe ajánljuk.Tető: furnérozott Élek: keményfa élléccel lezárva   Nyitás: fém csúszóval. 
Az Áron étkezőasztal mérete miatt nagyobb alapterületű étkezőkbe ajánljuk. Tető:…
246 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Orion nyitható étkezőasztal
Orion nyitható étkezőasztal
Az Orion étkezőasztal kisebb méretű étkezők ideális bútora. Tető: furnérozott Élek: keményfa élléccel lezárva   Nyitás: fém csúszóval. 
Az Orion étkezőasztal kisebb méretű étkezők ideális bútora. Tető: furnérozott…
153 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Szék, étkező - Lidia
Lidia szék
A Lidia szék kéderes varrása, egyedi formája és különleges "szoknyás" kialakítása miatt kedvelt modellünk. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Lidia szék kéderes varrása, egyedi formája és különleges „szoknyás”…
63 000 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
szék, étkező szék - Polo
Polo szék
A Polo szék magas háttámlával készül. A háttámla hátoldalán íves varrás fut végig. Ülőfelülete alatt acél hullámrugó található, melyre nagy rugalmasságú, kiváló minőségű hab borítás kerül. Tökéletesen megtámasztja a hátat az elegáns, magas háttámlának köszönhetően.
A Polo szék magas háttámlával készül. A háttámla hátoldalán íves…
62 200 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calina KS 19 ADA matrac
Calina KS 19 ADA hideghab matrac
19 cm magas, 7 zónás hideghab matrac 12 féle méretben. Legújabb fejlesztés! 
19 cm magas, 7 zónás hideghab matrac 12 féle méretben.…
92 800 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calina TFK 19 ADA matrac
Calina TFK 19 ADA táskarugós matrac
19 cm magas, 5 zónás táskarugós matrac 12 féle méretben. Legújabb fejlesztés! 
19 cm magas, 5 zónás táskarugós matrac 12 féle méretben.…
101 300 Ft-tól Leírás, fotók, ár »
Calina KS 22 ADA matrac
Calina KS 22 ADA hideghab matrac
22 cm magas, 7 zónás hideghab matrac 12 féle méretben. Legújabb, 2020-as fejlesztés! 
22 cm magas, 7 zónás hideghab matrac 12 féle méretben.…
109 500 Ft-tól Leírás, fotók, ár »